De Leistert opent Hyperbowling & 18-holes Adventure Golf

Nieuws

Op Recreatiepark De Leistert is vervelen geen optie. Of je nu een waterratje bent of liever van klimmen en klauteren houdt, op dit 5* vakantiepark vind je álles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Dit jaar is er nóg meer te beleven. Er is namelijk een geheel vernieuwde Hyperbowling geopend met maar liefst 4 bowlingbanen met spelelementen. Daarnaast kun je nu een hole-in-one slaan op de Adventure Golfbaan met 18 uitdagende holes. Lees snel verder!


Ga direct naar...

1

Hyperbowling

Hyperbowling is hét next-level familiespel voor jong en oud! Hyperbowling is snel, zit vol spelelementen en is spannend tot de laatste seconden. De bumpers zijn in deze supergave variant juist onderdeel van het spel. Ze staan altijd omhoog en geven coole licht- en kleureffecten af. Raak je de blauwe bumper, dan verdubbel je bijvoorbeeld je score en bij rood raak je je punten juist kwijt. Je kiest helemaal zelf je eigen ‘challenges’ en na iedere ronde start een nieuw level mét nieuw speelelement. 

TIP: Je huurt een baan voor € 25,00 per 55 minuten. Er zijn geen bowlingschoenen nodig en je kunt per baan met maximaal 6 personen spelen!

Check: Detectives Abel (5) en Reza (3) kregen een exclusieve rondleiding in de vernieuwde Hyperbowlingbaan en mochten het áller-allereerste potje spelen! 

Adventure Golf

Wie scoort de eerste hole in one? Bij De Leistert is de 18-holes Adventure Golfbaan een uitdaging vol hoogteverschillen, hindernissen en zelfs de rivier de Maas stroomt dwars door de baan. Ga jij jouw vriendjes, vriendinnetjes of broertjes en zusjes verslaan? Voor nóg meer avontuur kun je nu ook Midgetgolf by night spelen mét verlichte baan. 

TIP: vanuit het terras van restaurant Grillo heb je een fijn uitzicht over de Adventure Golfbaan. Paps en mams genieten van een borrelhapje, dan kan jij lekker de baan op. Je betaalt slechts € 4,00 voor een potje Adventure Golf. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

PAARDENFANS OPGELET: Bartje's Paardendag komt er weer aan!

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Nieuws

Kindvriendelijke Landal parken in Engeland nu te boeken

Nieuws

Check de NIEUWE Marvel droneshow in Disneyland Paris

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Door jou bekeken

De Leistert opent Hyperbowling & 18-holes Adventure Golf

Nieuws