SPLASH-TASTIC! Binnenzwembaden gaan weer open!

Nieuws

Eerder deze week kregen we het fantastische nieuws dat de campings en vakantiepark per 1 juli weer helemaal open gaan. Langzaam worden nu ook steeds meer faciliteiten gereed gemaakt om weer open te kunnen. Per 1 juni mag de horeca – dus ook op de vakantieparken en campings in Nederland – weer open, en nu weten we eindelijk dat ook de binnenzwembaden weer open gaan. En al vanaf 11 mei! De buitenbaden en openluchtzwembaden mochten al eerder openen.


Ga direct naar...

1

Hoe gaan de zwembaden weer open?

Natuurlijk moet je je ook in de zwembaden aan de 1,5 meter afstand regel houden. Dat betekent dat er verschillende maatregelen moeten worden genomen. Minder bezoekers en meer toezicht bijvoorbeeld.

Voor veel zwembaden komt het besluit dat ze per 11 mei weer open mogen best een beetje als een verrassing. Nog niet alle zwembaden hebben zich al helemaal voorbereid op een heropening en genoeg maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat alle waterratjes 1,5 meter afstand kunnen houden. Wanneer en op welke manier de zwembaden op de campings en vakantieparken weer open gaan, mogen de campings en vakantieparken dus zelf weten. Niet vergeten om dat vooraf ven te checken dus! Samenwerkende partijen in de zwembranche lanceren vandaag een protocol met richtlijnen voor de heropening.

Ga voor een zomervakantie vol waterpret!

Hoe de waterpret er in de praktijk precies uit gaat zien, is dus nog even afwachten. Maar één ding is gelukkig zeker: we kunnen weer lekker zwemmen en spetteren deze zomer! Kun jij ook niet wachten? Boek nu een vakantiepark of camping met zwemparadijs in Nederland en laat de voorpret maar beginnen!

Want nu we weten dat we in de zomer weer op vakantie mogen, én dat de zwembaden dan open zijn, zijn deze topadresjes natuurlijk supersnel volgeboekt!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

SPLASH-TASTIC! Binnenzwembaden gaan weer open!

Nieuws