Ga mee op wereldreis op de Vakantiebeurs!

Blog

De start van jouw volgende reis begint op de Vakantiebeurs! Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Kijk, proef en beleef het zelf! Vakantiebeurs is van 12 tot en met 15 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht. Naar welke (onontdekte) bestemming ga jij? Check hier voor meer info en tickets. 


1

Kidsplein op Vakantiebeurs 

Voor kinderen is er ontzettend veel te doen op de Vakantiebeurs. Op het Kidsplein in hal 11 is er voor veel leuk vermaak gezorgd. Zo kunnen kinderen zich laten schminken, knutselen, of willen ze toch liever een filmpje kijken? Dat kan in de camper van Camperbaas! Daarnaast kunnen kinderen naast het Kidsplein rolschaatsen bij de Rolling Glow. Ouders kunnen zich op hun gemak laten informeren en inspireren terwijl de kids zich prima vermaken! 

LEUKE TIP: Kidspaspoort 

Kinderen kunnen een Kidspaspoort ophalen bij de entree. Hiermee kunnen ze stickers verzamelen bij verschillende stands, waar direct kidsactiviteiten te doen zijn. In het Kidspaspoort zitten ook leuke puzzels. Het Kidspaspoort wordt gesponsord door het Grieks Verkeersbureau. 

2

Fien & Teun campingshow 

Fien & Teun komen naar de Vakantiebeurs en organiseren een leuke campingshow voor kinderen! Op het Fien & Teun Kidsplein kun je oud-Hollandse spelletjes spelen én het boertje en boerinnetje in het écht ontmoeten. Wist je dat... je ook kan logeren bij Fien & Teun? Meer informatie daar over vind je bij de stand van Vakantiepark Molenwaard. 

3

Wat is er te doen in de Kidszone in hal 11? 

Nog even op een rij: 

  • Kidsroute: haal het kidspaspoort op bij de entree 

  • Knutselen 

  • Schminken 

  • Cinevan: film kijken 

  • Rolling Glow (Rollerschaatsen) 

  • Campingshow door Fien & Teun 

Leuke tip: Surfen op Vakantiebeurs 

Ben je minimaal 6 jaar en 20 kg? Dan kun je indoor surfen op de Vakantiebeurs! Reserveer je plek, neem je eigen badkleding en handdoek mee! Wetsuits zijn aanwezig op Vakantiebeurs.

4

Kids Vakantiegids Awards 2023 

Welke reisaanbieders hebben het beste aanbod voor gezinnen, wat zijn de leukste vakantieadresjes en welke mascottes zijn het populairst? De strijd om de Kids Vakantiegids Awards 2023 is losgebarsten! Op 15 januari worden de felbegeerde awards uitgereikt door Jamai tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs. En jij bepaalt wie er wint! Stem nu op jouw favoriet, en maak direct kans op te gekke prijzen, waaronder 4 tickets voor Disneyland Paris. Stem hier.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Blog

EUROCAMP stapt in de sneeuw

Blog

NIEUW: Wakker worden in de Woodland Cabin op Lake Resort

Blog

W(rauw)! DinoGlow Adventure bij Wunderland Kalkar

Blog

Een winters sprookje in Scandinavië met Buro Scanbrit

Blog

8x kidsproof kerstmarkten in Europa

Blog

NIEUW: Light Safari in Beekse Bergen

Blog

NIEUW! Dit beloofde zwembad moet je zien!

Blog

REVIEW: Preston Palace mini vakantie met kleuters

Blog

SAVE THE DATE: 25 januari 2024 heropent het Disney Hotel

Blog

Vier het najaar met FLINKE KORTINGEN bij De Leistert 

Door jou bekeken

Ga mee op wereldreis op de Vakantiebeurs!

Blog