Uniek Feyenoord Kerstdorp bij Droomparken

Nieuws

Ho-ho-ho... goed nieuws voor Feyenoord fans! Jullie maken kans op een Feyenoordtastisch weekend in een vakantiepark in Gelderland in de eerste week van de kerstvakantie - let op: dat ik volgend weekend al! Leg je voetbaltenue en voetbal maar alvast klaar en Fingers Crossed voor een super kerstweekend! 

 

 


1

WIN een Feyenoordtastisch kerstvakantieweekend

Feyenoord fans opgelet! Jullie favoriete voetbalclub en Droomparken bieden supporters in dit bijzondere ‘coronajaar’ de mogelijkheid om een dierbare op te geven voor een magische kerst in het Feyenoord-kerstdorp op Droompark De Zanding. Hier zijn 12 luxe vakantiehuizen volledig omgetoverd in een Feyenoord-kerstsetting. Supporters kunnen een dierbare tot 15 december nomineren via www.feyenoord.nl/kerstdorp. Uit alle aanmeldingen worden 12 gezinnen en/of stellen geselecteerd die een onbezorgde en magische kersttijd verdienen. Zij kunnen er van 18 t/m 21 december een geheel verzorgd kerstvakantieweekend tussenuit.

Tip: de Droomparken kersttruck rijdt de komende twee weken door Rotterdam en de rest van Nederland. Het is ook mogelijk om daar je kerstwens achter te laten. 

2

Feyenoord Vakantiehuis Droomparken

Feyenoord fans moeten een keer overnachten in het Feyenoord Vakantiehuis op Droompark Bad Hoophuizen. Overal in het huis vind je Feyenoordspullen, zoals foto's, shirts en gras in je slaapkamer zodat je wakker wordt op de grasmat van De Kuip. Er is zelfs een vitrinekast met diverse Europese modelprijzen en replica’s van nationaal gewonnen prijzen. Het Feyenoord-vakantiehuis zal vooral gebruikt worden om trouwe Feyenoord-supporters, -vrijwilligers en anderen die het verdiend hebben te verrassen en te verwennen. Het vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers en is verder van alle gemakken voorzien.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Door jou bekeken

Uniek Feyenoord Kerstdorp bij Droomparken

Nieuws