2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

Nieuws

Landal GreenParks opent wederom nieuwe vakantieparken in Nederland.  Forest Village wordt de nieuwste vakantiebestemming in Noord-Brabant, in Luyksgestel, met maar liefst 340 recreatiewoningen met centrumvoorzieningen. In Midden-Drenthe opent het luxueze Landal Drentse Lagune met 114 recreatiewoningen mét eigen strand en uitzicht op het water! 


1

Landal Forest Village met kinderbungalows

Het Landal Forest Village wordt een luxe vakantiepark in het groene Bergeijk met 340 recreatiewoningen geschikt voor 2 t/m 20 personen én speciale kinderbungalows voor gezinnen met kinderen. Niet alleen overnachten in een kinderbungalow is tof, ook het indoor speelparadijs en overdekte zwembad zorgen voor urenlang speelplezier! Voor paps en mams ontbreekt aan ontspanning en luxe niets. Een luxe wellness-gedeelte en heerlijk Orangerie-restaurant is onbezorgd genieten. Maar ook de omgeving biedt voldoende mogelijkheden. Bergeijk beschikt over meer dan 100 km2 groen. Ga op pad in natuurgebied De Keersop of 't Schut. 

Luxueus overnachten bij Landal Drentse Lagune

Landal Drentse Lagune is gelegen vlakbij het brinkdorp Westerbork in Midden-Drenthe. Het vakantiepark bestaat uit 114 recreatiewoningen met een eigen strand én prachtig uitzicht over het water. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 24 personen en beschikbaar in comfort, luxe en extra luxe uitvoeringen. Er zijn speciale kinderbungalows voor gezinnen met kids! In het overdekte zwembad is het plonsen en splashen, maar ook beleef je waterplezier bij het zandstrand. Kano, sup of waterfiets over het meer en klim & klauter in de overdekte speelruimte met klimwand. Daarnaast ligt Landal Drentse Lagune vlakbij drie Nationale Natuurparken: Nationaal Park Drents-Friese Wold, Aekingerbroek en Aekingerzand. Fietsen, wandelen, ontdekken en ravotten in de bossen. Heerlijk! 

Bekijk hier alle vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Ontmoet Koen en Kiki op Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

Lekker griezelen bij eerste keer Halloween in Slagharen

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Door jou bekeken

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

Nieuws