Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell
  • Inclusief toegang tot Attractiepark Duinrell
  • In- en outdoor Aquapark Tikibad
  • Vlak bij zee, midden in Nationaal Park Hollandse Duinen
Door Detectives gecheckt
Door Detectives gecheckt

Deze adresjes zijn door onze Detectives gecheckt & goedgekeurd!

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Duinrell

Overnachten op Vakantiepark Duinrell

Voor een onvergetelijke vakantie ga je naar Vakantiepark Duinrell, pal naast het te gekke attractiepark, midden in het prachtige bos- en duingebied van Wassenaar. Je overnacht in een comfortabele Duingalow die van alle gemakken is voorzien, of gaat kamperen als je van het buitenleven houdt. Reserveer een van de boomrijke kampeerplekken voor je eigen tent of camper óf logeer in een luxe ingerichte lodgetent. Houd jij wel van een beetje actie? Check dan het trimparcours, de tennisbaan, de mini-bowling, de midgetgolfbaan of de fietsen die je kunt huren voor een dag buiten de deur. 

Vakantiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell

Natuurlijk gaat een vakantie op Vakantiepark Duinrell gepaard met attractiepret in Attractiepark Duinrell. Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: ga je eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of stort je je meteen in de spannende familieachtbaan Dragonfly? Of toch liever rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj of zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing? Tijdens je vakantie bij Duinrell kan het allemaal, dat is het mooie! Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleinste bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Wonderland of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin. In Wild Wings stap je als een echte piloot in één van de twaalf vliegtuigjes en doe je op 22 meter hoogte je allereerste aerobatics move: de roll! Hoe vaak kun jij over de kop in één vlucht? Wie iets minder ‘wild’ is ingesteld suist lekker mee en geniet van een onvergetelijke zweefvlucht.

Vakantiepark Duinrell

Waterpret op Duinrell: Tikibad

Check de overdekte waterspeeltuin Playa voor kids tot 12 jaar. Speciaal voor de allerkleinste waterratjes (0 tot 4 jaar) is er een verwarmd waterspeelbad en als kers op de taart is er voor de echte daredevils een splinternieuwe glijbaan. Deze super spannende driedubbele trechter glijbaan heet Triton en is maar liefst 163 meter lang. 

Afhankelijk van je accommodatietype krijg je gratis toegang tot het tropische Tikibad, óf toegang voor een gereduceerd tarief. In het Tikibad vind je onder meer een golfslagbad, kinderplonsbad, jacuzzi en een Lazy River. Daarnaast heb je ook nog 12 supergave waterglijbanen, zoals de Blits & Flits, Cycloon, Cannon Ball, Moonlight & Starfright en de ultracoole X-Stream.

Vakantiepark Duinrell

Op vakantie met kleine kinderen naar Duinrell

Als kleine kinderen bij Duinrell zijn, willen ze niets anders meer! Niet alleen is er het te gekke attractiepark waar je de dag van je leven beleeft, ook vermaken kids zich prima met het gezellige entertainmentteam met onder andere disco, bingo, karaoke en shows. Voor de allerkleinsten zijn er tegen betaling babyfaciliteiten beschikbaar, zoals een bedje, stoeltje en badje. Ook kun je kinderfietsen of een kinderstoeltje voor op de fiets huren als je er lekker op uit wil. Zo is een vakantie bij Vakantiepark Duinrell perfect voor het hele gezin!

Faciliteiten Vakantiepark Duinrell

Speeltuin
Fietsverhuur
Wasserette
Supermarkt
Speeltuin en waterpark
Parkeergelegenheid
beachvolleybalvelden
Subtropisch zwemparadijs
Gratis wifi
Loopafstand tot het pretpark is 15 minuten
Pretpark naast de deur
glamping
Padelbaan

In de buurt van Vakantiepark Duinrell

Reviews 0 Vakantiepark Duinrell

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Vakantiepark Duinrell

Foto's 31 Vakantiepark Duinrell

Hoofdafbeelding.jpg
duinrell (10).jpg
duinrell (11).jpg
duinrell (12).jpg
duinrell (13).jpg
duinrell (14).jpg
duinrell (15).jpg
duinrell (16).jpg
duinrell (17).jpg
duinrell (18).jpg
duinrell (19).jpg
duinrell (2).jpg
duinrell (20).jpg
duinrell (21).jpg
duinrell (22).jpg
duinrell (23).jpg
duinrell (24).jpg
duinrell (25).jpg
duinrell (26).jpg
duinrell (27).jpg
duinrell (28).jpg
duinrell (29).jpg
duinrell (3).jpg
duinrell (30).jpg
duinrell (4).jpg
duinrell (5).jpg
duinrell (6).jpg
duinrell (7).jpg
duinrell (8).jpg
duinrell (9).jpg
duinrell.jpg

Door jou bekeken

Vakantiepark Duinrell

Accommodatie