De Leistert opent Hyperbowling & 18-holes Adventure Golf

Nieuws

Op Recreatiepark De Leistert is vervelen geen optie. Of je nu een waterratje bent of liever van klimmen en klauteren houdt, op dit 5* vakantiepark vind je álles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Dit jaar is er nóg meer te beleven. Er is namelijk een geheel vernieuwde Hyperbowling geopend met maar liefst 4 bowlingbanen met spelelementen. Daarnaast kun je nu een hole-in-one slaan op de Adventure Golfbaan met 18 uitdagende holes. Lees snel verder!


Ga direct naar...

1

Hyperbowling

Hyperbowling is hét next-level familiespel voor jong en oud! Hyperbowling is snel, zit vol spelelementen en is spannend tot de laatste seconden. De bumpers zijn in deze supergave variant juist onderdeel van het spel. Ze staan altijd omhoog en geven coole licht- en kleureffecten af. Raak je de blauwe bumper, dan verdubbel je bijvoorbeeld je score en bij rood raak je je punten juist kwijt. Je kiest helemaal zelf je eigen ‘challenges’ en na iedere ronde start een nieuw level mét nieuw speelelement. 

TIP: Je huurt een baan voor € 25,00 per 55 minuten. Er zijn geen bowlingschoenen nodig en je kunt per baan met maximaal 6 personen spelen!

Check: Detectives Abel (5) en Reza (3) kregen een exclusieve rondleiding in de vernieuwde Hyperbowlingbaan en mochten het áller-allereerste potje spelen! 

Adventure Golf

Wie scoort de eerste hole in one? Bij De Leistert is de 18-holes Adventure Golfbaan een uitdaging vol hoogteverschillen, hindernissen en zelfs de rivier de Maas stroomt dwars door de baan. Ga jij jouw vriendjes, vriendinnetjes of broertjes en zusjes verslaan? Voor nóg meer avontuur kun je nu ook Midgetgolf by night spelen mét verlichte baan. 

TIP: vanuit het terras van restaurant Grillo heb je een fijn uitzicht over de Adventure Golfbaan. Paps en mams genieten van een borrelhapje, dan kan jij lekker de baan op. Je betaalt slechts € 4,00 voor een potje Adventure Golf. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Nieuws

Betoverend nieuw muzikaal avontuur met Pixar in Disneyland® Paris!

Door jou bekeken

De Leistert opent Hyperbowling & 18-holes Adventure Golf

Nieuws