MergelRijk is weer geopend!

Nieuws

Sinds kort kun je bij MergelRijk weer met het hele gezin terecht voor de ultieme ondergrondse ontdekkingstocht door de mergelgrotten in Valkenburg! Kom oog in oog te staan met de verborgen geheimen en de rijke historie van de befaamde mergelgrotten in Valkenburg. Een grot vol educatieve, historische verhalen en prachtige mergel- en zandsculpturen. Maak je eigen mergel beeldhouwwerk, ga op zoek naar eeuwenoude fossielen, bestudeer de films van de zandtovenaar en test je kennis op de interactieve tablets.


1

Ontdek spelenderwijs alle geheimen

Speciaal voor de kleintjes onder ons valt er ook een heleboel te beleven! De kids ontvangen een boekje met een speurtocht waardoor ze spelenderwijs alle geheimen van MergelRijk ontdekken. Met behulp van films van de zandtovenaar maken de kinderen hun eigen zandtekening, ontdekken ze een bijzonder fossiel– en mijnmuseum en beantwoorden ze vragen via de interactieve tablets. Één van de hoogtepunten voor kinderen is de ondergrondse jungle van Dino Adventure en als kers op de slagroomtaart mogen ze in het grottenatelier aan de slag met hun enige, echte, eigen mergelkunstwerk!

Bij MergelRijk kunnen bezoekers veilig op ontdekkingstocht gaan in de befaamde mergelgrotten. MergelRijk hanteert de 1,5meter en waarborgt een maximale bezoekersstroom volgens de richtlijnen van het RIVM. Raadpleeg online de maatregelen en reserveer gemakkelijk online jouw tijdslot en ticket tegen het laagste tarief via de website.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

MergelRijk is weer geopend!

Nieuws