Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

FarmCamps
Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

Als je vakantie viert bij een boerderij van FarmCamps ben je je verzekerd van een gezellige beestenboel! Maar er is nog veel meer te beleven tijdens een boerderijvakantie. Bij aankomst krijg je een BoerenPaspoort waarmee je allerlei opdrachten kunt uitvoeren. Aan het einde van je vakantie ontvang je een echt BoerenKnecht Diploma! Help de boer, knuffel met de dieren, speel in de hooischuur, spetter bij de Waterpretweide en ontdek heel veel over het boerenleven. Je logeert in een luxe tent met een geweldig uitzicht op de weilanden en de speelweides. Elk van de inmiddels 21 FarmCamps boerderijen is uniek. Van Friesland tot Limburg vind je dan ook altijd een FarmCamps die bij je past! 


1

Vind de gouden paashaas tijdens het Paasweekend

Yes! De periode met veel extra lange weekenden is weer aangebroken! Over iets meer dan een maand - op zondag 17 en maandag 18 april - is het alweer Pasen. Een ideaal moment voor een minivakantie in een glampingtent op een échte boerderij. Natuurlijk ga je ook samen met de boer eieren zoeken! Sterker nog, als jij de gouden paashaas vindt - op alle 21 FarmCamps boerderijen ligt er eentje verstopt (!) - en jouw naam wordt geloot uit alle gelukkige vinders, dan win je gewoon nog een weekendje FarmCamps t.w.v. €400,-! Verder geniet je volop van het voorjaar tijdens de Paasdagen en dat betekent veel jonge dieren op de boerderij.

PaasTip: met een Paas Arrangement voor €49,95 extra per tent geniet je van een paasontbijt op zondag, doe je mee met het paaseieren zoeken, mag je de eieren ook versieren en ben je je verzekerd van een Fijn Weer Garantie.

Hoog knuffelgehalte tijdens de meivakantie

In het voorjaar krijgen veel dieren jongen, zo ook op een FarmCamps boerderij. Dus wie weet spot je wel kalfjes, lammetjes en andere baby'tjes - van konijnen, poezen tot cavia's. Super cute! Help de boer met het verzorgen van de dieren en speel op de boerderij. Misschien is het zelfs al zo warm dat jullie kunnen spetteren in de Waterpretweide! Let op: de officiële meivakantie loopt van 30 april tot en met 9 mei. Het verschilt per school of ze daar nog een week voor of achter plakken. Dus het zou zomaar kunnen dat je met Koningsdag ook al vrij bent. Heerlijke tijd om er even een weekje, weekendje of paar dagen tussenuit te gaan in eigen land!

PaardenTip: Zijn jullie helemaal gek op paarden en pony's? Dan is het paardenpension FarmCamps De Smulhoeve de place to be! Je kunt hier kiezen voor een eigen verzorg- of knuffelpony, hoefijzer pimpen, een ponyrit maken en wandelen met een pony. Het leuke is, er zijn nog meer paardenboerderijen. 

2

Happy Hemelvaart bij FarmCamps

Kort na de meivakantie is het wéér tijd voor een extra lang weekend tijdens Hemelvaart vanaf donderdag 26 mei. Op de boerderijen van FarmCamps valt genoeg te beleven tijdens Hemelvaart. Heerlijk spelen in de hooischuur en bij de Tractor Banden Klimtoren, help de boer met het verzorgen van de dieren, bak koekjes of maak ijs. En vergeet niet om alle stempels te verzamelen voor je BoerenPaspoort, op die manier leer je het leven op de boerderij echt kennen. En aan het einde van je vakantie krijg je een echt BoerenKnecht Diploma mee naar huis.

Fluffy-alert! Op FarmCamps Alpaca Vorstenbosch vind je meer dan 60 alpaca's. Wist je dat... ze tussen mei en augustus kleintjes krijgen. Cute! Je kunt hier met alpaca's wandelen, knutselen met alpacawol en een alpacaspeurtocht doen. En lekker kliederen in de modderkeuken, trampoline springen en skelteren!

Pimp een Pony tijdens Pinksteren bij FarmCamps

Begin juni staat het laatste lekker lange weekend op het programma. Met Pinksteren - zondag 5 en maandag 6 juni - kun je een extra lang weekend spelen in het hooi en knuffelen met de dieren. En je verblijft in een luxe glampingtent! Er zijn super veel leuke activiteiten die je kunt doen. Bij aankomst krijgen jullie een BoerenPaspoort waarin leuke en uitdagende opdrachten staan die jullie samen kunnen uitvoeren. Wat dacht je van de kippen eten en drinken geven, de koeien verzorgen, de pony’s borstelen en knuffelen met de konijnen. Ontdek samen wat er allemaal in de spelletjeskist zit in je tent en ga op avontuur in de prachtige omgeving van de boerderij.

Waterpret bij de boer-Tip: In juni kan het al lekker warm zijn, dus hoe gaaf is het dan om te spelen bij de Mega Water Pret Weide van FarmCamps Stolkse Weide. Ook zijn er allerlei watertjes in de omgeving om te vissen en kanoën. En je kunt hier roomijs maken, een konijntje verzorgen en de hond mag ook mee!

3

Super sunny zomervakantie bij FarmCamps

En na Pinksteren is het alweer aftellen tot de zomervakantie! Verspreid over Noord-, Midden- en Zuid-Nederland is de zomervakantie van 9 juli tot 4 september. Kom heerlijk uitwaaien bij een FarmCamps boerderij aan zee in Zeeland of Zuid-Holland. Geniet in het heuvellandschap van Limburg of midden in de natuur in Gelderland. Met 21 adressen verdeeld over 9 provincies vind je altijd een adresje in jullie favoriete deel van Nederland. Slaap in luxe tenten op heerlijke bedden. Iedere tent heeft altijd een eigen toilet, verwarming, gasfornuis en stromend water. Ook heeft FarmCamps tenten met douche of ligbad.  

Dicht bij zee-Tip: Als je vakantie viert bij FarmCamps Oranjepolder in Zeeland kun je tussendoor ook heerlijk genieten van de zee en het Veerse Meer. Of ga met de boer met een echte metaaldetector op zoek naar oude munten en andere schatten onder de grond op de akkers.

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

4

Heerlijke herfstholiday bij FarmCamps

En na de zomervakantie wacht je de herfstvakantie verspreid over Nederland weer tussen 15 en 30 oktober. Een prima periode voor op het platteland bij FarmCamps! Het kan dan nog super lekker weer zijn, en voor de momenten dat het wat kouder is, zet je gewoon de verwarming in je tent aan! Samen hutten bouwen in de hooischuur en konijnen knuffelen in de knuffelschuur. En nu de dagen weer korter worden, kruip je 's avonds in je onesie dichterbij de kachel in de tent en is het tijd voor spelletjes uit de spelletjeskist! 

Dicht bij het Bos-Tip: In de herfst is het altijd feest om in het bos te zijn. FarmCamps De Verloren Kost in Gulpen in Zuid-Limburg grenst direct aan een bos en heeft een boerderijterras. En de hond mag ook mee! Maak een buitenrit met een pony door de bossen en warm je bij het kampvuur. Tip: in enkele tenten vind je een heerlijke pelletkachel. Super fijn voor de herfstavonden.

5

NIEUW Hoeve Luyterheyde

Farm-tastisch nieuws! Het allernieuwste - eenentwintigste adres van FarmCamps - is FarmCamps Hoeve Luyterheyde in de Brabantse Peel op de grens met Limburg. Je kunt hier kiezen uit 3 verschillende luxe tenten verspreid over twee veldjes. Wat dacht je van een Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer naast je tent? Of een luxe Farmtent met badkamer met douche in de tent? Of een luxe Barntent met eigen badkamer met ligbad en voor de kids een super toffe Hooi Hooi Slaapzolder? De tenten kijken uit op de veldjes met daarachter vrij uitzicht over het weiland. Misschien spotten jullie nog een hertje! Verder kun je deelnemen aan een Tour de Boer, zelf jam of appelmoes maken, pony's knuffelen en is er natuurlijk ook een Meet & Greet met de andere boerderijdieren. 

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

6

CHECK: Fijn Weer Garantie bij FarmCamps

Logeren bij FarmCamps is altijd leuk en de luxe tenten zijn geschikt voor alle weertypes. Maar soms zijn de weersvoorspellingen anders dan gehoopt in Nederland. Hele dagen non-stop regen of temperaturen waarbij je het niet meer warm krijgt, kunnen de vakantiepret enorm beïnvloeden. Daarom heeft FarmCamps de Fijn Weer Garantie: deze geldt voor alle aankomsten van maart tot en met oktober! Zowel bij regen als kou hanteert FarmCamps duidelijke richtlijnen, zodat je vooraf kunt bekijken of je wel of niet de vakantie wilt - of kunt - laten doorgaan of dat je deze omboekt.  

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

7

Slapen in de Hooi Hooi Zolder bij FarmCamps

Als je vakantie viert bij FarmCamps ben je je verzekerd van een luxe accommodatie. De boerderijen die zijn aangesloten bij FarmCamps hebben meerdere soorten tenten op hun erf staan. Let op: het aanbod verschilt per boerderij. Je kunt kiezen uit een luxe Safaritent, luxe Haytent, Luxe Farmtent, Luxe Ranchtent, Luxe Lodgetent of een Luxe Barntent. De tenten zijn geschikt voor max 6 personen. Badder in de Hooi Hooi Badtrailer, chill in je hangmat, ontdek de spelletjes in de speelkist, geniet van de buitenhaard en eigen barbecue en de kids kunnen slapen in de Hooi Hooi Zolder.

Voor welke tent je ook kiest, het wordt hoe dan ook een farm-tastische boerderijvakantie bij FarmCamps! Tijdens welke vakantie zien we jou?

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 4

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps
Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps
Blog

REVIEW: FarmCamps De Oostermaat

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps
Nieuws

Logeer nu ook in luxe op FarmCamps boerderij Hoeve Luyterheyde

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps
Blog

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

Thema's 1

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

FarmCamps

Door jou bekeken

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

Blog