Center Parcs opent NIEUW PARK in de Franse natuur

Nieuws

BONNE NEWS! In de zomer van 2022 opent Center Parcs het splinternieuwe vakantiepark Les Landes de Gascogne in Zuidwest-Frankrijk, tussen Bordeaux en Toulouse. Word wakker in je eigen boomhut of chill in je privé bubbelbad in je huisje met wellness of geniet in je boerderijcottage. Op het park is vanalles te doen en te beleven, splash in de Aqua Mundo, speel in het indoorspeelparadijs en ontdek de natuur in de moestuin en om de boerderij. 

 

 


1

NIEUW PARK midden in de natuur

NATUURLIEFHEBBERS OPGELET: in de zomer van 2022 opent Center Parcs het splinternieuwe park Les Landes de Cascogne dat midden in de prachtige natuur ligt. Je kunt kiezen uit 3 typen accommodaties waarin je vakantie viert met het hele gezin: comfort cottages met grote ramen waardoor je echt verbonden bent met buiten, VIP cottages met privétuin en wellness-badkamer met onder andere een heerlijk bubbelbad en… bijzondere accommodaties, zoals boomhuizen met een waanzinnig hoog uitzicht of een cottage in boerderijstijl. Natuurlijk mag je samen met de boer eieren rapen en groenten oogsten.

2

Un, deux, trois glijbanen in de AQUA MUNDO

Welke van de drie glijbanen kies je eerst: de Duo Racer, de glijbaan waar je op je buik vanaf gaat, of die waar je met z’n tweeën in een band vanaf tolt? Daag papa, mama of je broertje of zusje uit voor een van de superslides in de Aqua Mundo. En er is nog veel meer waterpret! Spetter in de Water Playhouse en het een Kinder-doe-bad, drijf in het golfslagbad, chill in het bubbelbaden, test je avontuurlijk skills in de wildwaterbaan en in de zomer kun je heerlijk in het zonnetje genieten in het buitenbad. En natuurlijk kun je ook genieten van je welverdiende rust in de Deep Nature® Spa.

3

Kinderactiviteiten op en om het park

En behalve de toffe waterattracties in de Aqua Mundo is er voor kids - en gezinnen - nog veel meer te beleven op het nieuwe vakantiepark. Gooi een strike op de bowlingbanen, geniet van de actie in de Action Factory, speel je suf in Game Town en indoor speelparadijs BALUBA voor de kleintjes, klim en klauter op de klimwanden en zing en dans mee met de animatie in de Kids Club. Andere toffe activiteiten zijn verder ook nog de minigolf, de Kids Safari, pony rijden en de High Adventure Experience. Leuk om samen naartoe te gaan of met je nieuwe vakantievriendjes! It's play time!

Wist je dat... het vakantiepark midden in een Regionaal Natuurpark ligt. Dus trek er ook zeker opuit! In de omgeving heb je trouwens ook een golfbaan, manege en watersportcentrum. Whoo... wat is er veel te doen!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Nieuws

Nieuwe accommodaties op De Leistert nu boekbaar

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: accommodatie Rancho Grande tot 8 personen!

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Tweede Kerstdag TIP: The Streamers live vanuit de Winter Efteling

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Door jou bekeken

Center Parcs opent NIEUW PARK in de Franse natuur

Nieuws