Camping de Pallegarste

  • 3 buitenbaden met waterspeeltuin en familieglijbaan
  • Kinderboerderij, avonturenpad & meer speelpret
  • Uitgebreid animatieprogramma in vakanties en weekenden

Vind de beste prijs voor Camping de Pallegarste

5 sterrencamping in Overijssel

De Pallegarste is een derde generatie familiecamping waar op en om de camping van alles te beleven is. Ga helemaal los in het buitenzwembad met waterspeeltuin of door het bos langs het avonturenpad. Overal op de camping zijn verschillende speeltuinen te vinden. Ook voor de visvijver, speelstrand, kinderboerderij en indoorspeeltuin ben je bij deze familiecamping in Overijssel aan het juiste adres! Tijdens de weekenden en vakanties kun je lekker eten (halen) bij het winkeltje of de Pizzeria, Cafetaria of Grand Café. Animatie uiteraard ook volop aanwezig voor jong en oud.

Kinderfaciliteiten Camping de Pallegarste

Aan animatie geen gebrek: iedere ochtend start het programma met knutselen en iedere avond wordt de dag (voor de kleintjes) afgesloten met broodjes bakken boven het kampvuur, het schatertheater, een disco-optocht of dansfeest. Daarbij komen er nog minimaal 3 middagactiviteiten, zoals (fiets)speurtochten, aquarobics, lawaaioptochten, schminken, stoelendans en stoepkrijten. En ook onze grote activiteiten (min. 1 per dag) ontbreken daar niet bij: van een sporttoernooi, zeskamp, vossenjacht, uitje naar de boer, en het circus tot survivalnachten.

NIEUW is het buitentheater. Kom hier knutselen, meedansen met de kinderdisco of broodjes bakken rond het kampvuur! Natuurlijk is de bingo ook weer aanwezig, en ook kan er meegezongen worden met de jaarlijkse playbackshow. Volop genieten dus. Check ook de Trampolinezone! Kom springen op de trampolines in de speciale zone bij de grote speeltuin! Wie kan het hoogste? Wie kan de beste salto?

Faciliteiten

Zwembad
Sport en Speelvelden
Animatie overdag en 's avonds
waterspeeltoestellen
Kinderanimatie
5 waterglijbanen
Wifi
Waterglijbaan
Glijbanen
Grand café
Verwarmd zwembad
Cafetaria en snackbar
Kinderbad
Recreatievijver
Speeltuin
Buitentheater
Visvijver
Trampolinezone
Airtrampoline
Kinderboerderij

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping de Pallegarste

Foto's 15

Door jou bekeken

Camping de Pallegarste

Accommodatie