Recreatiepark de Boshoek

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Voor een weekendje weg of vakantie met de kinderen op de Veluwe is vijf sterren Recreatiepark De Boshoek bij het dorp Voorthuizen een super leuk adres. Je kunt hier verblijven in je favoriete accommodatie; van tent, bungalow tot Veluwe Villa. Op het park zelf is meer dan genoeg te doen. Spetter in de binnen en buiten zwembaden, knuffel met de dieren, scoor een doelpunt op het voetbalveld, gooi strike op de bowlingbaan en doe een speeltuinentoer. Maar ook in de directe omgeving is er veel vermaak, wat dacht je van pretpark Julianatoren of Dierenpark Amersfoort. En met een ligging midden in de natuur spot je misschien nog wel een hert of een zwijn.

Verhalen die je wilt lezen 7

Blog

Zó leuk is een vakantie bij De Boshoek!

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Blog

Kom deze zomer BUITEN SPELEN bij de Boshoek of Sallandshoeve

Blog

TIP: Hemelvaart of Pinksteren op De Boshoek

Blog

Vier Pasen op De Boshoek

Blog

Vier Kerst bij De Boshoek

Blog

Detectives checken Vakantiepark De Boshoek

1

Recreatiepark de Boshoek op de Veluwe

Recreatiepark de Boshoek op de Veluwe is een vakantiepark voor jong en oud. De parkfaciliteiten zijn zeer kindvriendelijk, denk aan een sportpark met voetbalveld en tennisbanen of diverse speeltuinen verspreid over het vakantiepark. Kids kunnen ook knuffelen met de dieren in de dierenhoek. En de zwembroek kan altijd mee want er is er een binnen en buiten zwembad met glijbanen, sauna en peuterbad en in de kindervakanties is er ook een animatieteam aanwezig op het vakantiepark. En wist je dat… de mascottes Keessie en Willie een eigen huisje hebben op het park met een eigen brievenbus! Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de sfeervolle bowlinggrot.

Bungalow Recreatiepark de Boshoek

Als je niet zo van het kamperen bent, kun je ook een bungalow huren op Recreatiepark De Boshoek. Gezinnen van vier tot families of vrienden tot groepen van 18 personen kunnen terecht in een bungalow. Een aantal bungalows zijn speciaal ingericht voor kinderen of beschikken over een sfeerhaard en hebben een tuin met een hek voor de veiligheid van de kinderen of de hond. En de ligging van de bungalows is ook centraal op het park, dus je loopt zo naar het zwembad, de supermarkt of een speeltuin. De bungalows kunnen ook geschakeld worden tot een 10-persoons of 16-persoons bungalow of kies - als het straks weer kan na corona - voor de groepsaccommodatie voor 18 personen. 

2

Boshoek animatie

Als je vakantie viert op De Boshoek, dan vind je meer dan genoeg animatie voor de kinderen tijdens de officiële schoolvakanties. De vernieuwde kidsclub is voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Kom dansen en liedjes zingen, knutselen en spelletjes spelen met het team. En mascottes Keessie en Willie maken het extra gezellig! Tip: als je een mooie tekening in de brievenbus stopt bij het eigen huisje van Keessie midden op het vakantiepark met je thuisadres erop, dan krijg je thuis na je vakantie nog leuke post. Met feestdagen en in officiële schoolvakanties rijdt de Keessie-mobiel over de camping om de kids op te halen voor de disco en andere leuke activiteiten bij het Schatertheater vlakbij de zwembaden en restaurants midden op het park.

3

Zwembad Boshoek

Met het overdekte zwembad en meerdere buitenzwembaden op De Boshoek kun je het hele jaar door spetteren met de kids. Afhankelijk van het weer en het seizoen kun je er voor kiezen om of binnen een duik te nemen in het zwembad met Turks stoombad en sauna. Of je zoekt bij mooi weer verkoeling in het buitenbad met speciale peuter- en kleuterbadjes, een spetterjungle, glijbanen, jetstreams en bubbelbad. Het binnen en buitenzwembad liggen centraal op het vakantiepark en zijn dus voor iedereen goed toegankelijk. Ook is er een ligweide bij, waar je heerlijk kunt chillen en zonnen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij het kleine peuterbadje bij de camping. Tip: vlakbij het recreatiepark vind je ook een recreatieplas met strand bij Zeumeren.

 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Recreatiepark de Boshoek

Thema