Vakantiepark Dierenbos

  • Boomhutten & Bungalows met dierenthema
  • Natuurspeeltuin 2400m2 en kinderboerderij
  • Gratis toegang tot 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Dierenbos

Over Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark in het Brabantse Vinkel

Beleef een leuke vakantie tussen de verschillende bosdieren in een mooie bungalow, chalet of in een spannende boomhut met glijbaan! De buitenkant van de bungalows hebben een hele fotowand gekregen, zodat je meteen ziet of je slaapt in bungalowtype Das, Damhert of Fazant. Ook in de huisjes kom je overal bosdieren tegen. Je kunt ook kamperen in het dierenbos in een bungalowtent of met je eigen caravan!

Kinderactiviteiten

Plezier beleef je tussen de dieren op het vakantiepark. Er zijn niet alleen dieren afgebeeld op de huisjes, maar er zijn ook echte dieren te zien in de kinderboerderij zoals een pony en hangbuikzwijntjes.

Glijden, klimmen en klauteren kan in de verschillende speeltuinen. Tijdens de schoolvakantie zijn Flurki en Susan ook op het park. Zij knutselen, zingen en spelen met de kinderen in Flurki’s Kids Club.

Sporten doe je op het sportveld, waar je kunt voetballen. Sla een balletje op de tennisbaan of op de bowlingbaan! Als je een vishengel meeneemt, mag je ook vissen in de visvijver.

Schoolvakanties bij Vakantiepark Dierenbos

Tijdens de schoolvakanties worden er bij Vakantiepark Dierenbos extra activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kids hun diploma Dierenverzorger halen en staat het animatieteam tijdens de vakanties voor je klaar om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Verblijf Vakantiepark Dierenbos

Een supergave vakantie tussen de bosdieren beleef je op 3 meter hoogte in de bomen! Op Vakantiepark Dierenbos kun je namelijk op vakantie in Boomhut Koekoek. Klim erin via de trap en glij naar beneden van de glijbaan. Superleuk!

Er zijn ook leuke bungalows waar je met maximaal 8 personen in kunt slapen. In de groepsboerderij voor 12 personen kun je met al je familieleden terecht. Kidsbungalow Damhert heeft een omheinde tuin. In de bungalow is een speciale kinderslaapkamer. Je kunt ook kamperen in een bungalowtent of in je eigen caravan of tent op de kampeerplaats.

Waterpret

In het Dierenbos kom je naast eekhoorns en dassen ook waterratten tegen! Kijk maar eens in het superleuke zwembad! Leef je helemaal uit in het zwembad met glijbaan en zwem mee met de stroomversnellingen. Als je in de zomer naar Vakantiepark Dierenbos komt, is ook het verwarmde buitenbad geopend. Naast het buitenbad vind je op het park ook een speciale zwem- en speelvijver. Hier kun je varen in roeibootjes of zandkastelen bouwen op het strand.

AttractiePas

Bij je boeking ontvang je nu ook een AttractiePas per persoon. Met de AttractiePas kun je gratis én onbeperkt naar maar liefst 6 dagattracties; Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk in Mierlo, Sportiom ′s-Hertogenbosch, Aviodrome Lelystad Airport, Aqua Zoo Friesland en Zoo Parc Overloon. Let er wel op dat de toegang tot de 6 attractieparken alleen geldig is als de betreffende dagattractie geopend is.

Dinoweken bij Dierenbos

Van 9 september tot en met 6 november is het weer tijd voor de Dinoweken bij Dierenbos. Sta oog in oog met een Tyrannosaurus Rex, een Brachiosaurus of een Herrerasaurus van zelfs 8 meter! Doe de dinotocht en kom alles over de bijzondere dieren te weten of knutsel de mooiste dino’s met ons animatieteam. Luister naar de dinoverhalen met Jibo, spele het fossielenspel, ontvang een dinovakantiepakket en sluit de dag af met een dinomenu in het restaurant. 

Wist je dat... er meer dan 24 dino's zijn te ontdekken! Spot jij ze allemaal?

Faciliteiten

Sportveld
bar
Jeu-de-boules-banen
Overdekt zwembad (ca. 100 m²) met stroomversnelling en glijbaan
Tennisbanen (tegen betaling)
Apart peuterbad
Minigolf (tegen betaling)
Verwarmd openluchtzwembad (12x25 m)
Zes bowlingbanen (tegen betaling)
Zwem-en speelvijver
Biljart (tegen betaling)
Animatiezaal
receptie
Animatieprogramma in de kinderclub (t/m 11 jaar, tijdens schoolvakanties)
Supermarkt
Speeltuintjes
Wasserette (tegen betaling)
Tafeltennis
Zonnebank (tegen betaling)
Restaurant
Visvijver
Fietshuur (tegen betaling)
Snackbar

In de buurt

Reviews 1

Kindvriendelijkheid9

Ligging9

Accommodatie9

Kinderanimatie9

Waterpret9

Familieactiviteiten9

Totaalcijfer
9

"Super gaaf!"

Heel erg genoten met de kids

Truus van Dalen

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Dierenbos

Foto's 29

Door jou bekeken

Vakantiepark Dierenbos

Accommodatie