Molecaten Park Bosbad Hoeven

  • Waterpark met splashtastische glijbanen
  • Heleboel sport- en spelmogelijkheden
  • Leuke uitjes in de omgeving, zoals de Efteling

Vind de beste prijs voor Molecaten Park Bosbad Hoeven

Over Molecaten Park Bosbad Hoeven

Op zoek naar een vakantie in eigen land? Stop dan met zoeken, want bij Molecaten Park Bosbad Hoeven ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie. Op dit te gekke vakantiepark vind je een heleboel vertier voor jong en oud, zoals een groot waterpark met toffe glijbanen, een gezellig restaurant en veel sport- en spelfaciliteiten. Tijdens jullie verblijf op Molecaten Park Bosbad Hoeven is het mogelijk om met je eigen kampeerspullen te komen kamperen of om een ingerichte tent te boeken die van alle gemakken is voorzien. Op zoek naar iets meer luxe? Kies dan voor een chalet. Het vakantiepark ligt in een prachtige bosrijke omgeving en in de buurt vind je vele kindvriendelijke uitjes. Wandel of fiets door de schitterende bossen, ga kanoën op het naastgelegen meer of bezoek de Efteling.  

Kinderactiviteiten

De kans is groot dat de kinderen de hele dag te vinden zijn in het waterpark. Nadat de kids zijn uitgespetterd kunnen ze hun energie kwijt tijdens een potje tafeltennis, minigolf of tennis. Ook vind je op het vakantiepark een super leuke speeltuin met air trampoline, waar de kinderen urenlang kunnen ravotten. Zit het weer niet mee? Geen probleem, want bij Molecaten Park Bosbad Hoeven vind je ook een super leuke binnenspeeltuin; ideaal!

Waterpret

Bij Waterspeelpark Splesj kan de pret niet op! Neem een verfrissende plons in het grote buitenzwembad en roetsj als een speer naar beneden van één van de zeven spetterende waterglijbanen. Op het waterspeelpark vind je onder andere een multi-, trechter- en tunnelglijbaan, hoe cool is dat? Daarnaast is er ook een leuk waterspraypark. De allerkleinsten kunnen veilig spetteren in “Turtle Island’.

Faciliteiten Molecaten Park Bosbad Hoeven

Waterglijbaan
Jeu de boules
Spraypark
Snackbar
Minigolf
Tafeltennis
Receptie
Visvijver
Tiener club
Wasserette
Speeltuin 
Binnenspeeltuin
Bakkerij
Sportveld
Waterspeeltuin
Dierenweide
Sanitair
Airtrampoline
Fiets- en E-chopper verhuur
Restaurant
Wifi
Tennisbaan

In de buurt van Molecaten Park Bosbad Hoeven

Reviews 0 Molecaten Park Bosbad Hoeven

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Molecaten Park Bosbad Hoeven

Foto's 27 Molecaten Park Bosbad Hoeven

Door jou bekeken

Molecaten Park Bosbad Hoeven

Accommodatie