Toverland heropent 19 mei haar poorten Pretparkfun

Toverland heropent 19 mei haar poorten

19-05-2020

Toverland is weer open! In goed overleg met de gemeente Horst aan de Maas heeft Toverland vandaag, op 19 mei, haar poorten weer geopend. Laat je onderdompelen in magische sferen en stap in die ene favoriete achtbaan! Let op: je reserveert je bezoek online.

Tickets reserveren

Je boekt jouw ticket vooraf, online op de website van Toverland. Je kunt een ticket reserveren tot en met vrijdag 10 juli. Reserveer je jouw ticket maximaal 7 dagen van te voren? Dan ontvang je zelfs € 7 Early Bird-korting! Wanneer je tussen de 0 en 6 dagen reserveert, dan krijg je € 2 korting. 

Maatregelen
Er worden drie garanties gehanteerd: zorgen voor 1,5 meter afstand, extra hygiënemaatregelen (plaatsen van desinfectiepunten en met regelmaat schoonmaken van contactpunten) en heldere en voldoende informatie verschaffen. Dit wordt door middel van extra borden gegeven, en daarnaast zijn de medewerkers op de hoogte van de nieuwste updates. 

Let op: ook Toverland-abonnementhouders dienen vooraf een bezoekdag te reserveren! 

Faciliteiten
Spelen en klimmen kan weer in één van de speeltuinen. Deze zijn alleen toegankelijk voor kids t/m 12 jaar en 1 begeleider. Daarnaast is een groot aantal restaurants open, maar met benodigde maatregelen. Zo is er op veel locaties een afhaalsysteem met buzzers en zijn er diverse aanpassingen gedaan aan de capaciteit van de terrassen. De souvenirshops zijn gewoon geopend, met een maximaal aantal bezoekers weliswaar. Maar jij kunt alsnog lekker op pad! 

Toveren in Port Laguna met de interactieve toverstaf
Hoe cool is dit?! Vanaf 19 mei tover je nú kosteloos Port Laguna tot leven met de Magische Toverstaf. In de attractie Exploria Magica staan er bijzondere etalages en spannende effecten op je te wachten. In het mediterrane gebied, dat sinds 2018 het entreegebied van Toverland als een magisch havenstadje laat ogen, ga je op ontdekkingstocht met een interactieve toverstaf. Verspreid door heel Port Laguna zijn 9 magische Toverpunten te vinden. Tover je mee? 

Laatste nieuws artikelen
Nieuw park Landal Volendam opent 17 juli

Nieuw park Landal Volendam opent 17 juli

Landal GreenParks breidt uit met een prachtig nieuw park, direct aan het Markermeer: Landal Volendam. Het vakantiepark heeft maar liefst 42 luxe 4- en 6-persoons vakantiewoningen. Comfort en luxe voorop! Het is een kleinschalig vakantiepark wat volledig gericht is op watersporters en natuurliefhebbers. En daarnaast ben je binnen enkele minuten in Volendam. Beleef oer-Hollandse sferen! 

TUI klaar voor vliegvakanties per 1 juli

TUI klaar voor vliegvakanties per 1 juli

TUI Nederland is er klaar voor om verantwoorde, veilige vliegvakanties per 1 juli aan te bieden. Zodra Buitenlandse Zaken groen licht geeft, dan staat een reisje naar één van de Spaanse of Griekse eilanden als eerste op de lijst! Het vliegvakantie-aanbod wordt aangepast op basis van beschikbaarheid; alleen bestemmingen waar een veilig en comfortabel vakantieverblijf gegarandeerd kan worden. 

NIEUWE toercaravans voor 4 personen bij de Zandstuve

NIEUWE toercaravans voor 4 personen bij de Zandstuve

Wil je wel kamperen, maar heb je geen eigen caravan? De Zandstuve in Rheeze biedt je dé oplossing: de gloednieuwe luxe caravan! Je verblijft in een volledig ingerichte toercaravan voor 4 personen en je ervaart het échte campinggevoel. Op warme dagen is er zélfs airco in de caravan!

Een vakantiehuis met gratis kinderbadje bij TopParken

Een vakantiehuis met gratis kinderbadje bij TopParken

Boek een heerlijk verblijf op één van de vakantieparken van TopParken bij aankomst vanaf 29 mei en ontvang een gratis opblaasbaar kinderbadje cadeau! Terwijl jullie van een boekje genieten, kunnen de kids spetteren en spatteren in de tuin. Ideaal!

Familie pretparken open: Julianatoren & Hellendoorn

Familie pretparken open: Julianatoren & Hellendoorn

De twee te gekke familieparken Julianatoren en Avonturenpark Hellendoorn zijn weer open! Met de hele familie op pad: beleef een dagje uit of maak er een gezellig weekendje weg van op één van de dichtstbijzijnde vakantieparken of campings. Kies het beste tijdvak en genieten maar! 

Nieuw spraypark met glijbanen én waterspeelhuis bij RCN het Grote Bos

Nieuw spraypark met glijbanen én waterspeelhuis bij RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos opent op 1 juli een te gek nieuw waterspraypark mét nieuwe glijbanen en waterspeelhuis voor de kids. Voor de echte waterratjes een onvergetelijke beleving! De gele glijbaan gaat er wel uit, maar daarvoor in de plaats hele toffe, nieuwe glijbanen! 

Overlayer