Funny Wave: dé nieuwste attractie van AquaMarine Park! Waterpret

Funny Wave: dé nieuwste attractie van AquaMarine Park!

28-03-2020

Goed nieuws voor de waterratjes die niet bang zijn voor een beetje uitdaging! Het AquaMarina Park op Camping Marina di Venezia heeft een nieuwe attractie: Funny Wave! Deze TE GEKKE glijbaan heeft een spannende hoogte en een supercool parcours voor een hele dag vermaak! Durf jij?!

AquaMarina Park

In het AquaMarina Park beleef je de wonderen van het water in een explosie van kleuren. Het is dé garantie voor oneindig veel plezier op Camping Marina di Venezia. Voor klein en groot wachten er de leukste verrassingen op je in de 10 zwembaden van het 15.000m2 grote waterpark! Heb je de Funny Wave van links naar rechts ontdekt? Dan vind je nog véél méér attracties in AquaMarina Park. Laat je nat spuiten door schildpadden en dolfijnen in de Lagune, dein mee met de golven in de Wave Pool, roetsj van de snelle kamikaze of dichte/open toboga of vermaak je in het fantasiekasteel met 8 glijbanen, kleurige dieren en verrassend waterplezier! 

Voor de kleintjes komt er in het Lagune-zwembad ook nog een nieuwe kleurrijke glijbaan, te leuk!

Wat beleef je op Camping Marina di Venezia

Naast het geweldige AquaMarina Park is er nog véél méér te beleven op 5* camping Marina di Venezia. Op het privéstrand bouw je de mooiste zandkastelen, je klimt en klautert in de speeltuin of je jumpt op het springkussen, de Leo's kidsclub voor kinderen van 4 tot 8 jaar is dagelijkse pret en laat je je veroveren door de magie van dans tijdens de danscursussen! Of ga erop uit om de omgeving te ontdekken, deze bestaat namelijk uit uniek lagunelandschap. Geweldig! 

Overnachten op Camping Marina di Venezia

Kies je meest comfi-plekje uit op de wijde en ruime staanplaatsen. Neem je camper, caravan of tent mee en geniet van het zachte gazon in de schaduw van de typische pijnbomen. Of laat je zintuigen ontwaken in een houten bungalow of bakstenen huisje, op loopafstand van het strand óf middenin het groen. Voor wie op zoek is naar extra luxe overnacht in een elegant appartement, vlakbij de camping. Voor ieder wat wils!

Laatste nieuws artikelen
Phantasialand opent nieuw themagebied Rookburgh mét flying achtbaan!

Phantasialand opent nieuw themagebied Rookburgh mét flying achtbaan!

Het nieuwe themagebied van Phantasialand opent in 2020 haar deuren. Rookburgh is het nieuwe parkdeel van Phantasialand met hotel, restaurant en winkels. MAAR er is meer! Het hoogtepunt van Rookburgh is namelijk FLY: dé langste flying coaster ter wereld én de eerste flying achtbaan met lancering! Ontdek deze te gekke attractie, die omringd wordt door Rookburgh, compleet in steampunk-stijl!  

Nieuw op Molecaten Park Bosbad Hoeven: Turtle Island!

Nieuw op Molecaten Park Bosbad Hoeven: Turtle Island!

Molly & Caatje verwelkomen kleintjes op Turtle Island! Vanaf 1 juli 2020 wacht voorbij de palmbomen het magische speeleiland op je met een aangespoeld piratenschip, spuitkanonnen, glijbanen en watervallen! Het ondiepe water rondom het eiland betekent lekker veel spetteren. Ontdek Molecaten Park Bosbad Hoeven en beleef iedere dag jouw droomvakantie. 

TUI Versoepelende Omruilgarantie: tot één dag voor vertrek!

TUI Versoepelende Omruilgarantie: tot één dag voor vertrek!

Tot en met 31 mei 2020 maak je nu gebruik van de versoepelende omruilgarantie bij TUI. Je kunt hiermee tot één dag voor vertrek je bestemming, vertrekdatum of gezelschap met een vertrekdatum in het gehele zomerseizoen kosteloos omboeken. De nieuwe vertrekdatum van de omgeboekte reis dient uiterlijk voor 31 oktober 2020 te zijn gelegen.

Het coronavirus: huidige situatie & tips om te doen met kids!

Het coronavirus: huidige situatie & tips om te doen met kids!

Het coronavirus dringt inmiddels tot ieder van ons door. Scholen, horecagelegenheden en openbare ruimtes zijn dicht. Het is een situatie die voor ieder van ons nieuw en onbekend is. Hoe gaan we daar mee om? Het antwoord is er niet, dus proberen we zelf op zoek te gaan naar oplossingen en ideeën om deze periode zo goed als mogelijk samen door te komen.

Disneyland Paris schenkt 15 ton aan voedsel!

Disneyland Paris schenkt 15 ton aan voedsel!

Wauw! Wat een magische schenking van Disneyland Paris! Wegens het coronavirus zijn de parken tijdelijk gesloten en hebben zij 15 ton voedsel aan liefdadigheidsorganisaties geschonken. Voornamelijk lokale gemeenschappen hebben zij hiermee hulp kunnen bieden. 

Recreatiepark De Leistert opent twee nieuwe restaurants!

Recreatiepark De Leistert opent twee nieuwe restaurants!

Recreatiepark De Leistert is een TE GEK 5* vakantieadresje! En dit voorjaar wordt dit giga vakantiepark uitgebreid met maar liefst twee gloednieuwe restaurants! Gril jij jouw eigen avondmaaltijd? Of ga voor een échte Italiaanse pizza, pasta of lasagne! Hmm, dat wordt smullen!