PCR-test wordt waarschijnlijk gratis voor vakantievierders

Nieuws

YES! De PCR-test wordt heel waarschijnlijk gratis voor mensen die graag naar het buitenland op vakantie gaan en die nog niet twee keer zijn gevaccineerd. Dat maakt het plannen voor een zomervakantie een stuk aantrekkelijker. En met de steeds verdergaande versoepelingen, zoals geen quarantaineplicht meer voor het vaste land van Portugal, kan het plannen van de zomervakantie beginnen. 


1

Meer vakantiebudget door gratis PCR-test

De kans is groot dat er een gratis PCR-test komt voor mensen die naar het buitenland op vakantie willen, maar die zich nog niet twee keer hebben kunnen laten vaccineren. Dat is goed nieuws, want dat bespaart gezinnen ook enorm op hun vakantiebudget - waardoor je vakantieplannen er opeens weer heel anders uit kunnen zien. De kosten zijn verschillend per aanbieder, maar liggen vaak tussen de 85 en 145 euro. Als gezin met twee kinderen ben je al snel tussen de 340 en 580 euro kwijt aan testen, dat geld geef je toch liever uit aan een accommodatie, uitjes en lekker (uit)eten op je vakantieadres.

Er is al een covid-reiscertificaat in de maak, waarmee mensen binnen Europa kunnen reizen. Maar dit geldt alleen voor mensen die zijn ingeënt tegen het coronavirus, negatief zijn getest of een besmetting achter de rug hebben. Binnen nu en enkele weken moet er meer duidelijkheid over de gratis PCR-test komen. 

Wil je weten wáár je weer vakantie kunt vieren, waarmee je voor vertrek rekening moet houden en welke adresjes nu het meest worden geboekt in de 'gele landen'? Je checkt het allemaal in deze blog!

 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

PCR-test wordt waarschijnlijk gratis voor vakantievierders

Nieuws