Eerste waterglijbaan met virtuele looping bij Center Parcs Waterpret

Eerste waterglijbaan met virtuele looping bij Center Parcs

11-10-2021

Leuk nieuws voor alle waaghalzen en waterliefhebbers! Center Parcs De Kempervennen krijgt niet één maar twee spectaculaire nieuwe glijbanen; de Aqua Racer bandenglijbaan en de Aqua Loop, ook wel een ‘dropside’ glijbaan genoemd. Met de nieuwe Aqua Loop heeft De Kempervennen een heuse primeur, het is namelijk de eerste waterglijbaan in de BeNeLux die je het gevoel geeft alsof je een echt een looping neemt.

Súpersnelle glijbaan

De Aqua Loop begint op een hoogte van 13 meter. In de starttoren neem je plaats in een afgesloten buis op een glazen plateau. Hierin kun je zelf de glijbaan activeren. Zodra het plateau wegvalt wordt er een vrije val gemaakt van bijna elf meter. Dankzij deze snelheid kan er een looping genomen worden. Naast de Aqua Loop is er ook een nieuwe bandenglijbaan. Dit is een parcours van zo’n 130 meter die je in een supersnel tempo op een band aflegt.

Naar verwachting zullen de nieuwe glijbanen in april 2022 hun intrede maken. Naast de nieuwe glijbanen wordt er nog meer geïnvesteerd in het park. Alle 739 cottages worden vernieuwd, de bewegwijzering wordt aangepakt en er zal een nieuwe entree gemaakt worden. Verder wordt de digitale beleving geoptimaliseerd. Via de Center Parcs-app kunnen gasten snel en eenvoudig activiteiten en services boeken, een tafel reserveren en de parkplattegrond bekijken. Reserveringen staan op een digitale armband, daarmee kun je het slot van je cottage openen maar ook de kluisjes in Aqua Mundo.

 

Súpersnelle glijbaan
Laatste nieuws artikelen
TUI vanaf 2 december weer naar Egypte

TUI vanaf 2 december weer naar Egypte

Droom jij ook van een kerst op een goudgeel strand, omringd door wuivende palmen en de azuurblauwe zee? Het liefst in een luxe resort, met te gekke uitjes én een spetterend aquapark binnen handbereik? Dan hebben we goed nieuws voor jou! TUI gaat vanaf 2 december weer naar Egypte vliegen. En het land van de Farao is bij uitstek geschikt voor een heerlijke wintervakantie met de kids, want het barst hier van gezellige familieresorts, er is héél veel te zien en te doen en in de winter tikt het kwik gemakkelijk nog zo’n 25 graden aan.

Shows en parades terug bij Disneyland® Paris

Shows en parades terug bij Disneyland® Paris

Wordt jouw kerst dit jaar magischer dan ooit tevoren? Wél als het aan Disneyland® Paris ligt, want hier wacht jou een programma boordevol magische verrassingen tijdens de feestdagen. Wat je zoal kunt verwachten? Een splinternieuwe kerstparade met al je Disney vrienden, die overdag al betoverend is maar ’s avonds nóg indrukwekkender. Maar ook Disney Illumination keert terug vanaf 21 december: de spectaculaire avondshow vol adembenemende special effects met het Kasteel van Doornroosje als decor, waarbij je van de ene verbazing in de andere valt! Simba, Nala, Timon en Pumbaa maken hun rentree in The Lion King: Rhythms of the Pride én de events van Chef’s Enchanting Festive Cuisine keren terug. Dat wordt zingen, dansen, smullen en vooral genieten van de magie in Disneyland® Paris deze winter.

Dinoweken bij Dierenbos

Dinoweken bij Dierenbos

Ben je klaar voor een avontuurlijke vakantie? Tijdens de Dinoweken van 10 september tot en met 7 november duiken er 23 (!) verschillende dino's op Vakantiepark Dierenbos. Zo spot je onder andere de T-Rex, een Brachiosaurus van 6 meter en een Herrerasaurus van zelfs 8 meter! Doe de dinotocht en kom alles over de bijzondere oerdieren te weten, knutsel je mooiste dino, speel het fossielenspel of luister naar de spannende dinoverhalen met Jibo. En natuurlijk sluit de dag af met een spannend dino menu in het restaurant. Durf jij? 

Nieuwe topper op Tenerife: TUI Suneo Tamaimo Tropical

Nieuwe topper op Tenerife: TUI Suneo Tamaimo Tropical

Check dit nieuwe én goed betaalbare all Inclusive vakantieadres van TUI op Tenerife: TUI SUNEO Tamaimo Tropical aan de westkust van het eiland. Kids kunnen hier heerlijk zwemmen in een van de drie buitenzwembaden, terwijl papa en mama plaatsnemen op een ligbedje of gebruik maken van de wellness.  Aan alles is gedacht! Ook buiten de deur is er genoeg te zien en beleven. Neem een kijkje bij de gigantische kliffen van Los Gigantes, deze zijn écht reusachtig of voel het zwarte lavazand tussen je tenen bij Playa de La Arena.

Landal opent nieuw vakantiepark Landal Kaap West

Landal opent nieuw vakantiepark Landal Kaap West

Landal Kaap West is de nieuwste uitbreiding van Landal GreenParks op het populaire Waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling worden 19 luxe recreatieappartementen met zicht op de Waddenzee gerealiseerd. Vanaf 1 september 2021 kunnen gasten van Landal GreenParks een verblijf boeken voor aankomsten vanaf 31 januari 2022. Dat wordt heerlijk uitwaaien in het nieuwe jaar!    

Landal opent nieuw vakantiepark: Zuytland Buiten

Landal opent nieuw vakantiepark: Zuytland Buiten

Geniet binnenkort van een heerlijke vakantie aan het water op het nieuwe park van Landal! Het prachtige vakantiepark Landal Zuytland Buiten is gelegen op het Nederlandse eiland Voorne-Putten. Op het nieuwe vakantiepark vind je luxe vakantievilla’s aan het water.