Nieuw bij De Leistert: Hyperbowling & Adventure 18-holes golfbaan Midden in de natuur

Nieuw bij De Leistert: Hyperbowling & Adventure 18-holes golfbaan

11-01-2021

Op Recreatiepark De Leistert zijn er talloze faciliteiten voor kinderen. Deze winter werden de bowlingbanen in de Plaza onder handen genomen, waardoor maar liefst 4 gloednieuwe Hyperbowling banen met spelelementen ontstonden. Daarnaast wordt er een geheel vernieuwde adventure golfbaan geopend, met 18 uitdagende holes. Met wie wil jij deze unieke bowling & golf experience beleven? 

Hyperbowling

Hyperbowling is hét next-level familiespel voor jong en oud! Hyperbowling is snel, zit vol spelelementen en is spannend tot de laatste seconden. De bumpers zijn in deze supergave variant juist onderdeel van het spel. Ze staan altijd omhoog en geven coole licht- en kleureffecten af. Raak je de blauwe bumper, dan verdubbel je bijvoorbeeld je score en bij rood raak je je punten juist kwijt. Je kiest helemaal zelf je eigen ‘challenges’ en na iedere ronde start een nieuw level mét nieuw speelelement. TIP: Je huurt een baan voor € 25,00 per 55 minuten. Er zijn geen bowlingschoenen nodig en je kunt per baan met maximaal 6 personen spelen!

Check: Detectives Abel (5) en Reza (3) kregen een exclusieve rondleiding in de vernieuwde Hyperbowlingbaan en mochten het áller-allereerste potje spelen! 

Adventure Golfbaan

Op de 18-holes baan worden al jaren balletjes geslagen bij De Leistert. Voor de liefhebbers is er nu goed nieuws: er komt een vernieuwde Adventure Golfbaan met speciale onderdelen, waardoor je golfavontuur nóg leuker wordt! De baan is ook nog eens verlicht, waardoor je ook Midgetgolf by night kunt spelen..

Laatste nieuws artikelen
Exclusieve Voorjaarsdeal bij De Leistert: tot 25% korting!

Exclusieve Voorjaarsdeal bij De Leistert: tot 25% korting!

BUITEN-speelliefhebbers: dit voorjaar wordt het BUITEN-gewoon genieten bij Recreatiepark De Leistert. Niet alleen vanwege de supercoole buitenactiviteiten in de natuur, maar ook vanwege extra Kids Vakantiegids korting van 5% bovenop de vroegboekkorting van 20%! Boek je voor 1 februari 2021 jouw verblijf in een 5-, 6- of 7-persoonsbungalow bij De Leistert, dan profiteer je hierdoor van kortingen tot maar liefst 25%.

Overname FarmCamps de Bosrand door boer Martijn & boerin Naduah

Overname FarmCamps de Bosrand door boer Martijn & boerin Naduah

Vanaf 2014 werd FarmCamps de Bosrand gerund door boer Jacob en boerin Ellis. De melkveehouderij is sinds deze week overgenomen door Martijn en Naduah. Koeien vind je inmiddels niet meer bij De Bosrand, maar wel heel veel andere dieren, zoals pony’s en ezels, alpaca’s, konijntjes en meer! Voor een onvergetelijke boerderijvakantie zit je op deze Drentse boerderij he-le-maal goed. 

Vernieuwde en uitgebreide faciliteiten bij Landal Land van Bartje

Vernieuwde en uitgebreide faciliteiten bij Landal Land van Bartje

Goed nieuws voor klim- en klauteraars, want de binnenspeelplaats in Bartje’s Boerderij is vergroot én vernieuwd. Spelen met zand en water kan nu in het 400 vierkante meter grote speelparadijs! Daarnaast is het terrein rondom de entree, de brink en het speelterrein opnieuw ingericht. Zo vind je bij de entree een nieuw gedeelte voor pony’s en heeft de receptie een bloementuin gekregen. In het voorjaar van 2021 komt er een speelveld, pumptrack en adventure golf. En voor fietsliefhebbers: een breed assortiment aan kinderfietsen, pumptrackfietsen, e-bikes, skelters en supercoole MTB en pumptracklicnics.

Nieuw Indoorspeelparadijs én Subtropisch Zwembad bij Landal Lommerbergen

Nieuw Indoorspeelparadijs én Subtropisch Zwembad bij Landal Lommerbergen

In de Limburgse natuur ligt één van de leukste vakantieparken van Landal: Landal de Lommerbergen. Het park is al meer dan vijftig jaar oud en om deze nieuwe levensfase in te luiden breidt zij enorm uit. Zo biedt Landal De Lommerbergen 100m2 méér kinderspeelplezier dan voorheen. Het Avontureneiland is voorzien van nieuwe toestellen met waterelementen, is er een Sports Arena aangelegd en in 2021 wordt het genieten voor waterratjes met een nieuw, spectaculair Subtropisch Zwembad mét twee waterglijbanen.

Gloednieuwe SunLodge Yucca: kamperen in Luxe!

Gloednieuwe SunLodge Yucca: kamperen in Luxe!

De gloednieuwe SunLodge Yucca is nét een vakantiehuis, maar dan in de vorm van een tent. Deze glamping accommodatie op Camping Birkelt is geschikt voor 4 personen. Met twee slaapkamers, waarvan één met stapelbed, is het dé ideale glampingtent voor gezinnen met kinderen.

WIN een reisbudget van € 4.000,- bij TUI voor zomer 2021!

WIN een reisbudget van € 4.000,- bij TUI voor zomer 2021!

Begin het nieuwe jaar goed met een reisbudget van maar liefst € 4.000,-. Wat moet je doen? Je kiest bij TUI jouw favoriete vakantie, zoals een exotische droomvakantie of een actieve all-in vakantie met toffe activiteiten zoals kanoën of kayakken, en je maakt kans op een zonnige zomer 2021! Heerlijk vooruitzicht, toch?!