Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Welke reisaanbieders hebben het beste aanbod voor gezinnen met kids, wat zijn de leukste vakantieadresjes en welke mascottes zijn het populairst bij kids? De strijd om de Kids Vakantiegids Awards 2023 is losgebarsten! De genomineerden zijn bekend, dus vanaf nu bepaal JIJ wie er op zondag 15 januari met die felbegeerde awards naar huis gaan. En daarmee kun je ook nog eens te gekke prijzen winnen. Check snel hoe je meedoet!


1

Kids Vakantiegids Awards

Voor de 14e keer organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantiegids Awards. In deze verkiezing maken reisorganisaties, accommodaties en vakantiemascottes kans op een award in verschillende categorieën. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van het kindvriendelijk karakter, kinderfaciliteiten en populariteit op Kidsvakantiegids.nl. Benieuwd naar de genomineerden? Je checkt ze hier!

2

Stem & win

Vanaf nu is het aan het grote publiek om te stemmen. Dat kan tot 5 januari 2023. Zodra je een stem hebt uitgebracht, krijg je toegang tot de Kids Enquête. En als je die invult, maak je automatisch kans op te gekke prijzen, zoals entreetickets voor de Vakantiebeurs, Mergelrijk, het IJSbeelden Festival en Disneyland Paris. In de aanloop naar de Kids Vakantiegids Awards op 15 januari, maken we iedere week prijswinnaars bekend op onze Instagram en Facebookpagina. Volg je ons nog niet? Doe dat dan snel.

3

Awardshow met Jamai

De Kids Vakantiegids Awards worden op zondag 15 januari 2023 uitgereikt in het Experience Theater op de Vakantiebeurs door Jamai, bekend van Holland’s Got Talent en LEGO Masters. Jamai wordt daarbij geassisteerd door de Kids Vakantiegids Detectives, en natuurlijk geeft hij een spetterend optreden! Ook de genomineerde vakantiemascottes zijn van de partij, dus dat beloof een groot feest te worden. Wil jij erbij zijn? Scoor snel je tickets op Vakantiebeurs.nl.  

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws