Spot YouTuber Bibi deze voorjaarsvakantie bij WILDLANDS

Nieuws

Vet cool! Nog tot en met 25 februari vinden er opnames plaats in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen voor het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks met YouTuber Bibi in de hoofdrol. Behalve heel veel dieren heb je dus ook kans om komende week tijdens de voorjaarsvakantie voor Noord-Nederland jouw YouTube-held in het echt te spotten in de dierentuin! ZOO gaaf! 

 


1

Opnames De Allergrootste Slijmfilm in volle gang

De opnames voor het allerlaatste deel van de populaire Slijmfilm-reeks vinden nú plaats in WILDLANDS. 'De Allergrootste Slijmfilm' is het vervolg van bioscoop-hits ‘De Grote Slijmfilm’ en ‘De Nog Grotere Slijmfilm’. Zowel ‘De Grote Slijmfilm’ als ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ waren mateloos populair en trokken vele slijmfans naar de bioscoop. ‘De Grote Slijmfilm’ was de best bezochte Nederlandse kinderfilm van 2020 met 243.500 bezoekers. ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ overtrof de eerste film, en was opnieuw de best bezochte Nederlandse kinderfilm van afgelopen jaar en trok meer dan 247.500 bezoekers naar de bioscopen.

 

2

YouTuber Bibi op slijmavontuur in WILDLANDS

De hoofdrol wordt wederom vertolkt door Bibi, bekend van haar vrolijke vlogs en vele DIY- en - natuurlijk - slijmvideo’s op YouTube. Bibi kruipt nog een maal in de rol van Indy in de ALLERlaatste, ALLERgrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijmingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden 'reist ze de hele wereld over' en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. WILDLANDS is hier natuurlijk de perfecte locatie voor, want in dit park maak je een wereldreis in één dag. Reis net als Bibi door de jungle, de savanne en het poolgebied.

 

3

Voorjaarsvakantie bij WILDLANDS

Krijg jij geen genoeg van Bibi en/of WILDLANDS? Goed nieuws! Wist je dat... je vlakbij WILDLANDS de leukste vakantieparken vindt waar je heerlijk een weekendje, midweek of weekje vakantie kunt vieren in de voorjaarsvakantie! Bij Center Parcs Sandur is het zelfs mogelijk om een meerdagenpas voor WILDLANDS bij te boeken, zodat je nog langer en vaker op expeditie kunt in de dierentuin. Of Bibi en de andere hoofdrolspelers uit de nieuwste slijmfilm kunt spotten ;) Of kies voor Landal Hof van Saksen en ga na een dagje WILDLANDS nog verder op avontuur in het giga zwemparadijs of beleef doldwaze avonturen bij Landal Het Land van Bartje. Fijne voorjaarsvakantie en... doe de groetjes aan Bibi!

De 'Allergrootste slijmfilm' draait vanaf juli in de bioscopen. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (1 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Spot YouTuber Bibi deze voorjaarsvakantie bij WILDLANDS

Nieuws