Slapen tussen de apen met Europarcs!

Nieuws

Hoe leuk is dit! EuroParcs Vakantieparken maakt het mogelijk om tussen de apen te overnachten in een lodge in de Apenheul. Op deze manier wil Apenheul haar vijftigjarig bestaan vieren. Vanaf je privéterras kijk je uit op het eiland van de orang-oetans in Apenheul. En je mag nog blijven slapen ook!


1

Aapjes kijken vanaf je privé terras

Gaaf! EuroParcs Vakantieparken maakt het mogelijk om tussen de apen te overnachten in een lodge in de Apenheul. Op deze manier wil Apenheul haar vijftigjarig bestaan vieren. Vanaf je privéterras kijk je uit op het eiland van de orang-oetans in Apenheul. 

Het ‘slapen bij de apen’ arrangement kun je vanaf nu boeken tot en met 31 oktober 2021. Het arrangement bestaat uit één overnachting voor maximaal 4 personen in de Apenheul Lodge. In het arrangement zit een geheel verzorgde barbecue en een heerlijk ontbijt, dat in je huisje of op het terras voor het Orang-oetanverblijf wordt geserveerd. De Apenheul Lodge is te boeken via www.europarcs.nl/slapen-bij-de-apen.

 

2

Als een echte VIP overnachten in de Apenheul Lodge

Vet cool! Blijf logeren en beleef Apenheul in de avond en nacht in een luxe ingerichte 4-persoons Apenheul-lodge. Als echte VIP legt een privé gastheer of gastvrouw jullie tijdens jullie verblijf in de watten. De lodge is splinternieuw en in samenwerking met EuroParcs gerealiseerd. In de lodge vind je een douche, een toilet, opgemaakte bedden, handdoeken én een keukentje met een goed gevulde koelkast. En laat de barbecue je goed smaken, heerlijk voorbereid door een kok! Smikkel van al het lekkers terwijl je wordt omringd door bijzondere apengeluiden. En natuurlijk wil je de hele nacht wakker blijven! De volgende ochtend begint met een heerlijk ontbijt vanaf je privéterras met uitzicht op de orang-oetans. Na het uitchecken mag je nog de hele dag in de Apenheul besteden.

Wist je dat... er iedere vrijdag en zaterdag van 23 juli t/m 28 augustus zijn er zomeravonden in Apenheul!

3

MONKEY ALERT: Exclusief verblijf met vele extra's

Nog tot en met 31 oktober kun je een overnachting tussen de apen boeken. De lodge is uniek, dus jullie zijn echt de enige die in het park overnachten. Leuk weetje: met het boeken van dit VIP-arrangement steun je ook het goede doel; een deel van de opbrengst gaat naar het nieuwe verblijf voor de Javaanse langoeren in Apenheul. Je boekt het special VIP-arrangement vanaf € 575,- per nacht. Bij de prijs is het volgende inbegrepen: barbecue verzorgd door een privé kok, ontbijt, bedlinnen, handdoekenpakket, bezoek aan het park en exclusieve rondleidingen door het park voor vier personen! Vet gaaf!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4 (3 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Ontmoet Koen en Kiki op Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

Lekker griezelen bij eerste keer Halloween in Slagharen

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Nieuws

YES! Nu ook vanaf Antwerpen met TUI naar de Zuid-Europese zon

Nieuws

WORLD HAPPINESS REPORT 2023: Finland, Denemarken en IJsland in de top 3

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: Red Bandits Adventure

Door jou bekeken

Slapen tussen de apen met Europarcs!

Nieuws