Vanaf 1 juli te boeken: luxe safaritenten op Landal Gooise Heide Glamping

Vanaf 1 juli te boeken: luxe safaritenten op Landal Gooise Heide

07-06-2021

Op een natuurlijk gelegen kampeerterrein, omgeven door de fraaie heidegebieden tussen Huizen en Blaricum, midden in ’t Gooi, worden 45 luxe ingerichte safaritenten geplaatst. Landal Gooise Heide is vanaf 1 juli te boeken en vanaf eind juli kun je hier al terecht! De safaritenten zijn inclusief sanitair en een keuken. Ideaal voor 4, 5 of 6 personen.

Glamperen met Landal GreenParks

Camping Landal Gooise Heide is voor natuur- en kampeerliefhebbers een échte aanrader. Het terrein is geheel autovrij, er worden activiteiten georganiseerd speciaal voor kids en er is een speelplaats voor ravotteraars. Neem een bezoekje aan De Schaapskooi Blaricummerheide of leef je uit in Speelbos ’t Laer. Fietsen, wandelen en ontdekken. De (bosrijke) omgeving is onvergetelijk!

Landal GreenParks verwacht in april 2022 nog eens 70 luxe tenten te kunnen plaatsen.

Kamperen in luxe? Bekijk dan ook eens de Glamping parken van Landal GreenParks met volledig ingerichte safaritenten en kampeer erop los deze zomer!

Glamperen met Landal GreenParks
Laatste nieuws artikelen
Buro Scanbrit ontvangt duurzaamheidscertificaat!

Buro Scanbrit ontvangt duurzaamheidscertificaat!

Hoera! Buro Scanbrit, dé Noordwest-Europa vakantiespecialist, heeft het duurzaamheidscertificaat van Travelife ontvangen! Wat houdt dat in? Als je een vakantie boekt bij Buro Scanbrit reis je volledig CO2-neutraal én er wordt rekening gehouden met natuur, mensen en dieren tijdens de vele, toffe excursies. 

Unieke vakantiebestemming in Noord-Limburg: Landal Marina Resort Well

Unieke vakantiebestemming in Noord-Limburg: Landal Marina Resort Well

Aan het water tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen komt een nieuw Landal GreenParks vakantieadresje: Marina Resort Well. Aan de 80 hectare grote recreatieplas Leukermeer worden maar liefst 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen gebouwd, waarvan de meesten mét eigen aanlegsteiger of sauna. Voor de watersportliefhebbers wordt dit vakantiepark dé place to be. Huur een motorboot of sloep, of ga heerlijk suppen, surfen, zeilen, kanoën en waterfietsen.

De Efteling is jarig én weer open!

De Efteling is jarig én weer open!

Maar liefst 69 jaar geleden opende De Efteling haar deuren voor adrenaline junks en sprookjesfiguren. En om dát te vieren beleef je nu de mooiste avonturen bij Speelbos Nest! Jonge durfals kunnen naar hartenlust spelen met speeltoestellen en objecten. Er zijn twee supercoole glijbanen, een groot zeeschip om op te klauteren en een waterbed om op te wiebelen.

Vakantie vieren in een Cowboy House bij PonyparkCity!

Vakantie vieren in een Cowboy House bij PonyparkCity!

Vakantie vieren als een echte Cowboy? Overnacht dan in een Cowboy House en geniet van een zonvakantie aan het strand van Sunset Beach bij PonyparkCity. In het natuurlijke park voel je je al snel helemaal thuis en ontmoet je cowboys en indianen. Yihaa! Ga schatzoeken, rodeo rijden, midgetgolfen of spelen in één van de vele speeltuinen. Kids kunnen met de cowboys mee op bosrit of op een strandrit waarbij ze mét pony het water in mogen. Tip: alle activiteiten zijn gratis!

PCR-test wordt waarschijnlijk gratis voor vakantievierders

PCR-test wordt waarschijnlijk gratis voor vakantievierders

YES! De PCR-test wordt heel waarschijnlijk gratis voor mensen die graag naar het buitenland op vakantie gaan en die nog niet twee keer zijn gevaccineerd. Dat maakt het plannen voor een zomervakantie een stuk aantrekkelijker. En met de steeds verdergaande versoepelingen, zoals geen quarantaineplicht meer voor het vaste land van Portugal, kan het plannen van de zomervakantie beginnen. 

All-in familiehotel Preston Palace weer open!

All-in familiehotel Preston Palace weer open!

Goed nieuws: vervroegde opening voor Preston Palace! Niet vanaf 9 juni, maar vanaf 5 juni gaat Familiehotel Preston Palace al open: hieperdepiep! Jouw lekkerste all-inclusive vakantie kan nu nóg eerder beginnen. Hoe fijn is dat! Boek een all-inclusive hotelarrangement en spring, zwem, plons én dans er op los.