Vacanceselect glamping vakanties

Vacanceselect glamping vakanties

Vacanceselect weet als geen ander wat glamping is! Met zoveel luxe accommodaties om uit te kiezen is er voor ieder wat wils. Of je nu avontuurlijk wilt kamperen in een Safaritent, onder de sterren wilt slapen in de Airlodge of je wilt slapen in een Cubesuite die doet denken aan een hotelkamer. Koninklijk kamperen wordt het sowieso! Luxe en comfort staat voorop met eigen badkamers, ruime slaapkamers met comfortabele bedden, trendy interieurs en compleet ingerichte keukens. Voor gezinnen die wel van een beetje luxe houden!

Bekijk alle Vacanceselect glamping vakanties en geniet van luxe en comfort met het gezin in jouw favoriete glampingaccommodatie!

Deel sterren uit!

Ik geef Vacanceselect glamping vakanties:

Score: 5 sterren uit 5 beoordelingen

Lees meer ▾
Meer inspiratie
Hybridelodge Clever

Hybridelodge Clever

Het comfort van een luxe stacaravan, maar toch het buitengevoel van een tent. Vacanceselect combineert ‘the best of both worlds’ met de unieke Hybridelodge Clever. Je vindt hem op geselecteerde adresjes in Italië en Kroatië. 

Stacaravan Exclusive

Stacaravan Exclusive

Kamperen, maar dan met glamour. Dat is een vakantie in de Stacaravan Exclusive van Vacanceselect. Met extra grote douche cabine, extra lange bedden en airconditioning.

Safaritent

Safaritent

Glamping met kinderen? In de Safaritent van Vacanceselect beleef je een echte kampeervakantie, maar dan met alle comfort en gemak en op bijzondere locaties.

Lodgesuite

Lodgesuite

Een bad op pootjes in de slaapkamer, veel romantiek en privacy, een sprookjesachtige sfeer en badkamer en keuken. Dat is de luxe Lodgesuite van Vacanceselect.

Cubesuite

Cubesuite

De CubeSuite van Vacanceselect lijkt van binnen wel een luxe hotelsuite! Ideaal voor een glampingvakantie met een kleintje, want er is een babybedje beschikbaar.

Airdreamer

Airdreamer

Een vakantiecottage en tent in één: dat is de Airdreamer van Vacanceselect. Ideaal voor een glampingvakantie met grote gezinnen want er is ruimte voor zes personen.

Airlodge

Airlodge

Slapen onder de sterren, twee verdiepingen, comfortabele bedden, een eigen terras én een badkamer en keuken. Dat is de Airlodge van Vacanceselect. Voor gezinnen die wel van een beetje luxe houden.