Maak kennis met Club Med Magna Marbella

Premium all-inclusive familievakanties met Club Med
Maak kennis met Club Med Magna Marbella
Door Marlotte

Op uitnodiging van Club Med vloog ik begin juni naar het geheel gerenoveerde Club Med Magna Marbella om dit resort met eigen ogen te kunnen zien en om kennis te maken met deze fantastische vakantieformule. 


1

Luxe all inclusive vakantieclubs

Club Med staat bekend om de luxe all inclusive vakantieclubs die je op de mooiste plekjes over de hele wereld vindt. Club Med Magna Marbella is een echt hotel en wijkt daarmee af van de andere Club Med locaties die juist bekend staan om de laagbouw, waardoor de clubs aan een knus dorp doen denken en je een echt familiegevoel geven. Maar ook hier voel je je al snel onderdeel van de Club Med familie en vier je vakantie op een prachtig plekje, want Club Med Magna Marbella heeft een Marbella chique uitstraling en prachtige Andalusische uitzichten. 

Club Med staat bekend om het excellente serviceniveau en dat zie je overal terug. De Club Med G.O’s staan dag en nacht voor je klaar, er zijn kinderclubs voor baby’s tot aan tieners, er is een zeer uitgebreid sport programma, heerlijk eten en volop animatie. Wat mij vooral opviel was het culinaire niveau van deze all-inclusive formule. Of je nu kiest voor het buffetrestaurant of het a-la-carte restaurant, het eten is met liefde bereid en is super tasty. Zelfs cocktails worden door de G.O.’s met veel toewijding geshaket en smaken fantastisch.


G.O. staat voor  ‘Gentils Organisateurs’ en zij staan de hele dag klaar voor alle gasten, of het nou gaat om een random vraag of in de rol van entertainer, sportinstructeur of chef kok. G.O’s zijn echt onderdeel van de Club Med familie en tijdens het eten schuiven ze graag bij je aan tafel voor een gezellig gesprek. Alleen als jullie dat ook gezellig vinden natuurlijk, want de wens van de gast staat bij Club Med voorop.

2

Naar de Club Med Circusschool

In juni zijn er vooral veel jonge gezinnen met peuters en kleuters bij Club Med Magna Marbella en de allerkleinsten hebben het hier duidelijk naar hun zin. Club Med staat voor een sportieve vakantie en dat geldt ook voor de activiteiten in de baby, kinder en tienerclubs. De G.O.'s gaan lekker wandelen met de kleintjes, spetteren in de waterspeeltuin en een balletje slaan op de midgetgolfbaan. En enorm belangrijk, de kinderleid(st)ers zijn super enthousiast en het plezier van de kinderen staat bij hen duidelijk op nummer één. Er is geen kindje die even aan de aandacht van de toegewijde G.O’s ontsnapt. Vooral de Circusschool bij Club Med Magna Marbella valt bij de jonge gasten in de smaak. Inclusief vliegende trapeze! Gevolgd door het ‘Showtime’ programma, waarbij de kids samen met de G.O.’s het podium op gaan om een spetterende show voor het publiek te geven. Dit optreden ‘Show Time’ is overigens bij iedere Club Med een vast onderdeel van het kinderprogramma in de Club Med kinderclubs.


Handig om te weten: Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee op vakantie naar Club Med. Voor Baby Club Med (van 4 tot 23 maanden) en Petit Club Med (2 en 3 jaar)  geldt een toeslag van ongeveer €450 per week. Mini Club Med (4 t/m 10 jaar), Teens Club Med (11 t/m 13 jaar) en Chill Pass Club Med (14 t/m 17 jaar) zijn bij de all inclusive prijs inbegrepen. 
 

Maak kennis met Club Med Magna Marbella
3

Waar staat Casual & 45 voor bij Club Med?

‘Show Time’ is niet de enige activiteit die kenmerkend is voor Club Med. Zo heeft Club Med iedere avond een andere dresscode en iedere week is de dresscode ‘Casual & 45’ een vast onderdeel van het programma. Je vraagt je nu vast af, waar staat die 45 eigenlijk voor? Ik wist het ook niet, maar de echte Club Med-ganger weet precies wat dit betekend! Het verhaal gaat terug in de tijd, naar het 45-jarige jubileum van Club Med. Voor dit jubileum is een hele kledinglijn met -je raadt het al- het nummer 45 ontwikkeld. Deze kleding en vooral de t-shirts vielen zo in de smaak dat ze nu, zo’n 25 jaar later,  nog steeds razend populair zijn. En als in de avond het feest begint en de dansvloer vol staat, dan haal je de echte Club Med-gangers er zo uit door ‘Crazy Signs’, dit zijn Club Med dansjes die in iedere Club Med ter wereld worden gedanst. Hoe vaker je ze oefent, hoe beter je moves! En natuurlijk dansen de G.O.’s gezellig mee, want het is hier een grote familie. 


Leuk Club Med 45 weetje: Op de achterkant van ieder 45 shirt staat de naam van de Club Med vakantieclub waar het t-shirt is gekocht. Zo kun je precies zien wie waar is geweest. Zo heb je tijdens de thema avonden gelijk een gespreksonderwerp en kun je ervaringen uitwisselen. 

Maak kennis met Club Med Magna Marbella
4

Club Med; een grote sportschool

Wil je lekker kunnen (blijven) sporten tijdens je vakantie? Dan ben je bij Club Med op het juiste adres, want Club Med is een grote sportschool. Voor en na de lunch staan er verschillende groepslessen op het fitnessprogramma, van stretching tot aan Pilates en Zumba. Tegelijkertijd kun je ook kiezen voor Tennis, Padel, Beach Volley, Aqua Fitness, of Kruisboogschieten. Bij Club Med Magna Marbella wacht je een enorm Tennis en Padel complex en ik heb hier voor het eerst kennis gemaakt het populaire Padellen. Een super leuke sport, die ik nu zeker nog vaker ga doen. Kruisboogschieten leek mij ook erg leuk om te proberen, maar ondanks dat ik niet zo heel slecht schoot, had ik het gevoel dat ik niet zo heel goed ben in deze sport. Vast beginnersgeluk dus. 


Deelname aan de sportlessen is bij Club Med bij de prijs inbegrepen en bij iedere Club Med ter wereld kun je dagelijks kiezen uit zo’n 15 tot 25 sportactiviteiten. Let’s go!
 

Maak kennis met Club Med Magna Marbella
5

Is Club Med duur?

En dan de grote vraag, is een vakantie bij Club Med duur? Dit is denk ik ook vooral afhankelijk van wat je vakantiewensen zijn. De all inclusive formule van Club Med is namelijk heel uitgebreid, de kinderclubs en het entertainment zijn van een heel hoog niveau, sportieve gezinnen kunnen hun hart ophalen met het uitgebreide sport aanbod en het culinaire niveau is uitstekend. Voor een gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen in de basisschoolleeftijd betaal je bij Club Med Magna Marbella ca €9000 voor een week. Met kinderen onder de 6 jaar betaal je in het hoogseizoen ca €6800 voor een week en in het laagseizoen ca €6.000. Deze prijzen zijn bijvoorbeeld te vergelijken met een superluxe hotel in Turkije met een mega vet aquapark of een verre vakantie naar een tropisch oord met verblijf in een middenklasse hotel.  

Maak kennis met Club Med Magna Marbella

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 1

Maak kennis met Club Med Magna Marbella
Blog

Maak kennis met Club Med Magna Marbella

Thema's 1

Maak kennis met Club Med Magna Marbella

Premium all-inclusive familievakanties met Club Med

Door jou bekeken

Maak kennis met Club Med Magna Marbella

Blog