Griekse en Canarische Eilanden weer open

Griekse en Canarische Eilanden weer open

26-10-2020

Fantastisch nieuws voor wie in dit najaar of de winter de zon nog even wil opzoeken: het reisadvies voor de Canarische Eilanden én Griekse eilanden is aangepast van code oranje naar code geel. De coronasituatie lijkt op de Spaanse eilanden beter onder controle dan in de rest van het land, daarom mag er weer naartoe gereisd worden. Voor Griekenland betekent de versoepeling voor de eilanden, dat het hele land weer op geel staat. 

Negatieve test verplicht

Natuurlijk willen de Canarische Eilanden het aantal corona-besmettingen zo laag mogelijk houden en toeristen een veilig onderkomen bieden, daarom wordt een negatieve coronatest verplicht. Vakantiegangers moeten bij aankomst op het vliegveld kunnen aantonen dat ze tot 72 uur voor aankomst op de eilanden negatief getest zijn via een PCR-test of antigeentest. 

Heerlijke winterzon bestemming

De Canarische Eilanden zijn een megapopulaire zonvakantie bestemming voor de winterperiode, omdat het daar door de ligging voor de kust van West Afrika zelfs in december nog heerlijk weer is. Bovendien is het een vluchtduur van minder dan 5 uur ideaal voor een vliegvakantie met kids. 

Zo warm als op de Canarische Eilanden wordt het in Griekenland niet in de winter. Toch is het op de eilanden met zo'n 15 graden en een zonnetje nog heerlijk vertoeven. Kun jij ook nog wel een goeie dosis vitamine D gebruiken? Kijk snel wat de populairste accommodaties voor gezinnen met kinderen zijn op de Canarische Eilanden en Kreta

Hoe is dat, op vliegvakantie in coronatijd?

Marlotte en Esley van Kids Vakantiegids reisden in coronatijd naar Kreta en Gran Canaria om te ervaren hoe het is om in deze tijd te reizen. Maar vooral ook om te ontdekken hoe je op deze prachtige eilanden 'coronaproof' vakantie kunt vieren. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het blog van Marlotte op bezoek bij Hotel Cactus Beach in Stalis en van Esley over een coronaproof vakantie op Gran Canaria.

Laatste nieuws artikelen
BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

Overwinteren op een zonnig bounty eiland? Goed nieuws! Vanaf woensdag 4 november is het voor Nederlandse toeristen weer mogelijk naar Bonaire te reizen & vanaf donderdag 19 november staat Aruba weer op code geel. Met 365 dagen per jaar stralend weer, schitterende bountystranden en een relaxed sfeertje is (kerst)vakantie vieren op deze paradijselijke eilandjes in de Nederlandse Antillen pér-fect! De locals zijn ook nog eens hartstikke vriendelijk en dollll op kids.. wat wil je nog meer?!

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland met twee nieuwe vakantieparken. Dit maakt het een totaal van twaalf Landal parken in ons buurland. In het Beierse Woud komt Landal Arber voor de wandel, fiets, ski- en langlaufliefhebbers en in Nedersaksen wordt Landal Vakantiepark Marissa geopend.

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

Landal GreenParks opent wederom nieuwe vakantieparken in Nederland.  Forest Village wordt de nieuwste vakantiebestemming in Noord-Brabant, in Luyksgestel, met maar liefst 340 recreatiewoningen met centrumvoorzieningen. In Midden-Drenthe opent het luxueze Landal Drentse Lagune met 114 recreatiewoningen mét eigen strand en uitzicht op het water! 

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Per 1 november wordt Camping Berkenrode in Beekbergen overgenomen door TopParken. De camping ligt midden op de Veluwe, naast Vakantiepark Beeksebergen, welke behoort tot één van de vakantieparken van TopParken. Met deze overname wordt de camping dan ook samengevoegd met Recreatiepark Beekbergen. Het campinggedeelte wordt gerenoveerd en meerdere faciliteiten en vakantiewoningen worden geplaatst. Deze overname betreft de derde van TopParken binnen twee maanden. Camping de Hertshoorn in Garderen zal namelijk vanaf begin 2021 verdergaan als TopParken Resort Veluwe. 

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

In Garderen ligt camping De Hersthoorn wordt overgenomen door TopParken. Vanaf begin volgend jaar gaat de camping verder onder de naam: TopParken Resort Veluwe. De komende periode focust TopParken zich op de uitstraling van het park waarbij vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staat. De faciliteiten worden allemaal meegenomen. TopParken biedt hiermee in totaal 20 vakantieparken aan.

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen is een 5*-vakantiesort met luxe vakantieboerderijen, gelegen midden in de natuur van Drenthe. Naast de vele faciliteiten van een spetterende waterwereld met vier giga waterglijbanen, zijn nu nog meer gave faciliteiten toegevoegd.