TUI klaar voor vliegvakanties per 1 juli

Nieuws

TUI Nederland is er klaar voor om verantwoorde, veilige vliegvakanties per 1 juli aan te bieden. Zodra Buitenlandse Zaken groen licht geeft, dan staat een reisje naar één van de Spaanse of Griekse eilanden als eerste op de lijst! Het vliegvakantie-aanbod wordt aangepast op basis van beschikbaarheid; alleen bestemmingen waar een veilig en comfortabel vakantieverblijf gegarandeerd kan worden. 


TUI gaat met eigen toestellen van TUI fly vakantiegangers naar een aantal vakantiebestemmingen vliegen. De vakanties van TUI dienen uiteraard te voldoen aan de regelgeving om een veilig en comfortabele vakantie te garanderen. In Europa zijn er diverse landen waar de grenzen weer open zullen gaan en toerisme weer mogelijk wordt. Op dit moment worden vakanties in eigen land al aangeboden voor de vakantiegangers. Autovakanties naar omringende landen wordt naar verwachting binnenkort ook weer mogelijk! 

Spanje en Griekenland

TUI deed onlangs onderzoek waaruit bleek dat 68 procent nog een buitenlandvakantie in de zomer wenst. Zonnige Europese bestemmingen, zoals Spanje en Griekenland blijken favoriet! De eerste bestemmingen waar we weer heen kunnen vliegen met TUI, zijn dan ook de Griekse eilanden Kreta, Rhodos, Kos en Zakynthos én de Spaanse eilanden Tenerife, Mallorca en Gran Canaria.

Let wel: voorbereidingen zijn al in volle gang, maar de uitvoering blijft onder voorbehoud. Enkel wanneer lokale autoriteiten de mogelijkheid bieden en een veilige vakantie garanderen.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Ontmoet Koen en Kiki op Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

Lekker griezelen bij eerste keer Halloween in Slagharen

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Door jou bekeken

TUI klaar voor vliegvakanties per 1 juli

Nieuws