Het Feyenoord-vakantiehuis voor de echt trouwe fans!

Nieuws

Voor de echte Feyenoord-fans is er geweldig en spannend nieuws! Doe je voetbalshirt van je favoriete voetballer aan en vergeet je eigen voetbal niet! Jij gaat namelijk met het hele gezin een echte Feyenoord-vakantie beleven! 


Vier jij vakantie met jouw favo club Feyenoord?

Heb jij altijd al in de Kuip willen slapen? Dat kan op Droompark Bad Hoophuizen! Het Feyenoord-vakantiehuis heeft haar deuren geopend en wanneer je de stadionlampen op jouw bed ziet schijnen, lijk jij net in de Kuip te slapen. Het omliggende gras op de vloer laat je wegdromen over dat ene doelpunt of het gejuich van een groot publiek. De muren van het Feyenoord-vakantiehuis zijn behangen met foto’s en shirts van Feyenoord, overal in huis zijn accessoires te vinden en er is een vitrinekast met replica’s van de gewonnen Johan Cruijff Schaal, Europa Cup en UEFA Cup. Als echte Feyenoord supporter kan jouw vakantie echt niet meer stuk! 

Vakantiepark Bad Hoophuizen

Hoewel jij natuurlijk het liefst de hele dag in je Feyenoord huisje blijft, heeft Vakantiepark Bad Hoophuizen nog veel meer te bieden. Dit originele vakantiepark is gelegen aan het Veluwemeer. Een overdekt zwembad, diverse restaurants, heerlijke wellness en een eigen surfschool vind je allemaal op dit gezellige familiepark. Wordt jij een echte surfer? Neem dan surflessen of ga gezellig samen met de andere kids zwemmen in het meer. In de directe omgeving van Vakantiepark Bad Hoophuizen zijn er attracties te vinden, zoals het Dolfinarium, Walibi Holland of het Aviodrome.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Het Feyenoord-vakantiehuis voor de echt trouwe fans!

Nieuws