Ga je mee op proefvakantie naar Gran Canaria?

Nieuws

Kun jij ook niet wachten tot je weer in een vliegtuig kunt stappen naar een zonovergoten eiland? Geef je dan NU op voor de proefvakantie naar Gran Canaria op 1 mei en geniet 8 dagen all inclusive in het super-de-luxe RIU Gran Canaria van de heerlijke zwembaden, het lekkere eten en drinken, de zee... en trek er opuit om het eiland te verkennen, want je mag het resort gewoon verlaten om te genieten van al het moois dat het Canarische eiland heeft te bieden. 


1

Veilig vliegen naar de zon

We snakken allemaal weer naar een zon, zee en strandvakantie. Als reisorganisator wil Corendon zich goed voorbereiden op het moment dat we weer veilig in het vliegtuig mogen stappen voor een onbezorgde vakantie naar de zon. Een proefvakantie is hierbij van groot belang. Vandaar dat Corendon in samenwerking met TUI, de ANVR en in nauw overleg met de overheid op 1 mei naar Gran Canaria vliegt voor een proefvakantie. En jij kunt daar bij zijn! Met deze proefvakantie hoopt de reisbranche in kaart te brengen welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn om weer veilig en verantwoord te kunnen reizen. 

 

2

Verblijf in 4-sterren resort RIU Gran Canaria

Als je wordt geselecteerd vlieg je voor € 799 op 1 mei 2021 met Corendon Dutch Airlines naar Gran Canaria en verblijf je 8 dagen all inclusive in het prachtige 4* resort RIU Gran Canaria in Meloneras. Zwem in de infinity pool, neem deel aan de sportacitiviteiten, geniet van de wellness en het lekkere eten en drinken. En... als je er graag een (mid)dagje opuit gaat om het eiland te verkennen, dan kan dat! Je kunt je nog inschrijven tot woensdag 21 april. De spelregels voor de proefvakantie kun je hier lezen. Let op: je moet voor en na je vakantie een PCR-test doen (zit bij de prijs inbegrepen) en vijf dagen in quarantaine, zodat de test goed kan worden uitgevoerd. 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Ontmoet Koen en Kiki op Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

Lekker griezelen bij eerste keer Halloween in Slagharen

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Door jou bekeken

Ga je mee op proefvakantie naar Gran Canaria?

Nieuws