WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS Adventure Zoo
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je samen met je familie en vrienden – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren, maak een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht.

WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS Adventure Zoo

1

WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS is een park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt en als je ze gespot hebt in een gave achtbaan stapt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water, ontdek de pinguïns en krijg een adrenalinestoot in de vette attracties. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig.

Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

WILDLANDS Adventure Zoo

2

Serenga

In themagebied Serenga vind je avontuur, natuurlijk én cultuur. Stap in de Serenga Safari en verken de uitgestrekte savanne met zijn giraffes, neushoorns en andere dieren. In de verte doemt de verlaten Arena op, ooit gebouwd door mensenhanden, nu het domein van de bavianen. In deze wereld kom je echt héél dicht bij de dieren. 

NIEUW: Ga je voor rood of voor blauw? Dat is de vraag voor je in de Tweestryd stapt. In deze boomerang coaster race je tegen je pretparkbuddy in een vliegensvlugge mijnkar. Je wordt achteruit zo’n 20 meter de lucht in getakeld, blijft heel even hangen zodat je het gevoel hebt gewichtloos te zijn en wordt snoeihard gelanceerd voor een sensationele rit door een oude mijn. En net als je denkt dat het voorbij is, ga je gewoon nóg een keer. Maar dan achterstevoren!

WILDLANDS Adventure Zoo

3

Jungola

In themagebied Jungola, de naam zegt het al, bevind je je in een mysterieuze groene wereld vol prachtige dieren en spannende avonturen. Stap in de boatride over de Rimbula River en komt heel dicht langs acrobatische slingerapen en imposante olifanten. Of loop gewoon met je twee benen op het pad door het oerwoud. Je tocht brengt je via de Olifantenvallei aan de rivierbedding naar de overwoekerde Vlindertempel aan de rand van Jungola. Een expeditie vol verrassingen!

WILDLANDS Adventure Zoo

4

Nortica

In themagebied Nortica duik je in een wereld van ruige rotsen en koude kusten. Maak kennis met dieren die zich perfect hebben aangepast aan het leven boven en onder water. Hier is de natuur de baas. Help de onderzoekers en doe de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied met de Arctic 1… maar alleen als je durft. De route leidt je dwars door het leefgebied van de pinguïns. Wel opletten: de dieren hebben voorrang! In het Poolstation observeer je de imposante ijsberen boven én onder water. 

WILDLANDS Adventure Zoo

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

WILDLANDS Adventure Zoo

Thema