Nieuw deze winter: Duinrell in the Dark!

Nieuws

Duinrell in the Dark vindt iedere zaterdagavond, t/m 27 maart 2021, plaats in attractiepark Duinrell. De 8 meest populaire attracties beleef je in het donker, hoe spannend is dat?! Van 17.00u tot 21.00u geniet je van deze magische beleving. Overnacht je op Vakantiepark Duinrell? Dan heb je gratis toegang!


1

8 verlichte attracties tijdens Duinrell in the Dark

De Falcon is al reuzespannend, maar tijdens je duikvlucht van 22 meter hoogte wordt je rit nu nog spannender door alle lichteffecten en rookmachines. Ook de Dragonfly, Mad Mill, Kikkerachtbaan, Wild Wings en Aqua Swing worden verlicht. Liever een rustige attractie? Dan sla je hole-in-one op de Moonlight Midgetgolf baan. Voor de allerkleinsten is een ritje in de Minitrein of in de Locomotion wel heel bijzonder!

Overnachten op Vakantiepark Duinrell

Overnacht je op Vakantiepark Duinrell? Dan heb je gratis toegang tot Duinrell in the Dark, maar ook zonder overnachting geniet je van deze unieke ervaring! Met een TIkibad-ticket spetter je namelijk niet alleen rond in het zwemparadijs van Duinrell, maar kun je nu ook into the dark. TIP: verblijf een weekendje of weekje bij Vakantiepark Duinrell en profiteer van een aantrekkelijke korting tot wel 30%. 

Kerstvakantie 2020

Tijdens de kerstvakantie is Duinrell in the Dark extra geopend, zodat je nóg veel vaker geniet van de spectaculaire, verlichte attracties. Op woensdag 23 december, zondag 27 december, woensdag 30 december en zaterdag 2 januari opent Duinrell haar verlichte deuren voor jou. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Nieuw deze winter: Duinrell in the Dark!

Nieuws