Stem op de Partij voor de Vakantie!

Nieuws

Kom jij er met alle kieswijzers ook niet uit? Verlang je ook zo naar die vakantie(voor)pret, en wil je ook weer vakantieplannen kunnen maken? Stem op de Partij voor de Vakantie voor die stip op de vakantiehorizon!


Ga direct naar...

1

Een stip aan de horizon

Deze week deed onderzoeksbureau GfK op verzoek van de ANVR onderzoek naar de beleving van de consument als het gaat om de vakantie van komende zomer. En wat blijkt? Nederlanders willen massaal op vakantie! 84% van de ondervraagden snakt komende zomer naar vakantie in dit jaar van coronabeperkingen. ‘Wat vreemd eigenlijk, dat geen enkele politieke partij vakantie in het verkiezingsprogramma heeft opgenomen’, dacht reisorganisatie TUI en zo werd (met een knipoog) de Partij van de Vakantie opgericht.

Het partijprogramma

Partij voor de Vakantie vraagt op een symbolische manier aandacht voor ‘een stip op de horizon’. Want hoe graag we allemaal weer op vakantie willen gaan, niemand weet wannéér we weer mogen reizen. In het ‘verkiezingsprogramma’ van de PvdV staat daarom de oproep centraal om Nederlanders te vertellen wanneer ze weer op vakantie kunnen en onder welke voorwaarden. Ook roept de partij het kabinet op om voortvarend door te pakken met vaccineren, en meer in te zetten op (snel)testen. Ook is er, zo stelt de PvdV, een eenduidig Europees beleid nodig ten aanzien van reisadviezen. “Niet langer een wirwar aan kleuren en adviezen. De Nederlandse reiziger moet weten waar hij aan toe is.”

Doe jij ook mee? #likenisstemmen

En dat kunnen wij allemaal natuurlijk alleen maar toejuichen. Doe jij ook mee? Stem op de Partij voor de Vakantie voor jouw stip op de horizon. #likenisstemmen

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Stem op de Partij voor de Vakantie!

Nieuws