De Efteling is jarig én weer open!

De Efteling is jarig én weer open!

31-05-2021

Maar liefst 69 jaar geleden opende De Efteling haar deuren voor adrenaline junks en sprookjesfiguren. En om dát te vieren beleef je nu de mooiste avonturen bij Speelbos Nest! Jonge durfals kunnen naar hartenlust spelen met speeltoestellen en objecten. Er zijn twee supercoole glijbanen, een groot zeeschip om op te klauteren en een waterbed om op te wiebelen.

Ga jij de strijd aan?

Voor jonge klim- en klauteraars is deze bijzondere speeltuin de ideale spot op de Efteling. Stoom je klaar voor je allereerste achtbaanervaring! Strijd met de Draak, baan een weg door de ruige bouwsels en speel op het waterbed. En wat nog leuker is, is dat er voor paps en mams een aangrenzend terras aanwezig is om te genieten van een lekker drankje en de nieuwe snack De Kurkentrekker.

TIP: op maandag 31 mei 2021 om 10.30uur openen de poorten voor alle Efteling-gasten.

Overnachten bij de Efteling

Wil jij nóg langer genieten van deze magische sprookjesomgeving? Blijf dan lekker slapen in Hotel Efteling of vlakbij het attractiepark op Vakantiepark Efteling Loonsche Land met gave accommodaties zoals boomhutten of duinlodges. Je ontvangt hierbij onbeperkt toegang tot het pretpark! TIP: Onze detectives reisden af naar Landal Kaatsheuvel op slechts 3 kilometer van de Efteling en sliepen hier in een speciale kinderbungalow. Lees al hun verhalen in het blog!

Laatste nieuws artikelen
Buro Scanbrit ontvangt duurzaamheidscertificaat!

Buro Scanbrit ontvangt duurzaamheidscertificaat!

Hoera! Buro Scanbrit, dé Noordwest-Europa vakantiespecialist, heeft het duurzaamheidscertificaat van Travelife ontvangen! Wat houdt dat in? Als je een vakantie boekt bij Buro Scanbrit reis je volledig CO2-neutraal én er wordt rekening gehouden met natuur, mensen en dieren tijdens de vele, toffe excursies. 

Vanaf 1 juli te boeken: luxe safaritenten op Landal Gooise Heide

Vanaf 1 juli te boeken: luxe safaritenten op Landal Gooise Heide

Op een natuurlijk gelegen kampeerterrein, omgeven door de fraaie heidegebieden tussen Huizen en Blaricum, midden in ’t Gooi, worden 45 luxe ingerichte safaritenten geplaatst. Landal Gooise Heide is vanaf 1 juli te boeken en vanaf eind juli kun je hier al terecht! De safaritenten zijn inclusief sanitair en een keuken. Ideaal voor 4, 5 of 6 personen.

Unieke vakantiebestemming in Noord-Limburg: Landal Marina Resort Well

Unieke vakantiebestemming in Noord-Limburg: Landal Marina Resort Well

Aan het water tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen komt een nieuw Landal GreenParks vakantieadresje: Marina Resort Well. Aan de 80 hectare grote recreatieplas Leukermeer worden maar liefst 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen gebouwd, waarvan de meesten mét eigen aanlegsteiger of sauna. Voor de watersportliefhebbers wordt dit vakantiepark dé place to be. Huur een motorboot of sloep, of ga heerlijk suppen, surfen, zeilen, kanoën en waterfietsen.

Vakantie vieren in een Cowboy House bij PonyparkCity!

Vakantie vieren in een Cowboy House bij PonyparkCity!

Vakantie vieren als een echte Cowboy? Overnacht dan in een Cowboy House en geniet van een zonvakantie aan het strand van Sunset Beach bij PonyparkCity. In het natuurlijke park voel je je al snel helemaal thuis en ontmoet je cowboys en indianen. Yihaa! Ga schatzoeken, rodeo rijden, midgetgolfen of spelen in één van de vele speeltuinen. Kids kunnen met de cowboys mee op bosrit of op een strandrit waarbij ze mét pony het water in mogen. Tip: alle activiteiten zijn gratis!

PCR-test wordt waarschijnlijk gratis voor vakantievierders

PCR-test wordt waarschijnlijk gratis voor vakantievierders

YES! De PCR-test wordt heel waarschijnlijk gratis voor mensen die graag naar het buitenland op vakantie gaan en die nog niet twee keer zijn gevaccineerd. Dat maakt het plannen voor een zomervakantie een stuk aantrekkelijker. En met de steeds verdergaande versoepelingen, zoals geen quarantaineplicht meer voor het vaste land van Portugal, kan het plannen van de zomervakantie beginnen. 

All-in familiehotel Preston Palace weer open!

All-in familiehotel Preston Palace weer open!

Goed nieuws: vervroegde opening voor Preston Palace! Niet vanaf 9 juni, maar vanaf 5 juni gaat Familiehotel Preston Palace al open: hieperdepiep! Jouw lekkerste all-inclusive vakantie kan nu nóg eerder beginnen. Hoe fijn is dat! Boek een all-inclusive hotelarrangement en spring, zwem, plons én dans er op los.