Vakanties worden weer geboekt, óók naar het buitenland!

Nieuws

Vakanties worden weer geboekt! Voor velen is er al een kampeerplekje, bungalow of huisje gereserveerd in Nederland deze zomer. Maar ook naar het buitenland wordt steeds meer geboekt. Vanaf augustus nemen het aantal buitenlandse vakanties weer toe! Heb jij al een vakantie geboekt? 


Vakantie boeken ná augustus
De afgelopen tijd zijn er veel zomervakanties in Nederland geboekt om er zeker van te zijn even helemaal weg te kunnen van huis. Heb je nog niet geboekt? Wees er dan snel bij, voordat je het weet zijn alle plekjes bezet! We kijken daarnaast langzaamaan verder naar augustus én de herfstvakantie. Want een vakantie buiten eigen land wordt in die periode al volop geboekt! En het blijft niet alleen bij de herfstvakantie, ook voor de komende winterperiode worden al meer buitenlandse reizen geboekt dan anders. Het doel: een zon-zekere bestemming! 

Behoefte aan face-to-face contact
Reisbureaus, van ondere andere TUI, hebben de afgelopen maanden veel contact gehad met reizigers via e-mail en per telefoon. De behoefte aan face-to-face contact is echter groot en dat laat hen besluiten 10 van de 140 reisbureaus weer te openen. De zonvakanties worden dus weer geboekt en dat is goed nieuws! 

Zon-zekere bestemmingen
Eén van die tropische bestemmingen voor een onvergetelijke reis is Kaapverdië. Omringd door azuurblauwe zee, parelwitte stranden en waanzinnige woestijnen zijn de Kaapverdische Eilanden een stukje paradijs op aarde! Niets fijner om dáár heerlijk te relaxen na deze corona-periode. Of wat dacht je van Mexico? Sombrero's, cactussen en uitgestrekte, witte parelstranden. Hmm! Boek alvast je zon-zekere vakantie voor de herfstvakantie of voor de winter!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Door jou bekeken

Vakanties worden weer geboekt, óók naar het buitenland!

Nieuws