In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Camping de Pallegarste

Eind april staat Camping De Pallegarste op het punt om een bruisend speelparadijs te onthullen, speciaal ontworpen om nog méér plezier te bieden aan de kleine kampeerders! Met levendige kleuren, innovatieve ontwerpen en een scala aan speeltoestellen, belooft deze speeltuin niet alleen avontuurlijke momenten, maar ook een broedplaats van creativiteit en vriendschappen. Het wordt niet zomaar een toevoeging; het is de belofte van sprankelende lachende gezichtjes en onvergetelijke jeugdherinneringen op Camping De Pallegarste!


Ga direct naar...

1

Volop speelplezier

De nieuwe speeltuin is een waar kinderparadijs met twee speciaal ontworpen zones. Voor avontuurlijke kinderen vanaf 5/6 jaar is er een groot speelgedeelte met uitdagende klimtoestellen en een familieschommel. De jongere vakantiegangers kunnen zich uitleven in het aparte gedeelte, waar waterpret en een speelhuisje met glijbaan op hen wachten. Met verlaagde schommels en andere leuke voorzieningen belooft de speeltuin eindeloos plezier voor kinderen van alle leeftijden! 

2

Nieuwe, hippe lofts

Maar dat is niet alles wat er nieuw is op Camping De Pallegarste. Rondom de speeltuin worden unieke lofts geïntroduceerd. Vanaf juni zijn 3 lofts beschikbaar met 2 slaapkamers, terwijl 6 andere lofts zelfs slaapruimte voor 2 kinderen bovenin bieden. Deze eigentijdse lofts combineren comfort en avontuur, waardoor jouw vakantie een bijzondere ervaring wordt. Geniet van de natuurlijke omgeving in stijl en maak je klaar voor een zomer vol plezier bij Camping De Pallegarste!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 1

Nieuws

In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Thema's 1

Camping de Pallegarste

Door jou bekeken

In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Nieuws