NIEUW! Center Parcs Les Landes de Gascogne

Nieuws

Ongerepte natuur, prachtige luxe accommodaties, grootse moestuinen en verse groenten van lokale boeren. Het nieuwe Les Landes de Gascogne biedt vanaf mei een unieke natuurlijke belevenis in de regio Nouvelle Aquitane in Zuid-Frankrijk. Slaap in luxe boomhutten, leer alles over het boerenleven in de educatieve boerderij en plons eindeloos in het geweldige Aqua Mundo. Het beste van Center Parcs komt hier samen! 


1

Ontdek het Franse boerenleven

Les Landes de Gascogne ligt middenin de natuur en is volledig gericht op aandacht en respect voor de natuur. Jong én oud kunnen hier dan ook alles leren over de natuur én het Franse boerenleven. In het centrum van het vakantiepark bieden lokale leveranciers bijvoorbeeld hun streekproducten aan op de sfeervolle marktplaats en in Les Halles smikkel je van heerlijke maaltijden uit de regionale keuken. Een verblijf in één van de boerderij cottages wordt een beleving op zich. Je slaapt dan namelijk in een educatief boerengebied, zo dicht mogelijk bij de dieren en je krijgt exclusieve toegang tot moestuinen! In de centrale educatieve boerderij met vier moestuinen is altijd iets nieuws te ontdekken!

2

De leukste kinderactiviteiten op Les Landes de Gascogne

Hoewel het park pas in mei de deuren opent, weten wij het al zeker! Les Landes de Gascogne wordt een heerlijk kinderparadijs. Het ruim opgezette park biedt natuurlijk álle ruimte om te spelen! Naast de fantastische omgeving komt er natuurlijk ook een gloednieuw Aqua Mundo! Met een binnen- en buitenbad, glijbanen, een wildwaterbaan, een peuterbad én een golfslagbad, staat deze garant voor waterpret voor de hele familie. En wat dacht je van een Water Tree en een Water Playhouse? 

Veel van de activiteiten op het park staan in het teken van de natuur, de wisseling van de seizoenen en de regio. Hoe leuk is het om in een workshop te leren hoe je streekgerechten kunt koken of je eigen brood kunt bakken? Zo neem je een stukje Zuid-Frankrijk mee naar huis en smikkel je daar lekker verder! Tijdens de Wannabe-activiteiten tover je jezelf om tot boer, kok of tuinman. Dit park wordt de droom van alle buitenkinderen!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

NIEUW! Center Parcs Les Landes de Gascogne

Nieuws