Disneyland Paris gaat weer open!

Nieuws
Disneyland Paris gaat weer open!

De magie komt terug: Disneyland Paris gaat weer open! Disneyland Paris kondigde deze week een gefaseerde heropening aan. Als eerste zullen Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village weer open gaan vanaf 15 juli. Het dragen van mondkapjes is voor iedereen vanaf 11 jaar verplicht. Daarnaast kondigt Disneyland Paris de geplande gefaseerde heropening van de verschillende Disney Hotels aan; waaronder Disney’s Hotel Cheyenne op 20 juli, Disney’s Hotel Sante Fe op 3 augustus en het Disneyland Hotel op 7 september.


1

Disneyland Paris weer open!

Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten. Voor de meest recente informatie over de heropening van het pretpark, de attracties en de hotels kun je terecht op de officiele website van Disneyland Paris

Eerste update over de heropening 

Voor nu alvast een eerste update over het park, de hotels en attracties. De gefaseerde heropening zal een voorzichtige en weloverwogen aanpak hebben, met prioriteit op veiligheid en met aangescherpte gezondheidsmaatregelen voor gasten en Cast Members. Dit omvat onder andere een beperkt aantal gasten en het vooraf maken van reserveringen of boeken van toegangstickets op datum, zodat de richtlijnen van de overheid met betrekking tot afstand opgevolgd kunnen worden.

Reserveer de datum van je bezoek

Aangezien Disneyland Paris gasten opnieuw in de magie verwelkomt met een beperkt aantal tickets per dag tijdens de eerste heropeningsfase, zal begin juli een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar komen. Om toegang te garanderen, moeten gasten met tickets zonder datum en jaarpashouders een reservering maken op dit nieuwe online reserveringsplatform om gegarandeerd toegang te krijgen tot de Parken op de dag naar keuze. Gasten die al een ticket op datum hebben, hoeven zich niet te registreren en hebben gegarandeerd toegang. Ook gasten met arrangementen inclusief toegangstickets en verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort hebben gegarandeerd toegang voor de duur van hun verblijf en zij hoeven dus geen gebruik te maken van het nieuwe reserveringsplatform.

2

Koop je tickets van tevoren

Tickets en arrangementen zijn nu te boeken via de officiële website van het resort, telefonisch via de Disneyland Paris vakantie-experts en via officiële reispartners, met een beperkt aantal tickets per dag tijdens de eerste heropeningsfase. Het is niet mogelijk om tickets ter plaatse te kopen. Om gasten een maximale flexibiliteit te bieden zijn er nieuwe boekingsvoorwaarden beschikbaar waarbij het mogelijk is om een boeking in een Disney Hotel of Disney Nature Resort tot 7 dagen voor aankomst kosteloos te annuleren of wijzigen.

Disneyland Paris gaat weer open!
3

De Disney attracties, shows en figuren

Er zijn aanpassingen gedaan aan alle attracties inclusief een aangepast instapproces om afstand tussen verschillende groepen gasten te garanderen. De Single Rider service en FASTPASS services zijn tijdelijk niet beschikbaar. Tijdens de eerste heropeningsfase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de parken verschijnen om gasten onvergetelijke fotomomenten te bieden. Van onverwachte optredens tot nieuwe selfiespots, er is geen beter moment geweest om te genieten van nieuwe soorten interacties en ervaringen met de geliefde Figuren. Nauwe interactie zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk. Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Hieronder vallen onder andere Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations, die op een later tijdstip zullen terugkeren.

Disneyland Paris gaat weer open!
4

Shows en events in Disneyland Paris

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands zal in de zomer van 2020 terugkeren, en zitplekken in onze theaters zullen anders ingedeeld worden om fysieke afstand te bevorderen. Gasten kunnen de beschikbaarheid van attracties en entertainment bekijken via de officiële website van het resort en de app.

Disney Hotels en Resorts

Elke gast die in een Disney Hotel verblijft, profiteert van Extra Magic Time en heeft daardoor vóór de officiële openingstijden toegang tot de Parken. In de Disney Hotels kunnen de liften door één groep tegelijk worden gebruikt en worden er bij de recepties plexiglaswanden geïnstalleerd. Er zijn versnelde incheckprocedures geïntroduceerd  en roomservice zal worden aangepast met afstandsmaatregelen.

Disneyland Paris gaat weer open!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

De Bellinga's nemen nieuwe bioscoopfilm op in Attractiepark Slagharen

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Nieuw zwemparadijs bij Camping Les Dunes

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Liefdadigheidsevenement 'Wunderland Kalkar On Wheels'

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Parkshow Raveleijn weer te zien bij de Efteling

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Nu nóg meer luxe bij Het Hof van Saksen

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Nieuwe attracties LEGOLAND

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Aanrader: presentatie Buro Scanbrit

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Nieuw: Landal De Wedderplassen

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Nieuwe spectaculaire droneshow bij Disneyland Paris

Disneyland Paris gaat weer open!
Nieuws

Eerste themagebied geopend in Wunderland Kalkar

Door jou bekeken

Disneyland Paris gaat weer open!

Nieuws