Dinoweken bij Dierenbos Uitgelicht

Dinoweken bij Dierenbos

08-09-2021

Ben je klaar voor een avontuurlijke vakantie? Tijdens de Dinoweken van 10 september tot en met 7 november duiken er 23 (!) verschillende dino's op Vakantiepark Dierenbos. Zo spot je onder andere de T-Rex, een Brachiosaurus van 6 meter en een Herrerasaurus van zelfs 8 meter! Doe de dinotocht en kom alles over de bijzondere oerdieren te weten, knutsel je mooiste dino, speel het fossielenspel of luister naar de spannende dinoverhalen met Jibo. En natuurlijk sluit de dag af met een spannend dino menu in het restaurant. Durf jij? 

Oog in oog met T-Rex of Brachiosaurus

Tijdens de Dinoweken bij Vakantiepark Dierenbos zet je een stap terug in de tijd en ga je op ontdekkingsreis in het tijdperk van de dino's. In het park ontdek je 23 verschillende dino's. Met behulp van een plattegrond kun je samen met papa en mama precies zien waar je de dino's kunt vinden. Opgepast, sommige dino's zijn levensecht en kunnen zelfs bewegen en geluid maken! Durf jij het aan om te slapen tussen de dino's? En behalve de dino's is er natuurlijk nog veel meer te zien en te beleven op het vakantiepark. Zo kun je er ook heerlijk zwemmen, bowlen, spelen in de speeltuinen en dieren verzorgen. 

Oog in oog met T-Rex of Brachiosaurus
Laatste nieuws artikelen
Nieuwe topper op Tenerife: TUI Suneo Tamaimo Tropical

Nieuwe topper op Tenerife: TUI Suneo Tamaimo Tropical

Check dit nieuwe én goed betaalbare all Inclusive vakantieadres van TUI op Tenerife: TUI SUNEO Tamaimo Tropical aan de westkust van het eiland. Kids kunnen hier heerlijk zwemmen in een van de drie buitenzwembaden, terwijl papa en mama plaatsnemen op een ligbedje of gebruik maken van de wellness.  Aan alles is gedacht! Ook buiten de deur is er genoeg te zien en beleven. Neem een kijkje bij de gigantische kliffen van Los Gigantes, deze zijn écht reusachtig of voel het zwarte lavazand tussen je tenen bij Playa de La Arena.

Landal opent nieuw vakantiepark Landal Kaap West

Landal opent nieuw vakantiepark Landal Kaap West

Landal Kaap West is de nieuwste uitbreiding van Landal GreenParks op het populaire Waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling worden 19 luxe recreatieappartementen met zicht op de Waddenzee gerealiseerd. Vanaf 1 september 2021 kunnen gasten van Landal GreenParks een verblijf boeken voor aankomsten vanaf 31 januari 2022. Dat wordt heerlijk uitwaaien in het nieuwe jaar!    

Landal opent nieuw vakantiepark: Zuytland Buiten

Landal opent nieuw vakantiepark: Zuytland Buiten

Geniet binnenkort van een heerlijke vakantie aan het water op het nieuwe park van Landal! Het prachtige vakantiepark Landal Zuytland Buiten is gelegen op het Nederlandse eiland Voorne-Putten. Op het nieuwe vakantiepark vind je luxe vakantievilla’s aan het water.

Slapen tussen de apen met Europarcs!

Slapen tussen de apen met Europarcs!

Hoe leuk is dit! EuroParcs Vakantieparken maakt het mogelijk om tussen de apen te overnachten in een lodge in de Apenheul. Op deze manier wil Apenheul haar vijftigjarig bestaan vieren. Vanaf je privéterras kijk je uit op het eiland van de orang-oetans in Apenheul. En je mag nog blijven slapen ook!

Buro Scanbrit ontvangt duurzaamheidscertificaat!

Buro Scanbrit ontvangt duurzaamheidscertificaat!

Hoera! Buro Scanbrit, dé Noordwest-Europa vakantiespecialist, heeft het duurzaamheidscertificaat van Travelife ontvangen! Wat houdt dat in? Als je een vakantie boekt bij Buro Scanbrit reis je volledig CO2-neutraal én er wordt rekening gehouden met natuur, mensen en dieren tijdens de vele, toffe excursies. 

Vanaf 1 juli te boeken: luxe safaritenten op Landal Gooise Heide

Vanaf 1 juli te boeken: luxe safaritenten op Landal Gooise Heide

Op een natuurlijk gelegen kampeerterrein, omgeven door de fraaie heidegebieden tussen Huizen en Blaricum, midden in ’t Gooi, worden 45 luxe ingerichte safaritenten geplaatst. Landal Gooise Heide is vanaf 1 juli te boeken en vanaf eind juli kun je hier al terecht! De safaritenten zijn inclusief sanitair en een keuken. Ideaal voor 4, 5 of 6 personen.