Wanneer mogen de zwembaden weer open? Corona update

Wanneer mogen de zwembaden weer open?

14-01-2022

Op de redactie doen we al een héél voorzichtig vreugdedansje. Het lijkt er namelijk op dat alle zwemparadijzen vanaf morgen weer open mogen! Leg de bikini's en zwembroeken dus maar vast klaar want we gaan weer spetteren, glijden en onze bommetjes oefenen! Natuurlijk is het nog heel even wachten op de bevestiging in de persconferentie, maar we hebben goede hoop. 

Heb jij al een subtropisch zwemparadijs in gedachten waar je deze koude en gure winterdagen even heerlijk wilt vergeten?

Wat gaat er versoepelen?

Vanavond om 19:00 is de persconferentie waarin enkele versoepelingen zullen worden aangekondigd. Wat keken we hier met zijn allen naar uit!

Voor zover nu bekend zullen de versoepelingen onder meer bestaan uit het op afspraak mogen winkelen bij niet-essentiële winkels, de mogelijkheid om individueel binnen te sporten en de heropening van zwembaden. 

Het is nog even afwachten wat de precieze gevolgen zijn voor het gebruik van alle faciliteiten op vakantieparken en campings. Na de persconferentie wordt dit bericht dan ook geupdate met de dan beschikbare informatie. Wij zijn in elk geval dolgelukkig als we weer van de waterglijbanen af mogen!


Wat gaat er versoepelen?
Laatste nieuws artikelen
Ga jij binnenkort op kraamvisite?

Ga jij binnenkort op kraamvisite?

Wauw, de drie pups van de Afrikaanse wilde honden zijn vandaag voor het eerst uit hun hol gekropen bij Safaripark Beekse Bergen! De geboorte van deze ontzettend schattige pluizenbolletjes is bijzonder, want de diersoort is namelijk bedreigd. Er zijn nog slechts enkele duizenden Afrikaanse wilde honden in het wild te vinden. Dat wordt snel een kraambezoekje inplannen bij Safaripark Beekse Bergen zodra ze weer open mogen!

Wauw! Landal opent Marina Resort Well aan het Leukermeer!

Wauw! Landal opent Marina Resort Well aan het Leukermeer!

Wauw! Heb jij het gloednieuwe Landal Park Marina Resort Well al gezien? Onlangs opende Landal Greenparks dit te gekke vakantiepark aan het Leukermeer in het Limburgse plaatsje Well. Gezien de ligging is waterpret natuurlijk gegarandeerd! Daarnaast ligt het park vlakbij Toverland én wip je zo de grens over voor een dagje Duitsland. 

Geef een kind een vakantiedag cadeau bij je SUNtip boeking

Geef een kind een vakantiedag cadeau bij je SUNtip boeking

Iedereen verdient een vakantie, zeker nu! Daarom doneert SUNtip, in samenwerking met De Vakantiebank, bij élke boeking tot en met 31 januari 2022 een vakantiedag voor een kind uit een gezin in armoede. Dat is nog eens een mooie kerstgedachte!

Extra Last Minute vakanties naar de Canarische eilanden

Extra Last Minute vakanties naar de Canarische eilanden

ZONNIG NIEUWS! TUI biedt vanwege de extra lange kerstvakantie extra veel vakanties naar de Canarische Eilanden aan. En die boek je nu als SUPER LAST MINUTE al vanaf € 299 per persoon. Pak je koffers maar alvast in want misschien zit je over drie dagen al in de Spaanse winterzon! Aanstaande zondag (19 december), maandag (20 december) en woensdag (22 december) worden er extra vliegtuigen ingezet om vakantiegangers naar de Canarische Eilanden te vliegen.

Buro Scanbrit gaat overtocht naar Zuid-Noorwegen aanbieden

Buro Scanbrit gaat overtocht naar Zuid-Noorwegen aanbieden

Vanaf nu kun je de nieuwe overtochten vanuit Eemshaven (Groningen) naar Kristiansand in Zuid-Noorwegen boeken bij Buro Scanbrit. De Holland Norway Lines gaat vanaf april 2022 drie keer per week varen, rechtstreeks van Groningen naar Zuid-Noorwegen. Dat betekent dat je niet eerst naar Denemarken hoeft te rijden voor een overtocht, en dat scheelt niet alleen veel tijd – je vakantie begint ook al direct in Nederland!

Wintersport Oostenrijk weer mogelijk!

Wintersport Oostenrijk weer mogelijk!

De wintersportmogelijkheden in de kerstvakantie in Oostenrijk lijken nu weer mogelijk! Vanaf zondag 12 december gaat het wintersportland uit de lockdown, tenminste voor mensen die zijn gevaccineerd en/of kunnen aantonen dat ze het coronavirus hebben gehad. Overal geldt (minimaal) de 2-G-regel. Voldoe je daar aan als Nederlanders; dan ben je van harte welkom om te genieten van de sneeuw en de prachtige skigebieden! 

Overlayer