Ga je mee op proefvakantie naar Gran Canaria?

Nieuws

Kun jij ook niet wachten tot je weer in een vliegtuig kunt stappen naar een zonovergoten eiland? Geef je dan NU op voor de proefvakantie naar Gran Canaria op 1 mei en geniet 8 dagen all inclusive in het super-de-luxe RIU Gran Canaria van de heerlijke zwembaden, het lekkere eten en drinken, de zee... en trek er opuit om het eiland te verkennen, want je mag het resort gewoon verlaten om te genieten van al het moois dat het Canarische eiland heeft te bieden. 


1

Veilig vliegen naar de zon

We snakken allemaal weer naar een zon, zee en strandvakantie. Als reisorganisator wil Corendon zich goed voorbereiden op het moment dat we weer veilig in het vliegtuig mogen stappen voor een onbezorgde vakantie naar de zon. Een proefvakantie is hierbij van groot belang. Vandaar dat Corendon in samenwerking met TUI, de ANVR en in nauw overleg met de overheid op 1 mei naar Gran Canaria vliegt voor een proefvakantie. En jij kunt daar bij zijn! Met deze proefvakantie hoopt de reisbranche in kaart te brengen welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn om weer veilig en verantwoord te kunnen reizen. 

 

2

Verblijf in 4-sterren resort RIU Gran Canaria

Als je wordt geselecteerd vlieg je voor € 799 op 1 mei 2021 met Corendon Dutch Airlines naar Gran Canaria en verblijf je 8 dagen all inclusive in het prachtige 4* resort RIU Gran Canaria in Meloneras. Zwem in de infinity pool, neem deel aan de sportacitiviteiten, geniet van de wellness en het lekkere eten en drinken. En... als je er graag een (mid)dagje opuit gaat om het eiland te verkennen, dan kan dat! Je kunt je nog inschrijven tot woensdag 21 april. De spelregels voor de proefvakantie kun je hier lezen. Let op: je moet voor en na je vakantie een PCR-test doen (zit bij de prijs inbegrepen) en vijf dagen in quarantaine, zodat de test goed kan worden uitgevoerd. 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Nieuws

Nieuwe accommodaties op De Leistert nu boekbaar

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: accommodatie Rancho Grande tot 8 personen!

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Tweede Kerstdag TIP: The Streamers live vanuit de Winter Efteling

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Door jou bekeken

Ga je mee op proefvakantie naar Gran Canaria?

Nieuws