Nieuw op Molecaten Park Bosbad Hoeven: Turtle Island!

Nieuw op Molecaten Park Bosbad Hoeven: Turtle Island!

25-03-2020

Molly & Caatje verwelkomen kleintjes op Turtle Island! Vanaf 1 juli 2020 wacht voorbij de palmbomen het magische speeleiland op je met een aangespoeld piratenschip, spuitkanonnen, glijbanen en watervallen! Het ondiepe water rondom het eiland betekent lekker veel spetteren. Ontdek Molecaten Park Bosbad Hoeven en beleef iedere dag jouw droomvakantie. 

100% waterpret!

Op Molecaten Park Bosbad Hoeven hoort iedere dag een glimlach! Waterspeelpark Splesh met spray-park, verwarmd zwembad, maar liefst 7 (!!) waterglijbanen en duikbassin is het waterfun ten top! Maar dat niet alleen, want ook het binnenzwembad met peuterbad en de visvijver zorgen voor veel waterfun. Met het Turtle Island wordt het nu nóg meer genieten! 

Een vakantie vol verrassingen

Jump erop los in de speeltuin met airtrampoline, ga voor een potje tafeltennis of ontmoet nieuwe dierenvriendjes in de dierenweide. Voor de sportievelingen ontdek je de omgeving te voet, per fiets, per kano óf te paard! Vanaf Molecaten Park Bosbad Hoeven is een dagje uit mogelijk om je vakantie helemaal compleet te maken. Bezoek een pretpark in de omgeving, zoals Bobbejaanland, ga voor Het Suske en Wiske museum of het Klimbos Brabantse Wal voor een dag tokkelen op de tokkelbaan of klimmen en klauteren in de speeltoestellen! 

 

Laatste nieuws artikelen
Phantasialand opent nieuw themagebied Rookburgh mét flying achtbaan!

Phantasialand opent nieuw themagebied Rookburgh mét flying achtbaan!

Het nieuwe themagebied van Phantasialand opent in 2020 haar deuren. Rookburgh is het nieuwe parkdeel van Phantasialand met hotel, restaurant en winkels. MAAR er is meer! Het hoogtepunt van Rookburgh is namelijk FLY: dé langste flying coaster ter wereld én de eerste flying achtbaan met lancering! Ontdek deze te gekke attractie, die omringd wordt door Rookburgh, compleet in steampunk-stijl!  

Funny Wave: dé nieuwste attractie van AquaMarine Park!

Funny Wave: dé nieuwste attractie van AquaMarine Park!

Goed nieuws voor de waterratjes die niet bang zijn voor een beetje uitdaging! Het AquaMarina Park op Camping Marina di Venezia heeft een nieuwe attractie: Funny Wave! Deze TE GEKKE glijbaan heeft een spannende hoogte en een supercool parcours voor een hele dag vermaak! Durf jij?!

TUI Versoepelende Omruilgarantie: tot één dag voor vertrek!

TUI Versoepelende Omruilgarantie: tot één dag voor vertrek!

Tot en met 31 mei 2020 maak je nu gebruik van de versoepelende omruilgarantie bij TUI. Je kunt hiermee tot één dag voor vertrek je bestemming, vertrekdatum of gezelschap met een vertrekdatum in het gehele zomerseizoen kosteloos omboeken. De nieuwe vertrekdatum van de omgeboekte reis dient uiterlijk voor 31 oktober 2020 te zijn gelegen.

Het coronavirus: huidige situatie & tips om te doen met kids!

Het coronavirus: huidige situatie & tips om te doen met kids!

Het coronavirus dringt inmiddels tot ieder van ons door. Scholen, horecagelegenheden en openbare ruimtes zijn dicht. Het is een situatie die voor ieder van ons nieuw en onbekend is. Hoe gaan we daar mee om? Het antwoord is er niet, dus proberen we zelf op zoek te gaan naar oplossingen en ideeën om deze periode zo goed als mogelijk samen door te komen.

Disneyland Paris schenkt 15 ton aan voedsel!

Disneyland Paris schenkt 15 ton aan voedsel!

Wauw! Wat een magische schenking van Disneyland Paris! Wegens het coronavirus zijn de parken tijdelijk gesloten en hebben zij 15 ton voedsel aan liefdadigheidsorganisaties geschonken. Voornamelijk lokale gemeenschappen hebben zij hiermee hulp kunnen bieden. 

Recreatiepark De Leistert opent twee nieuwe restaurants!

Recreatiepark De Leistert opent twee nieuwe restaurants!

Recreatiepark De Leistert is een TE GEK 5* vakantieadresje! En dit voorjaar wordt dit giga vakantiepark uitgebreid met maar liefst twee gloednieuwe restaurants! Gril jij jouw eigen avondmaaltijd? Of ga voor een échte Italiaanse pizza, pasta of lasagne! Hmm, dat wordt smullen!