Toverland heropent 19 mei haar poorten

Nieuws

Toverland is weer open! In goed overleg met de gemeente Horst aan de Maas heeft Toverland vandaag, op 19 mei, haar poorten weer geopend. Laat je onderdompelen in magische sferen en stap in die ene favoriete achtbaan! Let op: je reserveert je bezoek online.


Ga direct naar...

1

Tickets reserveren

Je boekt jouw ticket vooraf, online op de website van Toverland. Je kunt een ticket reserveren tot en met vrijdag 10 juli. Reserveer je jouw ticket maximaal 7 dagen van te voren? Dan ontvang je zelfs € 7 Early Bird-korting! Wanneer je tussen de 0 en 6 dagen reserveert, dan krijg je € 2 korting. 

Maatregelen
Er worden drie garanties gehanteerd: zorgen voor 1,5 meter afstand, extra hygiënemaatregelen (plaatsen van desinfectiepunten en met regelmaat schoonmaken van contactpunten) en heldere en voldoende informatie verschaffen. Dit wordt door middel van extra borden gegeven, en daarnaast zijn de medewerkers op de hoogte van de nieuwste updates. 

Let op: ook Toverland-abonnementhouders dienen vooraf een bezoekdag te reserveren! 

Faciliteiten
Spelen en klimmen kan weer in één van de speeltuinen. Deze zijn alleen toegankelijk voor kids t/m 12 jaar en 1 begeleider. Daarnaast is een groot aantal restaurants open, maar met benodigde maatregelen. Zo is er op veel locaties een afhaalsysteem met buzzers en zijn er diverse aanpassingen gedaan aan de capaciteit van de terrassen. De souvenirshops zijn gewoon geopend, met een maximaal aantal bezoekers weliswaar. Maar jij kunt alsnog lekker op pad! 

Toveren in Port Laguna met de interactieve toverstaf
Hoe cool is dit?! Vanaf 19 mei tover je nú kosteloos Port Laguna tot leven met de Magische Toverstaf. In de attractie Exploria Magica staan er bijzondere etalages en spannende effecten op je te wachten. In het mediterrane gebied, dat sinds 2018 het entreegebied van Toverland als een magisch havenstadje laat ogen, ga je op ontdekkingstocht met een interactieve toverstaf. Verspreid door heel Port Laguna zijn 9 magische Toverpunten te vinden. Tover je mee? 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

Toverland heropent 19 mei haar poorten

Nieuws