Disneyland Paris gaat weer open! Pretparkfun

Disneyland Paris gaat weer open!

22-06-2020

De magie komt terug: Disneyland Paris gaat weer open! Disneyland Paris kondigde deze week een gefaseerde heropening aan. Als eerste zullen Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village weer open gaan vanaf 15 juli. Het dragen van mondkapjes is voor iedereen vanaf 11 jaar verplicht. Daarnaast kondigt Disneyland Paris de geplande gefaseerde heropening van de verschillende Disney Hotels aan; waaronder Disney’s Hotel Cheyenne op 20 juli, Disney’s Hotel Sante Fe op 3 augustus en het Disneyland Hotel op 7 september.

Disneyland Paris weer open!

Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten. Voor de meest recente informatie over de heropening van het pretpark, de attracties en de hotels kun je terecht op de officiele website van Disneyland Paris

Eerste update over de heropening 

Voor nu alvast een eerste update over het park, de hotels en attracties. De gefaseerde heropening zal een voorzichtige en weloverwogen aanpak hebben, met prioriteit op veiligheid en met aangescherpte gezondheidsmaatregelen voor gasten en Cast Members. Dit omvat onder andere een beperkt aantal gasten en het vooraf maken van reserveringen of boeken van toegangstickets op datum, zodat de richtlijnen van de overheid met betrekking tot afstand opgevolgd kunnen worden.

Reserveer de datum van je bezoek

Aangezien Disneyland Paris gasten opnieuw in de magie verwelkomt met een beperkt aantal tickets per dag tijdens de eerste heropeningsfase, zal begin juli een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar komen. Om toegang te garanderen, moeten gasten met tickets zonder datum en jaarpashouders een reservering maken op dit nieuwe online reserveringsplatform om gegarandeerd toegang te krijgen tot de Parken op de dag naar keuze. Gasten die al een ticket op datum hebben, hoeven zich niet te registreren en hebben gegarandeerd toegang. Ook gasten met arrangementen inclusief toegangstickets en verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort hebben gegarandeerd toegang voor de duur van hun verblijf en zij hoeven dus geen gebruik te maken van het nieuwe reserveringsplatform.

Koop je tickets van tevoren

Koop je tickets van tevoren

Tickets en arrangementen zijn nu te boeken via de officiële website van het resort, telefonisch via de Disneyland Paris vakantie-experts en via officiële reispartners, met een beperkt aantal tickets per dag tijdens de eerste heropeningsfase. Het is niet mogelijk om tickets ter plaatse te kopen. Om gasten een maximale flexibiliteit te bieden zijn er nieuwe boekingsvoorwaarden beschikbaar waarbij het mogelijk is om een boeking in een Disney Hotel of Disney Nature Resort tot 7 dagen voor aankomst kosteloos te annuleren of wijzigen.

De Disney attracties, shows en figuren

Er zijn aanpassingen gedaan aan alle attracties inclusief een aangepast instapproces om afstand tussen verschillende groepen gasten te garanderen. De Single Rider service en FASTPASS services zijn tijdelijk niet beschikbaar. Tijdens de eerste heropeningsfase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de parken verschijnen om gasten onvergetelijke fotomomenten te bieden. Van onverwachte optredens tot nieuwe selfiespots, er is geen beter moment geweest om te genieten van nieuwe soorten interacties en ervaringen met de geliefde Figuren. Nauwe interactie zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Hieronder vallen onder andere Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations, die op een later tijdstip zullen terugkeren.

De Disney attracties, shows en figuren
Shows en events in Disneyland Paris

Shows en events in Disneyland Paris

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands zal in de zomer van 2020 terugkeren, en zitplekken in onze theaters zullen anders ingedeeld worden om fysieke afstand te bevorderen. Gasten kunnen de beschikbaarheid van attracties en entertainment bekijken via de officiële website van het resort en de app.

Disney Hotels en Resorts

Elke gast die in een Disney Hotel verblijft, profiteert van Extra Magic Time en heeft daardoor vóór de officiële openingstijden toegang tot de Parken. In de Disney Hotels kunnen de liften door één groep tegelijk worden gebruikt en worden er bij de recepties plexiglaswanden geïnstalleerd. Er zijn versnelde incheckprocedures geïntroduceerd  en roomservice zal worden aangepast met afstandsmaatregelen.

Laatste nieuws artikelen
MergelRijk is weer geopend!

MergelRijk is weer geopend!

Sinds kort kun je bij MergelRijk weer met het hele gezin terecht voor de ultieme ondergrondse ontdekkingstocht door de mergelgrotten in Valkenburg! Kom oog in oog te staan met de verborgen geheimen en de rijke historie van de befaamde mergelgrotten in Valkenburg. Een grot vol educatieve, historische verhalen en prachtige mergel- en zandsculpturen. Maak je eigen mergel beeldhouwwerk, ga op zoek naar eeuwenoude fossielen, bestudeer de films van de zandtovenaar en test je kennis op de interactieve tablets.

Succes Holidayparcs Hambachtal vernieuwt bungalows én zwemparadijs!

Succes Holidayparcs Hambachtal vernieuwt bungalows én zwemparadijs!

Het voormalige Vakantiepark Hambachtal van Roompot is overgenomen door Succes Holidayparcs. Een heerlijk, kindvriendelijk vakantiepark in de deelstaat Rijnland-Palts in Duitsland, op slechts 400 kilometer van Utrecht! Sinds de overname zijn de 267 vakantiewoningen gerenoveerd en daarnaast is het centrale gebouw én subtropisch zwembad vernieuwd! 

Dormio opent een nieuw resort in Spanje

Dormio opent een nieuw resort in Spanje

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa opent deze zomer haar deuren! Het resort ligt pal aan het strand en vlakbij Alicante. Voor een luxe vakantie zit je hier zeker goed. De 126 appartementen zijn modern en comfortabel ingericht en hebben een prachtig uitzicht over de zee!

WIN! een droomovernachting in de Johan Cruijff ArenA

WIN! een droomovernachting in de Johan Cruijff ArenA

Ben jij net als Kids Vakantiegids Detectives Daan en Noortje helemaal gek van Ajax? Zorg er dan voor dat je tussen 21 en 23 juni vrijhoudt, je Ajax-tenue klaarligt en je vakantiekoffer ready is voor de coolste logeerpartij ever. Misschien win jij namelijk wel een supergave overnachting in hét stadion van jouw voetbalhelden?

Miniworld Rotterdam is weer geopend!

Miniworld Rotterdam is weer geopend!

Yes! Miniworld Rotterdam is per 1 juni 2020 weer open voor publiek. De minibewoners van Miniworld Rotterdam hebben jullie ontzettend gemist en staan te trappelen om iedereen weer welkom te heten voor een ontdekkingsreis door de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. 

Dé nieuwste Landal Adventure Game App

Dé nieuwste Landal Adventure Game App

Nu te downloaden: dé nieuwste gratis Landal Adventure Game. Met deze te gekke app, voor kinderen van 8 tot 12 jaar, daag jij jezelf uit voor een toffe speurtocht door een van de vakantieparken van Landal GreenParks. Ga op zoek naar bouwstenen om je digitale boomhut te bouwen. Je speelt het spel met je hele familie of met je vakantievriendjes.