Nieuwe boeren bij FarmCamps

Nieuws

Vanaf 2014 werd FarmCamps de Bosrand gerund door boer Jacob en boerin Ellis. De melkveehouderij is sinds deze week overgenomen door Martijn en Naduah. Koeien vind je inmiddels niet meer bij De Bosrand, maar wel heel veel andere dieren, zoals pony’s en ezels, alpaca’s, konijntjes en meer! Voor een onvergetelijke boerderijvakantie zit je op deze Drentse boerderij he-le-maal goed. 


Ga direct naar...

1

Glamperen op een boerderij

FarmCamps de Bosrand ligt in het Drentse Ellertshaar waar je vanuit je Glamping Tent zó het grote bos in loopt of fietst. Verscholen tussen de bomen ligt een heerlijk natuurmeertje om in te plonsen of om op te SUP-pen. Wie van dieren houdt, zit helemaal goed op deze boerderijcamping. Geiten, katten, herten, kippen en ook alpaca’s, ezels en pony’s ga je hier allemaal ontmoeten. Ga jij mee met Boer Martijn op huifkartocht? Of speel op de trampoline, skelter rond over het terrein en beleef een beestachtige vakantie!

BoerenKnecht Diploma

Wil jij álles weten over het leven op de boerderij? Met de boerderij-activiteiten leer jij alles over de dieren op de boerderij. Voltooi alle boerenopdrachten in het BoerenPaspoort en ontvang het enige echte BoerenKnecht Diploma. Cool!

FarmCamps Boerderijen

Onze detectives Ella, Abel, Siem en Reza bezochten eerder FarmCamps Hoeve Sonneclaer, ook gelegen in het weiland van Drenthe. Bekijk alle FarmCamps boerderijen en maak jouw keuze voor dé leukste boerderij! 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (1 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Nieuwe boeren bij FarmCamps

Nieuws