Landal GreenParks breidt uit in Duitsland Midden in de natuur

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland

26-10-2020

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland met twee nieuwe vakantieparken. Dit maakt het een totaal van twaalf Landal parken in ons buurland. In het Beierse Woud komt Landal Arber voor de wandel, fiets, ski- en langlaufliefhebbers en in Nedersaksen wordt Landal Vakantiepark Marissa geopend.

In het Beierse Woud: Landal Arber

Landal Arber werd onlangs toegevoegd aan het lijstje van internationale vakantieparken. In het beschermde natuurgebied van het Beierse Woud zorgt deze vakantiebestemming voor sportieve outdooractiviteiten. Wandel, fiets, mountainbike en ski of langlauf door de omgeving en doemel weg in één van de vakantiehuisjes van Landal Arber. Er worden maar liefst 188 nieuwe recreatiewoningen ontwikkeld. De woningen zijn geschikt voor 2 tot max. 12 vakantiegangers en zullen comfortabel en luxe zijn ingericht. Voor de waterratjes goed nieuws: er komt een doorgang vanaf het vakantiepark naar het naastgelegen, gemeentelijke binnen- en buitenzwembad van Zwiesel. 

Ferienpark Marissa: in prachtig natuurlandschap

Landal Ferienpark Marissa wordt het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks in Duitsland, Nedersaksen. Vakantiepark Marissa ligt direct aan de over van de Dümmer See in een prachtig natuurlandschap. De huidige 250 appartementen en bungalows worden tot 500 uitgebreid en zijn ingericht in Scandinavische stijl. Aan luxe en comfort geen gebrek: er komt een groot wellness- en saunalandschap gebouwd. Ook een binnen- en buitenzwembad ontbreekt niet en het sport- en actiecentrum zorgt voor genoeg beweging voor jong en oud.

Bekijk hier alle vakantieparken in Duitsland van Landal GreenParks en boek jouw volgende vakantie!

Laatste nieuws artikelen
BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

Overwinteren op een zonnig bounty eiland? Goed nieuws! Vanaf woensdag 4 november is het voor Nederlandse toeristen weer mogelijk naar Bonaire te reizen & vanaf donderdag 19 november staat Aruba weer op code geel. Met 365 dagen per jaar stralend weer, schitterende bountystranden en een relaxed sfeertje is (kerst)vakantie vieren op deze paradijselijke eilandjes in de Nederlandse Antillen pér-fect! De locals zijn ook nog eens hartstikke vriendelijk en dollll op kids.. wat wil je nog meer?!

Griekse en Canarische Eilanden weer open

Griekse en Canarische Eilanden weer open

Fantastisch nieuws voor wie in dit najaar of de winter de zon nog even wil opzoeken: het reisadvies voor de Canarische Eilanden én Griekse eilanden is aangepast van code oranje naar code geel. De coronasituatie lijkt op de Spaanse eilanden beter onder controle dan in de rest van het land, daarom mag er weer naartoe gereisd worden. Voor Griekenland betekent de versoepeling voor de eilanden, dat het hele land weer op geel staat. 

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

Landal GreenParks opent wederom nieuwe vakantieparken in Nederland.  Forest Village wordt de nieuwste vakantiebestemming in Noord-Brabant, in Luyksgestel, met maar liefst 340 recreatiewoningen met centrumvoorzieningen. In Midden-Drenthe opent het luxueze Landal Drentse Lagune met 114 recreatiewoningen mét eigen strand en uitzicht op het water! 

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Per 1 november wordt Camping Berkenrode in Beekbergen overgenomen door TopParken. De camping ligt midden op de Veluwe, naast Vakantiepark Beeksebergen, welke behoort tot één van de vakantieparken van TopParken. Met deze overname wordt de camping dan ook samengevoegd met Recreatiepark Beekbergen. Het campinggedeelte wordt gerenoveerd en meerdere faciliteiten en vakantiewoningen worden geplaatst. Deze overname betreft de derde van TopParken binnen twee maanden. Camping de Hertshoorn in Garderen zal namelijk vanaf begin 2021 verdergaan als TopParken Resort Veluwe. 

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

In Garderen ligt camping De Hersthoorn wordt overgenomen door TopParken. Vanaf begin volgend jaar gaat de camping verder onder de naam: TopParken Resort Veluwe. De komende periode focust TopParken zich op de uitstraling van het park waarbij vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staat. De faciliteiten worden allemaal meegenomen. TopParken biedt hiermee in totaal 20 vakantieparken aan.

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen is een 5*-vakantiesort met luxe vakantieboerderijen, gelegen midden in de natuur van Drenthe. Naast de vele faciliteiten van een spetterende waterwereld met vier giga waterglijbanen, zijn nu nog meer gave faciliteiten toegevoegd.