Griekse en Canarische Eilanden weer open

Nieuws

Fantastisch nieuws voor wie in dit najaar of de winter de zon nog even wil opzoeken: het reisadvies voor de Canarische Eilanden én Griekse eilanden is aangepast van code oranje naar code geel. De coronasituatie lijkt op de Spaanse eilanden beter onder controle dan in de rest van het land, daarom mag er weer naartoe gereisd worden. Voor Griekenland betekent de versoepeling voor de eilanden, dat het hele land weer op geel staat. 


Ga direct naar...

1

Negatieve test verplicht

Natuurlijk willen de Canarische Eilanden het aantal corona-besmettingen zo laag mogelijk houden en toeristen een veilig onderkomen bieden, daarom wordt een negatieve coronatest verplicht. Vakantiegangers moeten bij aankomst op het vliegveld kunnen aantonen dat ze tot 72 uur voor aankomst op de eilanden negatief getest zijn via een PCR-test of antigeentest. 

Heerlijke winterzon bestemming

De Canarische Eilanden zijn een megapopulaire zonvakantie bestemming voor de winterperiode, omdat het daar door de ligging voor de kust van West Afrika zelfs in december nog heerlijk weer is. Bovendien is het een vluchtduur van minder dan 5 uur ideaal voor een vliegvakantie met kids. 

Zo warm als op de Canarische Eilanden wordt het in Griekenland niet in de winter. Toch is het op de eilanden met zo'n 15 graden en een zonnetje nog heerlijk vertoeven. Kun jij ook nog wel een goeie dosis vitamine D gebruiken? Kijk snel wat de populairste accommodaties voor gezinnen met kinderen zijn op de Canarische Eilanden en Kreta

Hoe is dat, op vliegvakantie in coronatijd?

Marlotte en Esley van Kids Vakantiegids reisden in coronatijd naar Kreta en Gran Canaria om te ervaren hoe het is om in deze tijd te reizen. Maar vooral ook om te ontdekken hoe je op deze prachtige eilanden 'coronaproof' vakantie kunt vieren. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het blog van Marlotte op bezoek bij Hotel Cactus Beach in Stalis en van Esley over een coronaproof vakantie op Gran Canaria.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Nieuws

Nieuwe accommodaties op De Leistert nu boekbaar

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: accommodatie Rancho Grande tot 8 personen!

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Tweede Kerstdag TIP: The Streamers live vanuit de Winter Efteling

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Door jou bekeken

Griekse en Canarische Eilanden weer open

Nieuws