Spice & Spa

  • Direct aan zee
  • 2 buitenzwembaden, waarvan 1 met 7 glijbanen
  • In de stijl van 1001-nachten

Over Spice & Spa

In het kindvriendelijke 5* Hotel Spice & Spa beleeb je een heerlijke vakantie in Oosterse sferen. Het hotel is namelijk gebouwd in Oriëntaalse stijl met 1001- nacht sfeer! Het 5*hotel ligt direct aan zee en heeft 2 zwembaden, waarvan 1 met glijbanen en 1 met een oppervlakte van maar liefst 5000m2!

Met kleine kinderen naar Hotel Spice & Spa

In Hotel Spice & Spa kun je heel goed verblijven met kinderen. Er zijn familiekamers en duplexsuites voor maximaal 5 personen en bovendien biedt Neckermann in dit hotel beregoede kinderprijzen aan voor kinderen t/m 12 jaar.

Voor de kinderen is in dit hotel meer dan voldoende vertier voor een heerlijke vakantie. Zo zijn er verschillende aparte kinderbaden, een speeltuin, een miniclub (4 t/m 12 jaar), een juniorclub (13 t/m 16 jaar, alleen in het hoogseizoen) en een kinderbuffet. Daarnaast is er ook, op aanvraag en tegen betaling, babysitservice aanwezig.

Waterpret bij Hotel Spice & Spa

Vergeet je zwemspullen niet mee te nemen want in Hotel Spice & Spa zul je heel wat afzwemmen in de verschillende zwembaden. Zo is er een zwembad met een glijbaan, een zwembad van 500m2 (WOW!) en is er een apart kinderbad! Dat wordt een splashvolle vakantie!

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 5

Door jou bekeken

Spice & Spa

Accommodatie