NIEUW: Western Wish Fall bij Slagharen Pretparkfun

NIEUW: Western Wish Fall bij Slagharen

06-10-2020

De herfst is weer begonnen! De dikke truien kunnen aan en de kleurtjes van de bladeren veranderen. Attractie- & Vakantiepark Slagharen verhult het park in herfstige kleuren, lampjes en wensen. Tijdens de Western Wish Fall van 9 oktober tot en met 8 november kan je helemaal genieten van de mooie herfstverschijnselen bij Slagharen. 

Wensen, dromen, verhalen.. bij Slagharen

Heb jij een hele grote wens? Misschien kan Farmer Frank deze wens wel laten uitkomen! Op de prairie staat een levensgrote wensboom waarin iedereen zijn wens kan ophangen. Samen met zijn vogelverschrikkers beschermt Farmer Frank jouw wens tegen de Red Bandits. Ook vertelt hij hier mooie verhalen over het Wilde Westen. Hoe werkt de wensboom? Iedere week wordt er één wens uit de boom gehaald die Farmer Frank laat uitkomen. Dat wil jij toch ook?! 

Kindvriendelijke speurtochten & unieke schaatsbaan

Niet alleen de verhalen van Farmer Frank zijn onmisbaar deze herfst, ook worden er te gekke activiteiten voor kids georganiseerd. Wat dacht je van een spookspeurtocht, een lampionnenoptocht of het NIEUWE doolhof? Vervelen is écht geen optie! Uniek deze herfst is toch wel de ijsbaan in de Winter Western Village. Trek je schaatsen maar vast aan! Zwier over het ijs of ga voor een ijshockeypartijtje. Heb je zelf geen schaatsen? Geen probleem, bij Slagharen kun je ze gewoon huren!

TIP: het attractiepark is van 10.00u tot 17.00u geopend. Koop op de website van Slagharen alvast je ticket!

Overnachten bij Vakantiepark Slagharen

Het park is zóóó groot dat je je makkelijk hier twee dagen kunt vermaken. Overnacht op Vakantiepark Slagharen zodat jij in de ochtend weer als eerste voor de deur staat van het Attractiepark. Dus trek je dikke trui aan en kom met het hele gezin een kijkje nemen bij de herfstige sferen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen! 

Wensen, dromen, verhalen.. bij Slagharen
Laatste nieuws artikelen
TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

In Garderen ligt camping De Hersthoorn wordt overgenomen door TopParken. Vanaf begin volgend jaar gaat de camping verder onder de naam: TopParken Resort Veluwe. De komende periode focust TopParken zich op de uitstraling van het park waarbij vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staat. De faciliteiten worden allemaal meegenomen. TopParken biedt hiermee in totaal 20 vakantieparken aan.

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen is een 5*-vakantiesort met luxe vakantieboerderijen, gelegen midden in de natuur van Drenthe. Naast de vele faciliteiten van een spetterende waterwereld met vier giga waterglijbanen, zijn nu nog meer gave faciliteiten toegevoegd.

We mogen weer naar Slovenië op vakantie!

We mogen weer naar Slovenië op vakantie!

Goed nieuws! Slovenië staat vanaf nu weer op geel, wat betekent dat we dit prachtige land weer mogen bezoeken! Ontdek de mooie natuur en omgeving en geniet van de rust aangezien Slovenië nog niet ontdekt is door de massatoerisme. Dit is echt een toppertje voor de liefhebbers van een actieve vakantie! Wandel, fiets of huur een kano en ontdek de bergen en rivieren. Ook is het een redelijk goedkoop land, al met al een echte aanrader dus!   

Roompot neemt 4 vakantieparken van Qurios over

Roompot neemt 4 vakantieparken van Qurios over

Qurios en zijn vier Nederlandse parken worden overgenomen door Roompot. De vakantieparken van Qurios behouden hun naam en ook de medewerkers blijven. Naast de vier vakantieparken, staan er daarnaast nog 5 nieuwe projecten van Qurios op de planning, die ook door Roompot overgenomen worden. Deze nieuwe vakantieparken worden gebouwd in Nederland, Frankrijk en Portugal. In totaal gaat Roompot hierdoor 366 vakantiewoningen en accommodaties aanbieden. 

Nieuwe achtbaan in Phantasialand!

Nieuwe achtbaan in Phantasialand!

Rollercoaster liefhebbers opgelet! De nieuwe achtbaan F.L.Y. in Phantasialand is geopend! Na meer dan vierenhalf jaar bouwen kun jij nú een ritje maken in de langste flying coaster ter wereld! Wauw! De opening van de attractie was vooraf nergens aangekondigd, het was dan ook een grote verassing van Phantasialand. Het pretpark heeft ook bekendgemaakt dat ze niet dichtgaan tussen het zomer- en winterseizoen, dus dat betekent nog meer dagen pretparkplezier!

Het Land van Bartje wordt nog leuker!

Het Land van Bartje wordt nog leuker!

Het vakantiepark Landal Het Land van Bartje gaat een aantal faciliteiten, zoals Bartje’s Boerderij en Bartje's Bike Xperience, uitbreiden en vernieuwen. Dit is goed nieuws voor alle kids want zij krijgen binnenkort nog meer speelplezier! De verbouwingen zijn allemaal voor de kerstvakantie klaar, alleen het speelveld wordt pas daarna onder handen genomen en is klaar in het voorjaar. Kom jij een kijkje nemen?