Funny Wave: dé nieuwste attractie van AquaMarine Park!

Nieuws

Goed nieuws voor de waterratjes die niet bang zijn voor een beetje uitdaging! Het AquaMarina Park op Camping Marina di Venezia heeft een nieuwe attractie: Funny Wave! Deze TE GEKKE glijbaan heeft een spannende hoogte en een supercool parcours voor een hele dag vermaak! Durf jij?!


AquaMarina Park

In het AquaMarina Park beleef je de wonderen van het water in een explosie van kleuren. Het is dé garantie voor oneindig veel plezier op Camping Marina di Venezia. Voor klein en groot wachten er de leukste verrassingen op je in de 10 zwembaden van het 15.000m2 grote waterpark! Heb je de Funny Wave van links naar rechts ontdekt? Dan vind je nog véél méér attracties in AquaMarina Park. Laat je nat spuiten door schildpadden en dolfijnen in de Lagune, dein mee met de golven in de Wave Pool, roetsj van de snelle kamikaze of dichte/open toboga of vermaak je in het fantasiekasteel met 8 glijbanen, kleurige dieren en verrassend waterplezier! 

Voor de kleintjes komt er in het Lagune-zwembad ook nog een nieuwe kleurrijke glijbaan, te leuk!

Wat beleef je op Camping Marina di Venezia

Naast het geweldige AquaMarina Park is er nog véél méér te beleven op 5* camping Marina di Venezia. Op het privéstrand bouw je de mooiste zandkastelen, je klimt en klautert in de speeltuin of je jumpt op het springkussen, de Leo's kidsclub voor kinderen van 4 tot 8 jaar is dagelijkse pret en laat je je veroveren door de magie van dans tijdens de danscursussen! Of ga erop uit om de omgeving te ontdekken, deze bestaat namelijk uit uniek lagunelandschap. Geweldig! 

Overnachten op Camping Marina di Venezia

Kies je meest comfi-plekje uit op de wijde en ruime staanplaatsen. Neem je camper, caravan of tent mee en geniet van het zachte gazon in de schaduw van de typische pijnbomen. Of laat je zintuigen ontwaken in een houten bungalow of bakstenen huisje, op loopafstand van het strand óf middenin het groen. Voor wie op zoek is naar extra luxe overnacht in een elegant appartement, vlakbij de camping. Voor ieder wat wils!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Funny Wave: dé nieuwste attractie van AquaMarine Park!

Nieuws