Droomzomer: unieke shortbreak boordevol sportbeleving!

Nieuws

Ben jij een échte sportliefhebber en wil je jouw sportheld ontmoeten? Deze zomer beleef je met de Droomzomer een unieke shortbreak boordevol sportbeleving op Droompark de Zanding! In de periode van 11 juni t/m 6 september boek je nu bij TUI een midweek of sportief weekend weg voor jouw ultieme zomer(sport)break!


1

Zomerbreak met al jouw FAVO sport events!

Of je nu houdt van voetbal, tennis, wielrennen, atletiek of autosport.. alle sportwedstrijden worden deze zomer op groot scherm (of in je accommodatie) uitgezonden bij Droompark de Zanding. Geheel coronaproof uiteraard. Van oranjevoetbal tot aan een spectaculair autosportweekend. De Droomzomer staat in het teken van jouw favo sport events! Daarnaast kun je ook zélf je sportschoenen aantrekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van superspannende speurtochten, sporttoernooien om je vriendjes en vriendinnetjes te verslaan, een echte sportbingo én afsluitende kampvuuravond met heerlijke marshmallows. Dat is pas écht genieten! Luister je liever naar andermans sportverhalen? Laat je onderdompelen in de wereld van jouw sportheld en luister mee naar inspirerende verhalen of meld je aan voor één van de sportclinics.

Boek jouw 'Droomzomer' bij TUI

Wat is er nu leuker dan een vakantie vol sportactiviteiten beleven op Droompark de Zanding, gelegen op één van de mooiste stukjes in Nederland. Het uitgestrekte natuurgebied van de Veluwe is dé place om wandel- of fietstochten te maken en te genieten van Droomzomer

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Droomzomer: unieke shortbreak boordevol sportbeleving!

Nieuws