Camping Beekse Bergen

  • Naast Safaripark Beekse Bergen
  • Luxe bungalowtenten in Afrikaanse sferen of met je eigen tent!
  • Gratis toegang tot Junglebad & Speelland

Vind de beste prijs voor Camping Beekse Bergen

Over Camping Beekse Bergen

Kamperen in Afrikaanse stijl op de Camping


Kamperen met een Afrikaans tintje! Dat doe je op Camping Beekse Bergen. Deze camping op Vakantiepark Beekse Bergen heeft alles in huis voor een beestachtig leuke vakantie! Met het safaripark op maar een leeuwenbrul bij je vandaan en het leuke Speelland er pal naast, zal niemand zich een moment vervelen. Verblijf in een luxe bungalowtent of kampeer in je eigen caravan of tent. Geniet van alle faciliteiten op de camping, zoals het heerlijke Junglebad en de vele speeltuinen.

Kinderactiviteiten

Camping Beekse Bergen is vakantiepret voor het hele gezin! Kids vermaken zich natuurlijk in Speelland Beekse Bergen, maar ook Safaripark Beekse Bergen ligt vlak naast de camping. Op de camping zijn diverse speeltuinen met grote klim- en klautertoestellen! Natuurlijk kun je ook lekker voetballen, basketballen of een tochtje maken op de waterfiets. Vissen kan in het grote Victoriameer.

Verblijf Camping Beekse Bergen

Kom in Afrikaanse sferen in een superdeluxe bungalowtent en hoor de dieren van het safaripark vlak bij je! Je kunt slapen in een bungalowtent (Tent Comfort) voor 6 personen die beschikt over 2 slaapcabines. In de luxere Tent Comfort Plus (6 personen) vind je één slaapcabine meer. Ook vind je een douche en toilet in Tent Comfort Plus. 

Wil je liever in je eigen caravan of tent overnachten? Boek dan een kampeerplaats! 

Waterpret in het Junglebad

Camping Beekse Bergen ligt in Vakantiepark Beekse Bergen, waar je het superspetterende Junglebad vind. Een superleuk waterparadijs voor kids met drie zwembaden en een snelle waterglijbaan. Kleine kinderen spetteren in het speciale peuter- en kleuterbad.

Wil je langer kopje onder? Boek dan een duikcursus en haal je brevet! Geniet van het strand aan het Victoriameer. In Speelland Beekse Bergen zijn veel waterattracties. Of geniet van het strand en speel aan de waterkant! Dat belooft een spetterende vakantie te worden!

Faciliteiten

Supermarkt
Voetbalveld
Wasserette (tegen betaling)
Restaurant
Speeltuin
Snackbar
Viswater
Pizzeria
animatie- en entertainmentprogramma (tijdens schoolvakanties)
Café
Tennis (tegen betaling)
Overdekt zwembad (200 m²)
Fietsverhuur (tegen betaling)
30 meter lange glijbaan
Minigolf (tegen betaling)
Peuter- en kleuterbad
Biljart (tegen betaling)
Tafeltennistafel
Waterfietsverhuur
Tafelvoetbal
receptie
Jeu de boules

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Beekse Bergen

Foto's 19

Door jou bekeken

Camping Beekse Bergen

Accommodatie