Shows en parades terug bij Disneyland® Paris

Nieuws

Wordt jouw kerst dit jaar magischer dan ooit tevoren? Wél als het aan Disneyland® Paris ligt, want hier wacht jou een programma boordevol magische verrassingen tijdens de feestdagen. Wat je zoal kunt verwachten? Een splinternieuwe kerstparade met al je Disney vrienden, die overdag al betoverend is maar ’s avonds nóg indrukwekkender. Maar ook Disney Illumination keert terug vanaf 21 december: de spectaculaire avondshow vol adembenemende special effects met het Kasteel van Doornroosje als decor, waarbij je van de ene verbazing in de andere valt! Simba, Nala, Timon en Pumbaa maken hun rentree in The Lion King: Rhythms of the Pride én de events van Chef’s Enchanting Festive Cuisine keren terug. Dat wordt zingen, dansen, smullen en vooral genieten van de magie in Disneyland® Paris deze winter.


1

Betoverend kerst programma

Vanaf 13 november hult Disneyland® Paris zich in kerstsferen. En dat merk je meteen zodra je het Disneyland® Park binnenstapt. Je wordt verwelkomd door een metershoge kerstboom met duizenden lichtjes op Main Street U.S.A. ®, die je naar het Kasteel van Doornroosje leidt. Wist je dat je in Disneyland® Paris bent verzekerd van een sneeuwwitte kerst? Op Main Street, U.S.A.® sneeuwt het namelijk 12 keer per dag. Ho ho ho!

Wil jij ook een magische kerst vieren? Je boekt nu tickets en verblijf in een van de Disney® Hotels extra voordelig en met een gerust hart: zonder reserveringskosten en met gratis wijzigen of annuleren. 

2

Splinternieuwe kerstparade

Natuurlijk zijn al je Disney vrienden van de partij deze kerst. Mickey, Minni, Donald, Goofy en niet vergeten: de kerstman in hoogsteigen persoon, trekken hun allermooiste feestoutfits aan voor the most wonderful time of the year. En Mickey heeft nog een extra verrassing in petto: Mickey’s Dazzling Christmas Parade. In de afgelopen jaren is er in het diepste geheim aan deze gloednieuwe parade gewerkt, en éindelijk is het nu klaar om gepresenteerd te worden aan het grote publiek. Een betoverende parade van vijf gigantische praalwagens, die stuk voor stuk een idyllisch kersttafereel uitbeelden. Natuurlijk zwaaien Mickey en zijn vrienden je toe vanaf de paradeparels, maar ook de mooie Disney prinsessen zijn van de partij. Én natuurlijk de Kerstman, vergezeld door de prachtige Tinkerbell.

Wist je dat… Mickey’s Dazzling Christmas Parade ’s avonds nóg magischer wordt, wanneer een te gekke nieuwe show met honderderduizenden lichtjes de praalwagens verlicht. Wauw!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Door jou bekeken

Shows en parades terug bij Disneyland® Paris

Nieuws