Hoeralpacaaa: een nieuwe boerderij bij FarmCamps!

Hoeralpacaaa: een nieuwe boerderij bij FarmCamps!

05-02-2020

Het is feest bij FarmCamps! Er is namelijk een nieuwe FarmCamps boerderij waar maar liefst 45 alpaca’s (!!), cavia’s, kippen en 4 lieve boerderijkatten te ontdekken zijn! Laat jij de alpaca’s uit bij FarmCamps Vorstenbosch? Ontdek de wondere wereld van de alpaca tijdens het voeren, de alpaca-wandeling die jullie samen maken of tijdens de supercoole meet & greet!

Alpaca-tastisch: ontmoet jonge alpacaveulens!

Als je geluk hebt bewonder jij op de boerderij een jong alpacaveulen. Tussen mei en augustus worden deze kleine, fluffige dieren namelijk geboren. Ieder jaar komen er bijna 15 nieuwe alpacaveulens bij op FarmCamps Vorstenbosch! WOW, dat is alpaca-tastisch! De alpaca’s zijn geen echte knuffeldieren, maar nieuwsgierig zijn ze wel.. Smikkelen doen ze gewoon van jouw handje! De alpaca’s bij boer Willem-Mathijs en boerin Anne zijn net filmsterren, want ze worden enorm in de watten gelegd. In mei worden ze geschoren en een gedeelte van de wol worden heerlijk, warme dekbedden van gemaakt! Dat jullie vakantie een grote beleving wordt, dat is zeker! All paca your bags en op naar FarmCamps Vorstenbosch!

Overnachten bij FarmCamps Vorstenbosch

In het Brabantse dorpje Vorstenbosch vind je deze alpacaboerderij waar je met het hele gezin een ultieme vakantie gaat beleven. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Slaap bijvoorbeeld in een van de Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent! Of ga voor de luxe Barntent met een Hooi Hooi Slaapzolder voor de kids!

FarmCamps boerderijvakanties

FarmCamps heeft de leukste boerderijvakanties voor je in petto. Of je nu schapen wilt scheren, een workshop koeknuffelen gaat volgen, bollen pellen met boer Hans of ponyrijden in de duinen: er is vanalles te beleven op een van de boerderijen van FarmCamps. Ontdek ze hier & alvast veel plezier op de boerderie!

Laatste nieuws artikelen
Dit zijn dé Kids Vakantieaanbieders van 2020!

Dit zijn dé Kids Vakantieaanbieders van 2020!

Ook dit jaar zijn de Kids Vakantieaanbieders van het jaar bekendgemaakt! Met een supercoole show van de enthousiaste vakantiemascottes werd het feestelijke award-event in de Festivaltent op de Vakantiebeurs op zondag 19 januari geopend. De spetterende uitreiking werd vervolgens door niemand minder dan Kaj van der Voort gepresenteerd! En natuurlijk gaf deze fantastische zanger nog een te gek zing- en dansfeestje! 

Nieuw: Mangrove Beach Resort op Curaçao, met Next Level Aquapark

Nieuw: Mangrove Beach Resort op Curaçao, met Next Level Aquapark

Dit voorjaar is het dan ein-de-lijk zover! Corendon opent een gloednieuw resort op Curaçao dat wordt omringd door een zeldzaam mangrovebos: het Mangrove Beach Resort! Voor de echte waterratjes is het Next Level Aquapark onmisbaar! Een geweldige beleving met wel heel veel waterplezier! Dit waterpark heeft te gekke waterglijbanen, een vrije val, rafting glijbaan, blackhole en de zeldzame King Cobra. Durf jij een roetsj te wagen?

Het Feyenoord-vakantiehuis voor de echt trouwe fans!

Het Feyenoord-vakantiehuis voor de echt trouwe fans!

Voor de echte Feyenoord-fans is er geweldig en spannend nieuws! Doe je voetbalshirt van je favoriete voetballer aan en vergeet je eigen voetbal niet! Jij gaat namelijk met het hele gezin een echte Feyenoord-vakantie beleven! 

Gloednieuwe SunLodge: safaritenten voor een unieke beleving!

Gloednieuwe SunLodge: safaritenten voor een unieke beleving!

Zijn jullie de vakantie al helemaal aan het uitstippelen? Voor de avonturiers hebben wij het leukste adresje voor je gevonden! Als echte ranger overnacht jij in de safari en overdag rous jij de hele dag buiten rond! Een SunLodge safaritent is dan ook een geweldige ervaring! Luxe en comfort gegarandeerd, maar wel in een tent! Ben jij klaar voore en groot avontuur?

Nieuw: kinderbungalows voor het hele gezin!

Nieuw: kinderbungalows voor het hele gezin!

Je vakantie is toch wel de mooiste tijd van het jaar! Met de kinderen uitkijken naar onvergetelijke ervaringen, heerlijk! Of je nu in Nederland op vakantie gaat of daarbuiten, vakantie is altijd dollepret! En vooral wanneer je in een accommodatie slaapt die ideaal is voor het hele gezin! De kids slapen in een gaaf speelstapelbed terwijl papa en mama zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid. Alles is namelijk kindvriendelijk ingericht! Wij lichten een drietal gloednieuwe accommodaties uit voor oneindig veel plezier! 

Overlayer