Hoeralpacaaa: een nieuwe boerderij bij FarmCamps!

Hoeralpacaaa: een nieuwe boerderij bij FarmCamps!

10-04-2020

Het is feest bij FarmCamps! Er is namelijk een nieuwe FarmCamps boerderij waar maar liefst 45 alpaca’s (!!), cavia’s, kippen en 4 lieve boerderijkatten te ontdekken zijn! Laat jij de alpaca’s uit bij FarmCamps Vorstenbosch? Ontdek de wondere wereld van de alpaca tijdens het voeren, de alpaca-wandeling die jullie samen maken of tijdens de supercoole meet & greet!

Alpaca-tastisch: ontmoet jonge alpacaveulens!

Als je geluk hebt bewonder jij op de boerderij een jong alpacaveulen. Tussen mei en augustus worden deze kleine, fluffige dieren namelijk geboren. Ieder jaar komen er bijna 15 nieuwe alpacaveulens bij op FarmCamps Vorstenbosch! WOW, dat is alpaca-tastisch! De alpaca’s zijn geen echte knuffeldieren, maar nieuwsgierig zijn ze wel.. Smikkelen doen ze gewoon van jouw handje! De alpaca’s bij boer Willem-Mathijs en boerin Anne zijn net filmsterren, want ze worden enorm in de watten gelegd. In mei worden ze geschoren en een gedeelte van de wol worden heerlijk, warme dekbedden van gemaakt! Dat jullie vakantie een grote beleving wordt, dat is zeker! All paca your bags en op naar FarmCamps Vorstenbosch!

Overnachten bij FarmCamps Vorstenbosch

In het Brabantse dorpje Vorstenbosch vind je deze alpacaboerderij waar je met het hele gezin een ultieme vakantie gaat beleven. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Slaap bijvoorbeeld in een van de Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent! Of ga voor de luxe Barntent met een Hooi Hooi Slaapzolder voor de kids!

FarmCamps boerderijvakanties

FarmCamps heeft de leukste boerderijvakanties voor je in petto. Of je nu schapen wilt scheren, een workshop koeknuffelen gaat volgen, bollen pellen met boer Hans of ponyrijden in de duinen: er is vanalles te beleven op een van de boerderijen van FarmCamps. Ontdek ze hier & alvast veel plezier op de boerderie!

Laatste nieuws artikelen
Sprookjesboom Zomerconcert in het Efteling Theater

Sprookjesboom Zomerconcert in het Efteling Theater

In juli en augustus bezoek je in het Efteling Theater de gloednieuwe, gratis parkshow: het Sprookjesboom Zomerconcert! Omdat er geen voorstellingen van CARO plaatsvinden in het Efteling Theater is deze zomer een spectaculair Zomerconcert te zien met echte Sprookjesbosbewoners. De parkshow is ieder uur, tussen 11.00uur en 16.00uur, te bewonderen!

Exclusieve nazomer-DEAL bij De Leistert

Exclusieve nazomer-DEAL bij De Leistert

Waterratjes, ravotteraars en ontdekkers: opgelet! Je geniet nu van onze Exclusieve Kids Vakantiegids nazomer-DEAL bij Recreatiepark De Leistert in Limburg! Boek met 30% korting een verblijf tussen 28-08 en 08-10 in een 5- of 7-persoons familiebungalow. Nergens goedkoper, maar let op: er is beperkte beschikbaarheid en vol = vol! 

Beschuit met muisjes in Safaripark Beekse Bergen

Beschuit met muisjes in Safaripark Beekse Bergen

Twee keer beschuit met muisjes in de maand juli voor Safaripark Beekse Bergen! Er is namelijk een westelijke laaglandgorilla (16 juli) geboren én een rode panda (14 juli). Tweemaal een zeldzame geboorte. Ga jij ze opzoeken bij Safaripark Beekse Bergen? Een dagje dieren spotten is superleuk én je kunt er ook nog eens overnachten.. ideaal om er een weekendje (of midweekje) weg van te maken! Overnacht op het Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen in een boomhut, stoere safarilodge of gethematiseerde jungalow. 

MergelRijk is weer geopend!

MergelRijk is weer geopend!

Sinds kort kun je bij MergelRijk weer met het hele gezin terecht voor de ultieme ondergrondse ontdekkingstocht door de mergelgrotten in Valkenburg! Kom oog in oog te staan met de verborgen geheimen en de rijke historie van de befaamde mergelgrotten in Valkenburg. Een grot vol educatieve, historische verhalen en prachtige mergel- en zandsculpturen. Maak je eigen mergel beeldhouwwerk, ga op zoek naar eeuwenoude fossielen, bestudeer de films van de zandtovenaar en test je kennis op de interactieve tablets.

Disneyland Paris gaat weer open!

Disneyland Paris gaat weer open!

De magie komt terug: Disneyland Paris gaat weer open! Disneyland Paris kondigde deze week een gefaseerde heropening aan. Als eerste zullen Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village weer open gaan vanaf 15 juli. Het dragen van mondkapjes is voor iedereen vanaf 11 jaar verplicht. Daarnaast kondigt Disneyland Paris de geplande gefaseerde heropening van de verschillende Disney Hotels aan; waaronder Disney’s Hotel Cheyenne op 20 juli, Disney’s Hotel Sante Fe op 3 augustus en het Disneyland Hotel op 7 september.

Succes Holidayparcs Hambachtal vernieuwt bungalows én zwemparadijs!

Succes Holidayparcs Hambachtal vernieuwt bungalows én zwemparadijs!

Het voormalige Vakantiepark Hambachtal van Roompot is overgenomen door Succes Holidayparcs. Een heerlijk, kindvriendelijk vakantiepark in de deelstaat Rijnland-Palts in Duitsland, op slechts 400 kilometer van Utrecht! Sinds de overname zijn de 267 vakantiewoningen gerenoveerd en daarnaast is het centrale gebouw én subtropisch zwembad vernieuwd! 

Overlayer