Disney's Halloween Festival keert terug op 26 september! Pretparkfun

Disney's Halloween Festival keert terug op 26 september!

24-08-2020

Magisch Halloween! Van 26 september t/m 1 november 2020 keert het Disney's Halloween Festival terug naar Disneyland Paris. Een magische mix van verrassingen en entertainment om spooktaculair te kunnen genieten. ga voor mysterieuze attracties en ontdek een nieuwe spooktaculaire dimensie van The Twilight Zone Tower of Terror. 

Grrrriezelig Disneyland

Grijnzende pompoenen en griezelige geluiden heten je welkom in Main Street, U.S.A. en Frontierland in het Disneyland Park voor de grrrrriezeleukste momenten. De hele dag door duik je in de mysterie van Phantom Manor, bezoek je een magische show met Ursula en Disney Schurken en in de avond kijk je je ogen uit bij de Disney Illuminations show. Laat je betoveren door een duizelingwekkende lichtshow bij het Kasteel van Doornroosje. Droom weg in één van de Disney Hotels voor een grrrrriezelig weekend!

Grrrriezelig Disneyland
Laatste nieuws artikelen
Nieuwe achtbaan in Phantasialand!

Nieuwe achtbaan in Phantasialand!

Rollercoaster liefhebbers opgelet! De nieuwe achtbaan F.L.Y. in Phantasialand is geopend! Na meer dan vierenhalf jaar bouwen kun jij nú een ritje maken in de langste flying coaster ter wereld! Wauw! De opening van de attractie was vooraf nergens aangekondigd, het was dan ook een grote verassing van Phantasialand. Het pretpark heeft ook bekendgemaakt dat ze niet dichtgaan tussen het zomer- en winterseizoen, dus dat betekent nog meer dagen pretparkplezier!

Het Land van Bartje wordt nog leuker!

Het Land van Bartje wordt nog leuker!

Het vakantiepark Landal Het Land van Bartje gaat een aantal faciliteiten, zoals Bartje’s Boerderij en Bartje's Bike Xperience, uitbreiden en vernieuwen. Dit is goed nieuws voor alle kids want zij krijgen binnenkort nog meer speelplezier! De verbouwingen zijn allemaal voor de kerstvakantie klaar, alleen het speelveld wordt pas daarna onder handen genomen en is klaar in het voorjaar. Kom jij een kijkje nemen?   

Tropical Island opent 135 nieuwe vakantiehuizen: de Sunrise Homes!

Tropical Island opent 135 nieuwe vakantiehuizen: de Sunrise Homes!

Tropical Islands is het grootste zwemparadijs van Europa! Deze spetterende plek vind je vlakbij de hoofdstad van Duitsland, Berlijn. Niet alleen zwem en plons je hier de hele dag door, overnachten kan hier ook! En er is goed nieuws, want sinds kort zijn er maar liefst 135 nieuwe vakantiehuizen op het vakantiepark. Deze luxe lodges zijn ideaal voor het hele gezin. Deze aanvulling zorgt voor een totaal aantal bedden van 2591. Genoeg ruimte om met z'n alle naar dit vette vakantiepark te gaan! Let wel op: boek optijd, want de boekingen gaan nu al razendsnel!

96-uurs actie: 25% korting op je verblijf bij de Efteling

96-uurs actie: 25% korting op je verblijf bij de Efteling

Wil jij wakker worden in de Efteling? Dan is dit je kans! Op 17 september 10.00u opent namelijk de 96-uurs actie. Tot 21 september 10.00u boek je nú je verblijf met maar liefst 25% korting! Met een aankomstdatum tot en met 17 december ga jij dit najaar betoverend genieten!

Ode aan de Achterhoek met Suzan & Freek en Snelle

Ode aan de Achterhoek met Suzan & Freek en Snelle

De Achterhoek is dé place to be om avontuur te beleven.. kamperen bij de boer, slapen in een boomhut, te gekke uitjes zoals wandelen met een ezel én om een liedje te schrijven. Dat blijkt met hét nieuwste nummer van Suzan & Freek en Snelle 'De Overkant'. De drie muzikanten brengen een ode aan De Achterhoek, de plek waar ze zijn opgegroeid. En wij snappen als geen ander dat dit 'einde van de wereld'-plekje van Nederland wordt uigelicht. De Achterhoek is namelijk een heerlijke bestemming, niet alleen om een liedje over te schrijven, maar óók om er vakantie te vieren!

Travelnauts lanceert familiereizen in Europa

Travelnauts lanceert familiereizen in Europa

Vanaf vandaag heeft Travelnauts maar liefst 30 splinternieuwe familiereizen in het aanbod. En dat is op zich al bijzonder, maar wat dit nieuwtje helemaal leuk maakt is dat het vooral avontuurlijke reizen binnen Europa zijn! Daarmee slaat Travelnauts een hele nieuwe weg in, want we kennen deze specialist natuurlijk vooral van hun waanzinnige verre vakantieaanbod. Vanaf nu kun je dus nog véél meer bijzondere vakanties samenstellen die helemaal passen bij de wensen van jouw avontuurlijke kids!