We mogen weer naar Slovenië op vakantie! Corona update

We mogen weer naar Slovenië op vakantie!

02-10-2020

Goed nieuws! Slovenië staat vanaf nu weer op geel, wat betekent dat we dit prachtige land weer mogen bezoeken! Ontdek de mooie natuur en omgeving en geniet van de rust aangezien Slovenië nog niet ontdekt is door de massatoerisme. Dit is echt een toppertje voor de liefhebbers van een actieve vakantie! Wandel, fiets of huur een kano en ontdek de bergen en rivieren. Ook is het een redelijk goedkoop land, al met al een echte aanrader dus! 

 

Leuke herfstvakantie TIP!

Nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor de herfstvakantie? Slovenië is een ideaal land voor gezinnen met kids. Check hier de top 6 leukste vakantie adresjes in Slovenie en ontdek of deze unieke bestemming iets voor jou is! AccommodatieTIP van de redactie: Vakantiepark Terme Snovik. Een vakantiepark welke omgeven is door adembenemende natuur. Op het park zelf is een groot binnenzwembad waar de kids zelfs in de herfst een warme duik in kunnen maken. Goed om te weten: je dient een negatieve corona test te kunnen laten zien wanneer je het land in komt, deze test mag niet ouder zijn als 48 uur. 

Leuke herfstvakantie TIP!
Laatste nieuws artikelen
TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

In Garderen ligt camping De Hersthoorn wordt overgenomen door TopParken. Vanaf begin volgend jaar gaat de camping verder onder de naam: TopParken Resort Veluwe. De komende periode focust TopParken zich op de uitstraling van het park waarbij vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staat. De faciliteiten worden allemaal meegenomen. TopParken biedt hiermee in totaal 20 vakantieparken aan.

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen is een 5*-vakantiesort met luxe vakantieboerderijen, gelegen midden in de natuur van Drenthe. Naast de vele faciliteiten van een spetterende waterwereld met vier giga waterglijbanen, zijn nu nog meer gave faciliteiten toegevoegd.

NIEUW: Western Wish Fall bij Slagharen

NIEUW: Western Wish Fall bij Slagharen

De herfst is weer begonnen! De dikke truien kunnen aan en de kleurtjes van de bladeren veranderen. Attractie- & Vakantiepark Slagharen verhult het park in herfstige kleuren, lampjes en wensen. Tijdens de Western Wish Fall van 9 oktober tot en met 8 november kan je helemaal genieten van de mooie herfstverschijnselen bij Slagharen. 

Roompot neemt 4 vakantieparken van Qurios over

Roompot neemt 4 vakantieparken van Qurios over

Qurios en zijn vier Nederlandse parken worden overgenomen door Roompot. De vakantieparken van Qurios behouden hun naam en ook de medewerkers blijven. Naast de vier vakantieparken, staan er daarnaast nog 5 nieuwe projecten van Qurios op de planning, die ook door Roompot overgenomen worden. Deze nieuwe vakantieparken worden gebouwd in Nederland, Frankrijk en Portugal. In totaal gaat Roompot hierdoor 366 vakantiewoningen en accommodaties aanbieden. 

Nieuwe achtbaan in Phantasialand!

Nieuwe achtbaan in Phantasialand!

Rollercoaster liefhebbers opgelet! De nieuwe achtbaan F.L.Y. in Phantasialand is geopend! Na meer dan vierenhalf jaar bouwen kun jij nú een ritje maken in de langste flying coaster ter wereld! Wauw! De opening van de attractie was vooraf nergens aangekondigd, het was dan ook een grote verassing van Phantasialand. Het pretpark heeft ook bekendgemaakt dat ze niet dichtgaan tussen het zomer- en winterseizoen, dus dat betekent nog meer dagen pretparkplezier!

Het Land van Bartje wordt nog leuker!

Het Land van Bartje wordt nog leuker!

Het vakantiepark Landal Het Land van Bartje gaat een aantal faciliteiten, zoals Bartje’s Boerderij en Bartje's Bike Xperience, uitbreiden en vernieuwen. Dit is goed nieuws voor alle kids want zij krijgen binnenkort nog meer speelplezier! De verbouwingen zijn allemaal voor de kerstvakantie klaar, alleen het speelveld wordt pas daarna onder handen genomen en is klaar in het voorjaar. Kom jij een kijkje nemen?