Landal GreenParks opent nieuwe Vakantieparken

Nieuws

Landal GreenParks opent in 2020 een aantal nieuwe vakantieparken en niet alléén in Nederland! Ook in Denemarken opent Landal namelijk haar zesde vakantiepark. Een onbezorgde vakantie met het gezin of de hele familie beleef je op één van de heerlijke vakantieparken van Landal. Ontdek de nieuwste parken! 


Landal Volendam

Ben jij een watersport- of natuurliefhebber? Dan ben je bij Landal Volendam helemaal aan het juiste adres! Het vakantiepark in Volendam is gebouwd in typische Volendamse stijl en dat straalt er vanaf wanneer je aankomt op Slobbeland. Het vakantiepark is gelegen aan het Markermeer, waar je allerlei watersportmogelijkheden vindt. Een deel van de accommodaties heeft een fantastisch uitzicht op het meer! Ga voor een dagje uit naar het (schier)eiland Marken of bezoek het voormalige vissersdorp Monnickendam. 

Landal Berger Duinen

Tussen de Noord-Hollandse dorpen Bergen en Schoorl opent Landal vakantiepark Landal Berger Duinen. In de duinstreek zijn 72 luxe recreatiewoningen gebouwd die variëren van 4-, 6- en 8-persoons. Deze aantrekkelijke omgeving is te kenmerken aan het strand, de Schoorlse Duinen en de kunstenaarsdorpen zoals Bergen. Een heerlijke vakantie om te genieten van zon, zee, strand én cultuur!

Landal Marker Wadden

Marker Wadden zijn vijf weidse eilanden waar de ontwikkeling van de natuur razendsnel gaat. Het is een uniek, nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten, midden in het Markermeer. Op het Haveneiland komen vier duurzaam en volledig zelfvoorzienende vakantiehuisjes. Ver weg van alles én midden in de natuur! Je draagt een steentje bij aan dit prachtige natuurgebied, want de huur van het eilandhuisje wordt gebruikt voor natuurbehoud. 

Landal Middelfart

In Denemarken opent Landal haar zesde vakantiepark: Landal Middelfart! Het vakantiepark ligt op het Deense eiland Funen, aan de oever van de Kleine Belt. Het nieuwe vakantiepark beschikt over 126 bungalows en is gelegen in een prachtig natuurgebied. Evenals de andere 5 vakantieparken van Landal GreenParks in Denemarken, wordt ook deze omringd door eindeloze stranden, bossen en pittoreske stadjes. 

Bekijk hier alle vakantieparken van Landal GreenParks en geniet van een weekendje of weekje weg met het gezin!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Door jou bekeken

Landal GreenParks opent nieuwe Vakantieparken

Nieuws