FarmCamps

FarmCamps
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Kamperen bij de boer? Op een FarmCamps boerderij beleef je het werkende boerenleven van dichtbij! Je kampeert hier lekker luxe ('glamping') en logeert onder andere in een luxe Safaritent, Ranchtent of Lodgetent. Hierdoor ben je verzekerd van een super relaxte en gezellige boerderijvakantie, vol avontuur en plezier! Ga op stap met de boer, knuffel met de dieren, klimmer, klauter en slinger in de Hooi Hooi Speelschuur en spetter in de Water Pret Weide. En natuurlijk doe je je best om alle opdrachten in je BoerenPaspoort te voltooien, zodat jij naar huis gaat met het enige echte BoerenKnecht Diploma!

Verhalen die je wilt lezen 4

FarmCamps
Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

FarmCamps
Blog

REVIEW: FarmCamps De Oostermaat

FarmCamps
Nieuws

Logeer nu ook in luxe op FarmCamps boerderij Hoeve Luyterheyde

FarmCamps
Blog

Je vakantie wordt een beestenboel bij FarmCamps

1

FarmCamps boerderij vakantie

Beleef een supergave en beestachtige vakantie op een boerencamping van FarmCamps! Wanneer jij gaat kamperen bij de boer, maak je het echte boerenleven mee. Dat chocolademelk niet van bruine koeien komt weet je vast wel. Maar hoe wordt vla precies gemaakt? Of ga op zoektocht over de boerderij met je BoerenPaspoort. Heb je alle opdrachten gedaan? Dan krijg je een echt BoerenKnecht Diploma!

De Safaritent, Lodgetent, Barntent, Ranchtent of Farmtent zijn stuk voor stuk luxe tenten met onder andere een eigen badkamer, buitenhaard of barbecue en andere gemakken om jullie tijdens de vakantie helemaal in de watten te leggen. Glamping ten top!

FarmCamps

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

FarmCamps

Thema